tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Πολύ κακό για το τίποτα

Εσωτερικούς εχθρούς καταγγέλει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Βέροιας Αγάπιος Αναστασιάδης. Στην δήλωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Ενώ το μυαλό μας τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν να σωθεί η ομάδα σπαταλώντας χρόνο και χρήμα βάζοντας δουλειές και οικογένεια σε δεύτερη μοίρα , συνεχίζουμε να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τρυπήματα από “Βεροιώτες”. Άνθρωποι που ενώ εμείς ασχολούμασταν με ποδοσφαιρικά θέματα αυτοί δούλευαν υποχθόνια για το προσωπικό τους συμφέρον χωρίς να τους ενδιαφέρει η Βασίλισσα .

Έχοντας δεχτεί αρκετά τέτοια διδακτικά περιστατικά όλη την χρόνια , το συγκεκριμένο και πιο σοβαρό ξεχείλισε το ποτήρι.

Κάνω υπομονή μέχρι τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς και στην τελευταία συνέντευξη τύπου θα μιλήσω με ονόματα .

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει η Βέροια ομάδα ακαδημιών και μανατζαρέων .

Αν δεν μπορέσω να σταματήσω την επιρροή τους πάνω στην ομάδα θα αναγκαστώ να αποχωρήσω εγώ και η ομάδα να παίζει συνέχεια στο α τοπικό έχοντας γίνει κερδοφόρα επιχείρηση".

Στην δήλωση μπορεί να μην δίδονται λεπτομέρειες για πρόσωπα και καταστάσεις ωστόσο το ρεπορτάζ του "Πληροφοριοδότη" αναφέρει ότι ο "καυγάς"  αφορά την λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κουλούρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας, γίνεται πολύ κακό για το τίποτα αφού ούτε εσωτερικοί εχθροί υπάρχουν ούτε "τρυπήματα'.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με την οριστική αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα, η διοίκηση του Αγάπιου Αναστασιάδη διατήρησε στο ΝΠΣ Βέροια όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής αλλά και τα δικαιώματα που προκύπτουν ή θα προκύψουν από μεταγραφές τους (τα λεγόμενα τροφεία). Η Κουλούρα συνέχισε να λειτουργεί ανεξάρτητα από το ΝΠΣ Βέροια, με ένα μόνο ηλικιακό τμήμα. Προσφάτως, προέκυψε αλλαγή στο ΔΣ της Ακαδημίας Κουλούρας αλλά η μεταβολή αυτή δεν άλλαξε κάτι. Ανεξάρτητη ήταν η λειτουργία της Κουλούρας, ανεξάρτητη θα συνεχίσει να είναι. Όσο για τα γήπεδα της Κουλούρας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όποτε θέλει ο ΝΠΣ Βέροιας τα χρησιμοποιεί και ότι δεν υπάρχει από κανέναν πρόθεση να του στερήσει αυτή την δυνατότητα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ