tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μέτρια η Βέροια, έχασε από την Καβάλα

Με εντός έδρας ήττα από την πρωταθλήτρια Καβάλα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η Βέροια. Παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα, ηττήθηκε με 0-1 από την αντίπαλο, με τέρμα που σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν υποτονικός. Η Καβάλα έλεγξε το παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα. Η Βέροια ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά και δεν προβλημάτισε καθόλου την αντίπαλο.

Το σκορ άνοιξε στο 21’. Εσόνο και Ιωαννίδης δεν συνεννοήθηκαν καλά στην περιοχή της Βέροιας και ανάμεσά τους πετάχτηκε ο Παπαδόπουλος και σε άδειο τέρμα έγραψε το 0-1.

Η Καβάλα είχε άλλες δυο καλές ευκαιρίες με τον Δημητριάδη, στο 23’ και το 29’ αλλά και τις δυο φορές ο Ιωαννίδης απόκρουσε τα σουτ μέσα από την περιοχή.

Η καλύτερη στιγμή της Βέροιας ήταν μια κεφαλιά του Τζημογιάννη στο 44’ μέσα από την περιοχή, η οποία κατέληξε άουτ.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο β’ μέρος. Η Καβάλα συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και να ψάχνει τρόπους να απειλήσει. Στο 56’ ο Παπαδόπουλος έφυγε προς την περιοχή της Βέροιας, έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 64’ ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Βέροιας με τον Φασίδη, ως οφσάιντ.

Από εκεί και μετά η Βέροια δεν κατάφερε να απειλήσει και έχασε το ματς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαργαρίτης (Μιχαλάς, Σατκλιφ)

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Φασίδης, Γανόπουλος (84’ Κετόγλου), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας (58’ Πανταζέλος), Γιαννόπουλος, Χατζηπάντος (46’ Βασιλακάκης).

ΚΑΒΑΛΑ: Τσιόπτσης, Καζαντζίδης (59’ Στοϊνοβιτς), Δημητριάδης, Λαγός, Μέτσε, Δερμιτζάκης, Γιαγτζίδης (46’ Γκέκας), Δαλιανόπουλος, Σαμπανίδης (59’ Γερονικολός, Παπαδόπουλος, Αλ Ρασντί (46’ Αλτιντζής).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ