tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αμπντούν: "Υψηλές βλέψεις η Βέροια"

abntoun karipidis

Ικανοποιημένος από την επίτευξη της συμφωνίας με τη Βέροια δηλώνει ο Τζαμέλ Αμπντούν. Το νέο απόκτημα της «Βασίλισσας του Βορρά» μίλησε στην ιστοσελίδα της Αλγερίας Le Buteur για την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά:

Για τη συμφωνία με τη Βέροια: «Ναι, συμφώνησα και θα συνεχίσω για δυο χρόνια στην ομάδα. Όλα πήγαν καλά, αφού από το ξεκίνημα του ενδιαφέροντος έδειξαν πόσο με ήθελαν. Έτσι υπέγραψα για να μην χάσω κι άλλο χρόνο το καλοκαίρι».

Για το γεγονός ότι δεν πέτυχε στη Νότιγχαμ: «Είναι αλήθεια, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ονειρευόμαστε. Η κατάσταση μπερδεύτηκε κάποια στιγμή, αλλά τελικά τα βρήκαμε και λύσαμε τη συνεργασία μας. Έτσι μπόρεσα να βρω ομάδα».

Για τη Βέροια: «Είναι ένας σύλλογος με υψηλές βλέψεις τη νέα περίοδο. Πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση, αφού η Βέροια θέλει να τερματίσει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα».

Για τους στόχους του: «Καταρχάς θέλω να αρχίσω να ευχαριστιέμαι ξανά το ποδόσφαιρο, γιατί πέρασα δυο δύσκολες σεζόν. Έτσι τα κριτήρια μου ήταν να βρω ομάδα για να παίζω. Ξέρω πολύ καλά το πρωτάθλημα και δεν θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ. Στο παρελθόν έπαιξα σε Καβάλα και Ολυμπιακό, ενώ έχω εμπειρία και από ευρωπαϊκούς αγώνες».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69