tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παίκτης της Βέροιας ο Βαγγέλης Νάστος

nastos

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νάστο για ένα χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της Π.Α.Ε. πριν την έναρξη της προπόνησης και υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του. O Βαγγέλης Νάστος αγωνιζόταν για έξι συνεχόμενα χρόνια στον Ατρόμητο, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ascoli, Perugia, Καλαμάτα, Λάρισα και ΠΑΟΚ.

Προπονήθηκε ο Αμπντούν

Με απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας συνεχίστηκε η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της. Πρόγραμμα αποκατάστασης και επανένταξης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην φιλική αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη, ενώ οι υπόλοιποι αναλώθηκαν σε ασκήσεις πρέσινγκ.

Σε φουλ ρυθμούς αγωνίστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Abdoun και Νάστος, ενώ ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν οι Γεωργιάδης και Γιαννούλης.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου (πρωί) και στο Δημοτικό Στάδιο (απόγευμα).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69