tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Διπλό της Βέροιας στη Μυτιλήνη

kaloni veria

Εκτός έδρας νίκη σημείωσε στην Μυτιλήνη η Βέροια. Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, η Βέροια ανέβασε την απόδοση της μετά το 60', πίεσε την άμυνα της Καλλονής. Στις καθυστερήσεις ο Μερεμπασβίλι κέρδισε πέναλτι από τον Μπαργκάν και ο Αμπντούν έδωσε τη νίκη.

Το πρώτο μέρος ήταν πληκτικό. Χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες καλές φάσεις κούρασε πάρα διασκέδασε τους φιλάθλους. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία. Η Καλλονή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης είχε ένα σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Η Βέροια είχε μια μεγάλη στιγμή στο 20' με τον Ναζλίδη να μην σκοράρει από κοντά.

Από εκεί και πέρα, η Καλλονή είχε μια κεφαλιά του Ούκα που μάζεψε ο Λόπεθ στο 19' και στο 33' μια φάση με τον Γεωργίου που προσπάθησε να βγει σε θέση για γκολ αλλά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Η Βέροια από την πλευρά της, στο 17' με τον Βεργώνη τρύπησε την αντίπαλη άμυνα αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλονής πρόλαβε τον Γιαννούλη. Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή στην λήξη του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Νάστου που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς βελτιώθηκε. Στο 53' η Καλλονή είχε μια κεφαλιά του Ούκα μέσα από την περιοχή που δεν ανησύχησε τον Λόπεθ κι ένα απευθείας φάουλ του Τσαμπούρη στο 61' που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Από εκεί και μετά η Βέροια πήρε τον έλεγχο του ματς και άσκησε πίεση στην άμυνα της Καλλονής.

Στο 70' σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή της Καλλονής ο Νάστος δεν μπόρεσε να σουταρει από κοντά, η μπάλα έφτασε στο Μαγέφσκι που σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 77' ήταν η σειρά της Καλλονής να κάνει αισθητή την παρουσία της. Ο Γιορέντε βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της Βέροιας αλλά σούταρε άουτ.

Στο 86' ο Μανούσος μπήκε στην περιοχή της Βέροιας, έκανε το σουτ αλλά ο Λόπεθ αποκρουσε σωτηρία.

Στο 90' ο Μερεμπασβίλι Χόρεψε την άμυνα της Καλλονής, έκανε το σουτ από πλάγια αλλά ο Χογκ αποκρουσε. Στις καθυστερήσεις ο Μερεμπασβίλι κέρδισε πέναλτι από τον Μπαργκάν και ο Αμπντούν έγραψε το 0-1.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Ούκα, Τσαμπούρης (72' Γιορέντε), Κεϊτά, Καλτσάς, Σάμπα (46' Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου (61' Μπαργκάν, Μανούσος.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης, Μαραγκός, Πούγγουρας, Νάστος, Σιόντης (85' Κόλα), Βεργώνης, Μαγέφσκι, Νέτο (57' Μερεμπασβίλι), Αμπντούν, Ναζλίδης (69' Καϊκούτ)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69