tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σιόντης: "Κυριαρχήσαμε μετά το 60'" - Πούγγουρας: "Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα"

siontis

Ο Στέφανος Σιόντης και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά το τέλος του αγώνα της Βέροιας με την Καλλονή, στάθηκαν στη νίκη της ομάδας του με 0-1 τονίζοντας πώς οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν την αρχική νευρικότητα και βελτίωσαν σταδιακά στο 90λεπτο την απόδοσή τους.

Ο Στέφανος Σιόντης δήλωσε: "Ήμασταν λίγο νευρικοί στην αρχή του παιχνιδιού. Σταδιακά βελτιώσαμε την εικόνα μας και μετά το 60' κυριαρχήσαμε. Σκοράραμε στο τέλος με ένα πέναλτι αλλά θα μπορούσε να είναι και ισοπαλία το παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους βαθμούς, τους κρατάμε, μας βοηθάνε βαθμολογικά".

Για τα εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα: "Είχαμε δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας. Δεν πήραμε βαθμούς εκτός από το ματς με τα Γιάννενα. Όμως όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες πρέπει να περιμένεις τέτοια αποτελέσματα. Δείχνει χαρακτήρα ότι είχαμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή εκτός έδρας, η οποία θα μας βοηθήσει στην συνέχεια".

Για το αν η νίκη διώξει την πίεση: "Όταν περιμένεις κάποια αποτελέσματα και έρχονται αλλιώς, υπάρχει πίεση. Ειδικά όταν η ομάδα ξεκινάει με φιλοδοξίες. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να δουλέψουμε στην διακοπή που έρχεται και στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι".

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας τόνισε: "Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένοι αλλά όσο περνούσε η ώρα ανεβαίναμε με περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας. Μας χαροποιεί που πήραμε το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμασταν νευρικοί στο ξεκίνημα. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε να κρατήσουμε περισσότερη ώρα την μπάλα, χωρίς άγχος και πίεση. Αυτό κάναμε και όσο περνούσε η ώρα πηγαίναμε καλύτερα. Αυτή η νίκη θα διώξει την πίεση και θα δώσει ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69