Ένα ματς την Δευτέρα στο τουρνουά "Νοσταλγία"

Την Δευτέρα 20 Μαιου έγινε ένα βραδινό παιχνίδι στο κλειστό του 2ου γυμνασίου όπου βρήκε νικητές έστω και δύσκολα τους OKLAΧΩΜΑ απέναντι στους Αχθος Αρουρης με σκορ 55-30.

Ξεκινωντας καλά στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Μπεκιαριδη κατάφερε να πάρει κεφάλι στον αγωνα από την αρχή. Ενα κάκιστο επιθετικά 2ο δεκάλεπτο όμως άρχισε να φέρνει σύννεφα πάνω από τον πάγκο. Ο Παπανικολάου έτρεξε την ομάδα, ο Τουφας σκόραρε από μέση απόσταση και ο Τσιριμπακαs κέρδισε πολλές μονομαχίες στο ζωγραφιστό. Μέτρια η ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας στροφές προς το τέλος με τον πύραυλοκινητο Μπιτερνα και τον Τσαλιγοπουλο να καθαρίζει τα ριμπαουντ πήραν διαφορά ασφαλείας φτάνοντας στην δεύτερη τους νίκη.

Νικητές στην μάχη της κερκίδας για ένα ακόμα παιχνίδι ή αρμάδα του Δουλοu που πάλεψε τον αγώνα με ψυχή και σθένος. Ο Κιορπες καθάρισε ριμπαουντ, ο Ντελλας σκόραρε μέσα από το καλάθι και ο Χαλκιάς εβαλε δύσκολα καλάθια, αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό.

OklaΧΩΜΑ: Κωτιαδης 2, Κουλης, Παπανικολάου 10, Μπιτερνας 11, Τουφας 8, Κουμτσιδης 13, Τσιριμπακας 6, Μπεκιαριδης, Τσαλιγοπουλος 5(1).

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ : Ντελλας 13, Γαλανιδης, Χαλκιάς 12, Δούλου 1, Παρασκευοπουλος 3(1), Κιορπες, Λιοντάκης, Ζαννος, Τανκοφ, Λαμπράκης 1.