Πρώτη εντός έδρας για την Βέροια - Έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα

veria panigir

Την πρώτη εντός έδρας νίκη, στην δύση του 2015 σημείωσε η Βέροια με αντίπαλο τον Αστέρα. Με γκολ του Κόλα από το πρώτο μέρος έκαμψε την αντίσταση των αντιπάλων της και έφτασε δίκαια στο 1-0.

Ο Αστέρας έκανε την πρώτη φάση στο 10' όταν μετά από κόρνερ του Mάσα, ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια. Η Βέροια απάντησε στο ίδιο λεπτό όταν ο Ναζλίδης έκανε ένα γύρισμα με εξωτερικό φάλτσο αλλά ο Μπαντής μπλόκαρε.

Μετά το τέταρτο η Βέροια πήρε τον έλεγχο του ματς και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Βέροια σημειώθηκε στο 16'. Ο Άρτσε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ ο Μπαντής απόκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Μαγέφσκι, έκανε το σουτ μόνος αλλά η μπάλα πριν καταλήξει στα δίκτυα χτύπησε στο πόδι του Κόλα και κατέληξε άουτ.

Στο 20' είχαμε δοκάρι για την Βέροια. Ο Γεωργιάδης έκλεψε την μπάλα από τον Σανκαρέ, πλάσαρε τον Μπαντή, ο οποίος απόκρουσε με το πόδι και την έστειλε στο αρισυερό κάθετο δοκάρι!

Στο 23' η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Μαλόν έκανε τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαγέφσκι πραγματοποίησε την σέντρα-σουτ και ο Κόλα από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα κι έγραψε το 1-0.

Στο 32' O Nαζλίδης κόπηκε στην περιοχή από τον Κουρμπέλη, στη συνέχεια ο Μαγέφσκι έκανε το σουτ από αριστερά, ο Μπαντής έπεσε στην αριστερή του γωνία και απόκρουσε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα την άμυνα της Βέροιας.

Στο 52' είχαμε ωραία μακρινή εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες που πήγε να αιφνιδιάσει τον Λόπεθ, έδιωξε όμως σε κόρνερ.

Στο 76' είχαμε μια καλή στιγμή για την Βέροια. Ο Μαλόν έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Σιόντης έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 79' ο Άρτσε σε πολύ καλή θέση στην περιοχή, σούταρε και ο Γκόιαν κόντραρε σε κόρνερ! Προηγουμένως, ο Ναζλίδης είχε πέσει από μαρκάρισμα του Σανκαρέ στην περιοχή, αλλά ο Τριτσώνης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπες, Μαλόν, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Δ. Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (75' Σιόντης), Ναζλίδης, Γεωργιάδης (88' Νάστος), Κόλα (90' Καϊκούτ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κ. Γιαννούλης, Κουρμπέλης (65' Φούντας), Ιγκλέσιας (87' Δημούτσος), Φερνάντες (78΄Χαμντανί), Μάσα, Γιάννου, Παπαδόπουλος.