"Τσίμπησε" βαθμό στο Περιστέρι η Βέροια

atromitos veria11

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν δίχτυα στην επανάληψη αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό ποιοτικά. Λίγες καλές φάσεις και αρκετά λάθη κούρασαν τους φιλάθλους παρά τους πρόσφεραν ένα ευχάριστο απόγευμα. Σε αυτό το διάστημα ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Βέροιας.

Από την άλλη, η Βέροια έπαιξε ανοιχτά και κατόρθωσε να δημιουργήσει δυο απειλές. Στο 27', ο Μαλόν έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29' είχαμε διαγώνιο σουτ του Μαλόν έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως έφυγε άουτ

Στο 32' απάντησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία ο Ατρόμητος. Μετά την εκτέλεση του φάουλ, μόνος του ο Λαζαρίδης απέναντι στον Λόπεθ πλάσαρε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Στο 37' ο Κοντοές με μια περίεργη πλάγια κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόπεζ.

Η εικόνα του πρώτου μέρους, παρέμεινε και στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ατρόμητος διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η Βέροια έπαιξε ανοιχτά και αναζήτησε το γκολ.

Στο 52' μετά από κερδισμένες κόντρες, ο Μπίτολο με πλασέ από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόπεζ, κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Στο 60' νέα απειλή του Ατρομήτου, ωραίο σουτ του Στόιτσεφ από το ημικύκλιο, ο Λόπεζ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ

Στο 62' ήταν η σειρά της Βέροιας. Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη. Ο Ναζλίδης δεν πρόλαβε με προβολή να πλασάρει, έκανε την προβολή Γιουσούφ, που ακολουθούσε αλλά ο Ούμπιντες έκοψε σε κόρνερ.

Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 75'. Μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Ατρόμητος πίεσε την Βέροια και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 76' ο Στόιτσεφ προσπάθησε με σουτ έξω από την περιοχή να αιφνιδιάσει τον Καντιμοίρη, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε δύσκολα.

Στο 78' ο Ατρόμητος βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Στόιτσεφ έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Μπρίτο έκανε το πλασέ από κοντά αλλά ο Καντιμοίρης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 82' είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Μετά από γύρισμα στην περιοχή, κοντινό σουτ του Ούμπιντες, η μπάλα κόντραρε στον Μπράβο και κόρνερ.

Στο 87' Στόιτσεφ πάλι με μακρινό σουτ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία της Βέροιας αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις, φάουλ του Σουμπίνιο κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Σπάθας ( Κασσαβέτης, Καλφάκη)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ούμπιντες, Ουσέρο (76' Κεϊτά), Στόιτσεφ, Μπρίτο, Ματέι (65' Λε Ταλέκ), Παπαδόπουλος (65' Σουμπίνιο)

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (67' Καντοιμίρης), Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Σιόντης, Ραούλ Μπράβο, Άρτσε (46' Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79' Νέτο), Ναζλίδης, Μαγέφσκι, Ανάκογλου