Χωρίς ουσία η Βέροια έχασε στην Τρίπολη

asteras veria

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Τρίπολη η Βέροια. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και αδικούνται από το τελικό σκορ αφού στο δεύτερο μέρος δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σημείωσαν τρίτο τέρμα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας χωρίς να είναι καλύτερος, προηγήθηκε με 2-0, αξιοποιώντας τις δυο από τις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 4' όταν ο Φερνάντεθ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Καντιμοίρη΄, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας έδιωξε σε κόρνερ. Η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει και στο 5' είχαμε σέντρα σουτ Ντουμίτρου από αριστερά αλλά έδιωξε ο Ζησόπουλος προ του Κάμπορα.

Από εκεί και μετά το ματς ήταν μέτριο με τις δυο ομάδες να ασκούν πίεση ψηλά και να αναγκάζουν η μία την άλλη σε αρκετά λάθη.

Ο Αστέρας μετά το ημίωρο έπιασε την άμυνα της Βέροιας δυο φορές στον ύπνο και σκόραρε. Στο 35' ο Κουρμπέλης βρήκε τον Μάσα αμαρκάριστο στην περιοχή και ο τελευταίος αφού στόπαρε, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 38' μετά από σέντρα του Τσοκάνη από αριστερά, ακολούθησε κεφαλιά του Μπαράλες, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι, στο αριστερό και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Καντιμοίρη.

Η Βέροια είχε μια καλή στιγμή σο 45.' Ο Καλτσάς μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Κοσίσκι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ο Αστέρας πίεσε για το τρίτο γκολ. Στο 63' ο Φερνάντεθ μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ, η μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 65' σέντρα Τιε Μπι από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού και ο Καντιμοίρης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 66' κόρνερ του Φερνάντεθ από τα αριστερά, κεφαλιά του Γκοόιαν, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 67' ήταν η σειρά της Βέροιας. Μετά από σέντρα Μπεν από δεξιά, κεφαλιά του Ντουμίτρου, η μπάλα πάνω στον Λούι και κόρνερ.

Ο Αστέρας συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 81' είχε δοκάρι με τον Μάσα με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 83' ο Μπαράλες απέναντι από τον Κανιμοίρη δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το 3-0 δεν έγινε ούτε στις καθυστερήσεις, όταν ο Μάσα απέφυγε εκπληκτικά τον Καλί και πλάσαρε, αλλά ο Καντιμοίρης και πάλι με τα πόδια έδιωξε και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοιάν, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Κουρμπέλης, Γιαννιώτας (62' Μουνάφο), Πάρα (27' Μπαράλες) Φερνάντεθ (86' Μουκάμ), Μάσα, Βεργέτης.

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Οστοϊτς, Βάσκεζ, Μπατιόν, Καλτσάς (60' Εσπάρθα), Κάμπορα (62' Βούκιτς), Ντουμίτρου (68' Μπαργκάν), Μπεν.