Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Οι ομάδες δίνουν μάχες για την επίτευξη των στόχων τους, ενώ ο Κοπανός έχει το καθιερωμένο ρεπό.
Μακροχώρι – Διαβατός: Το Μακροχώρι θέλει να επιστρέψει στις νίκες και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Διαβατό. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 0-3. Ο Διαβατός, με μόλις τρεις νίκες σε 14 αγώνες, παραμένει στην προτελευταία θέση και θα προσπαθήσει για την υπέρβαση.
Μελίκη – Καψόχωρα: Η Μελίκη, που είχε φύγει με το «διπλό» από την Καψόχωρα στον πρώτο γύρο (2-3), είναι το φαβορί, όντας ψηλότερα στη βαθμολογία. Ωστόσο, η Καψόχωρα είναι «σκληρό καρύδι» και παλεύει για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, γεγονός που προμηνύει έναν αμφίρροπο αγώνα.
Σταυρός – Νάουσα: Η Νάουσα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών και καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο με την εντυπωσιακή νίκη 5-1. Ο Σταυρός, από την πλευρά του, έχει μόλις μία νίκη στα επτά εντός έδρας παιχνίδια του και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.
Τρίκαλα – Βέροια: Η αήττητη Βέροια, που έχει κυριαρχήσει εντός και εκτός έδρας, είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στα Τρίκαλα, τα οποία γνώρισαν την ήττα με 8-0 στον πρώτο γύρο. Τα Τρίκαλα έχουν καταφέρει μόλις μία νίκη σε έξι εντός έδρας παιχνίδια και δύσκολα θα σταματήσουν την πορεία της πρωτοπόρου.
Άγιος Γεώργιος – Πατρίδα: Ο Άγιος Γεώργιος βλέπει την αναμέτρηση ως ευκαιρία για να ανέβει βαθμολογικά, απέναντι στην ουραγό Πατρίδα που έχει αποσπάσει μόνο μία ισοπαλία σε 14 αγώνες. Αν και ο Άγιος Γεώργιος είναι το φαβορί, δυσκολεύεται εντός έδρας, έχοντας μόλις μία νίκη σε επτά ματς.
Το πρόγραμμα
Μακροχώρι – Διαβατός
Μελίκη – Καψόχωρα
Σταυρός – Νάουσα
Τρίκαλα – Βέροια
Αγ. Γεώργιος – Πατρίδα
Ρεπό: Κοπανός
Βαθμολογία















