Ένα μοναδικό event διοργάνωσε το ινστιτούτο αισθητικής ?? ????ℝ? ?????? το βράδυ της Παρασκευής.
Με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας του, η πτυχιούχος αισθητικός και ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου, Ιωάννα Καγκελίδου, διοργάνωσε μια γιορτή προς τιμήν των πελατών της, αλλά όλων όσων στάθηκαν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.
Στο κέντρο της πόλης, επί της Βενιζέλου 7, στην είσοδο όπου είναι η έδρα του ινστιτούτου στον 4ο όροφο, στήθηκε το vintage van bar για να εξυπηρετήσει με ποτά, cocktails και εδέσματα τους καλεσμένους. Το event ‘έντυσε’ μουσικά ο DJ Γιώργος Αγγελής, που με τις μουσικές διασκευές του έδωσε ρυθμό, κέφι και ζωντάνια στο πάρτυ.
Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στην Ιωάννα και την οικογένειά της, συμμετείχαν σε κληρώσεις δώρων κι απόλαυσαν την όμορφη βραδιά.
Όσοι έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από την εκδήλωση, εφοδιάστηκαν με το ενημερωτικό φυλλάδιο παροχών κι εξέφρασαν την επιθυμία να μάθουν περισσότερα για το κέντρο αισθητικής. Η Ιωάννα και το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου, συζήτησαν μαζί τους και τους ξενάγησαν στους μοντέρνους χώρους ομορφιάς και περιποίησης.
Το ?? ????ℝ? ?????? δύναται να καλύψει τις ανάγκες όλων των γυναικών κάθε ηλικίας, με νέα, υπερσύγχρονα μηχανήματα ιατρικής αισθητικής & καινοτόμα προϊόντα βασισμένα σε νέες τεχνολογίες. Με προσιτές τιμές και πάντα με σεβασμό στις ανάγκες της εποχής & της γυναίκας του σήμερα.
Κλείστε online το ραντεβού σας!
https://widget.treatwell.gr/katasthma/jk-luxury-beauty/
?? ????ℝ? ??????
Ελευθέριου Βενιζέλου 7, Βέροια
2331181266














