Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΦΑΣ Νάουσα αποτελεί ο Κωνσταντίνος Συριτούδης, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την Τρίτη (27/10) τη λύση της συνεργασίας με ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο.
Το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τρεις ήττες στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις, φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Η συγκομιδή των αποτελεσμάτων δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, με αποτέλεσμα η διοίκηση να επιλέξει την αλλαγή προπονητή, επιδιώκοντας να ανατρέψει την κατάσταση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μαζί με τον Κωνσταντίνο Συριτούδη αποχωρούν ο γυμναστής Παναγιώτης Βενέγγας και ο βοηθός προπονητή Θοδωρής Αργυρόπουλος, καθώς η λύση της συνεργασίας αφορά συνολικά το τεχνικό επιτελείο.
Στην ανακοίνωσή του, ο ΦΑΣ Νάουσα ευχαριστεί τους τρεις συνεργάτες για την αφοσίωση και την προσφορά τους στον σύλλογο, ευχόμενος καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους πορεία.
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας. Η διοίκηση γνωστοποίησε ότι ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, με στόχο να υπάρξει άμεση αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νάουσα έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Βοτάρη.
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Νάουσα, η οποία καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρει σταθερότητα στη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
















