Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (25-11) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά (Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, ώρα έναρξης 15:00).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις και παιχνίδι με την μπάλα. Στη διάθεση του προπονητή Βαγγέλη Ντίσιου, είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον τιμωρημένο Στέλιο Νύρλα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Γιώργος Μπρέγκου αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι από τον τραυματισμό του στο αγώνα της Τετάρτης με τη Δόξα Προσκυνητών και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.
Τον αγώνα με τον Λαγκαδά, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Δραγούσης Αθανάσιος (ΕΠΣ Κιλκίς), με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή Νικόλαο και Τσαγκαλίδη Γεώργιο (ΕΠΣ Πέλλας).
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (Κυριακή 3μμ)
Χρυσούπολη – Δόξα Προσκηνυτών
Μακεδονικός Φούφας – Αλμωπός
Δόξα Δράμας – Καλαμαριά
Καμπανιακός – ΑΟ Καρδίας
Νάουσα – Λαγκαδάς
Παραλίμνι – Εορδαϊκός
ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης















