Νέα ταχύρυθμα, ολιγομελή τμήματα ενηλίκων στην Τουρκική γλώσσα στο “My choice”

Τόσο η Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, όσο και η επανεξέταση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας ευνοούν μια σταθερή άνοδο, αλλά και συνεργασία σε εμπορικό επίπεδο. Έτσι ο γνώστης της τουρκικής γλώσσας θεωρείται πλέον περιζήτητος από ελληνικές εταιρείες συνεργαζόμενες με αντίστοιχες τουρκικές, ενώ η ανακάλυψη της όμορφης αυτής γλώσσας είναι πλέον για πολλούς ένα μαγευτικό και συναρπαστικό ταξίδι, ακόμη και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της.

Απευθυνόμαστε σε σπουδαστές ενήλικες, φοιτητές, αλλά και εργαζόμενους, άτομα όλων των τομέων, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, από τα οποία ο καθένας είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους έχει επιλέξει να μάθει τουρκικά, καθώς η γνώση τουρκικών χάρη στην ανάπτυξη των εμπορικών και γενικότερων σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας θεωρείται πλέον ένα σημαντικό προσόν για το βιογραφικό του καθενός!!

Ειδικό ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, βιβλιογραφία που έχει επιλεγεί με βάση την απλότητα στην παρουσίαση της ύλης χωρίς συνεχή μπρος πίσω, συνδυαστικές ασκήσεις, προτάσεις για μετάφραση από τα ελληνικά στα τουρκικά, listening, ειδική προετοιμασία για τις εξετάσεις και extra προτεινόμενο υλικό για δουλειά στο σπίτι. Τα μαθήματα τούρκικων περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου και της σωστής προφοράς της Τούρκικης γλώσσας.

Η διδασκαλία της Τούρκικης γλώσσας γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την Τούρκικη γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ και χωρίς επιπλέον κόστος εγγραφής ! ! !

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ “my choice
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41-ΚΙΜΩΝΟΣ 7
ΤΗΛ.: 2331077555-2331074027