Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Χειροσφαίρισης Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Φλαμουριές” και παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο πρόεδρος ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.
Τα μέλη του συλλόγου καλωσόρισε ο πρόεδρος Γιάννης Γκιλιόπουλος και χαιρετισμό απηύθυναν οι Κώστας Γιοβανόπουλος Γιώργος Χατζόγλου οι οποίοι στάθηκαν ιδιαίτερα στην ενότητα που πρέπει να υπάρχει στον σύλλογο και στο πόσο συνέβαλε ο Φίλιππος στην επαγγαλματική και κοινωνική εξέλιξη των αθλητών του.Κάλεσμα στήριξης της ομάδας χάντμπολ απηύθυνε ο Γιώργος Τάκης, ο οποίος παραβρέθηκε μαζί με τον συνεργάτη του στην διοίκηση του τμήματος χάντμπολ και παλαίμαχο τερματοφύλακα Στέργιο Παπαδημητρίου.
Τις δυο πίτες έκοψε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Το φλουρί της μιας πίτας βρέθηκε στο κομμάτι του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη και το φλουρί της δεύτερης στο κομμάτι του δημοσιογράφου Αντώνη Χατζηκυριακίδη.















