Πρόσληψη ενός ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας πρόκειται να προσλάβει, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έναν (1) Ειδικό Συνεργάτη Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ) Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών ή Πολιτικών Μηχ. & Μηχ. Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής ή πτυχιούχων-διπλωματούχων ΑΕΙ ή ΤΕΙ...

04-11-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται άτομο για εργασία σε λογιστικό γραφείο στη Βέροια

Ζητείται άτομο για κάλυψη θέσης σε λογιστικό γραφείο στη Βέροια. Απαραίτητη προϋπόθεση, ηλικία έως 29 ετών και ύπαρξη κάρτας ανεργίας.

04-11-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση προϊσταμένου βάρδιας σε εταιρεία τροφίμων

Εταιρεία τροφίμων στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας ζητά προϊστάμενο βάρδιας για το Τμήμα Παραγωγής. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε θέση προϊστάμενου τμήματος ή βάρδιας παραγωγής και εμπειρία στην διαχείριση προσωπικού. Επιπλέον, θα εκτιμηθεί τεχνική κατάρτιση σε εξοπλισμό παραγωγής τροφίμων.

03-11-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση για εργοθεραπευτή στο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων  Δ. Βέροιας ζητά εργοθεραπευτή- τρια ή βοηθό εργοθεραπρευτή- τρια για την κάλυψη των αναγκών  λειτουργίας  του Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας (απαραίτητη προϋπόθεση μπλοκ παροχή υπηρεσιών).

03-11-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τέσσερις θέσεις εργασίας στην εταιρεία Computer Life

Η COMPUTERLIFEN.ΗΜΑΘΙΑΣ, εταιρία πληροφορικής με έδρα στην Νάουσα, υποκατάστημα στη Βέροια και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1987 στην παροχή και ανάπτυξη Επιχειρησιακού Λογισμικού και αναζητεί στελέχη για πλήρη απασχόληση στην έδρα της και για τις θέσεις:

26-10-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας σε λογιστικό γραφείο

Από λογιστικό γραφείο στη Νάουσα ζητείται έμπειρο άτομο για να εργαστεί στο τμήμα της μισθοδοσίας. Πλήρες ωράριο, αμοιβή ικανοποιητική. 

23-10-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται οδηγός από εταιρεία τροφίμων στην Βέροια

Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Γ κατηγορίας για διανομή γαλακτοκομικών από εταιρεία τροφίμων στην Βέροια.

23-10-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.