Πρόσληψη 4 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

Την πρόσληψη τεσσάρων (4) ατόμων*, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Στερέωση, συντήρηση, Αναστήλωση και ανάδειξη του Ανακτόρου των Αιγών. Φάση Δ.1» της πράξης «Στερέωση, συντήρηση, αναστήλωση και ανάδειξη του...

17-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται κοπέλα για γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη εταιρίας στην Βέροια

Ζητείται κοπέλα απόφοιτος λογιστικής ή παραπλήσιας σχολής για γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη εταιρίας.

14-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για βοηθό αποθηκάριου

Από την ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ, εταιρία με παρουσία 25 ετών στον τομέα της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων – παραγωγής ειδών διατροφής και με συνεχή σταθερά ανοδική πορεία στην ελληνική και διεθνή αγορά, ZHTΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΥ.

13-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση Business Advisor στην Vodafone

Στη Vodafone, πιστεύουμε πως όταν η ανθρωπότητα και η τεχνολογία συνεργάζονται, μπορούν να βρουν τις απαντήσεις και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους! Η τεχνολογία έχει τη δύναμη να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων. Αλλά είναι οι άνθρωποι που...

12-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για εργάτη - βοηθό κηπουρού

Από επιχείρηση πρασίνου ζητείται εργάτης - βοηθός κηπουρού. Τυχόν προϋπηρεσία και γνώση μηχανημάτων κήπου θα εκτιμηθεί.

11-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εταιρεία πλαστικών ζητά εργάτες παραγωγής

Από την εταιρεία ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ ζητούνται εργάτες παραγωγής σε βάρδιες. Θα εκτιμηθούν τεχνικές, ηλεκτρολογικές ή μηχανουργικές γνώσεις, καθώς και προϋπηρεσία.

04-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται κοπέλα για εργασία σε λογιστικό γραφείο στην Βέροια

Ζητείται κοπέλα από λογιστικό γραφείο της Βέροιας με Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικών για πλήρης απασχόληση και συνεχές ωράριο.

04-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για ηλεκτρολόγο ή μηχανικό σε εταιρεία νωπών προϊόντων

Μεγάλη εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του νωπού προϊόντος στην περιοχή του Κοπανού Νάουσας, ζητά για εργασία προσωπικό για τη στελέχωση τηςπαρακάτω θέσης:

04-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση λογιστή σε εταιρεία νωπών προϊόντων

Μεγάλη εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του νωπού προϊόντος στην  περιοχή του Κοπανού Νάουσας, ζητά για εργασία:  Λογιστή για την στελέχωση του Οικονομικού της τμήματος.

29-12-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται Πωλήτρια σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Βέροια

Ζητείται κοπέλα για μόνιμη εργασία, με όρεξη για δουλεία από 28 εώς 45 ετών, από γνωστή επιχείρηση στη Βέροια στον τομέα των αθλητικών ειδών για την θέση της πωλήτριας.

27-12-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται γραμματέας στις Ασφάλειες Μαργαριτόπουλος

Ζητείται από τις Ασφάλειες Μαργαριτόπουλος άτομο για γραμματειακή υποστήριξη στο κατάστημα της Βέροιας.

27-12-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη 1.468 ατόμων σε ΟΤΑ και άλλους φορείς – 21 θέσεις στην Ημαθία

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 13K/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων τετρακοσίων εξήντα οκτώ (1.468) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄...

24-12-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πωλητή / Πωλήτρια αναζητά η εταιρεία ηλεκτρονικού εξοπλισμού Γιαννουλάκης

Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ που δραστηριοποιείται από το 1982, επιθυμεί να προσλάβει εξωτερικό Πωλητή / Πωλήτρια για την στελέχωση του τμήματος πωλήσεων του καταστήματος (μερικής ή πλήρους απασχόλησης).

20-12-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

loading...