Θέσεις εργασίας εργάτες - εργάτριες, χειριστή κλαρκ, μηχανοτεχνίτη σε εταιρία επεξεργασίας και συσκευασίας…

Η εταιρία επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών CITRUSBILL MON.IKE με έδρα την Ημαθία (7,5 χλμ. Βέροιας- Νάουσας)  σας ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη :

14-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη πέντε ατόμων στην ΕΦΑ Ημαθίας

Την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Αρχαιολογική Έρευνα» του έργου «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης και συλλεκτήριων αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεσής τους με...

14-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας σε εξαγωγική εταιρεία φρούτων

Η εταιρεία Medifresh A.E. με έδρα την Πετριά Σκύδρας,  αναζητά προσωπικό για την παραγωγή, άντρες και γυναίκες. Δικαιολογητικά πρόσληψης:

13-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέση εργασίας για χειριστή περονοφόρων (κλαρκ)

Η εταιρεία Medifresh A.E. με έδρα την Πετριά Σκύδρας, επιθυμεί να προσλάβει χειριστή περονοφόρων (κλαρκ). Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης με την προοπτική μόνιμης συνεργασίας.

13-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας και περιφερειακά ιατρεία

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία», ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

10-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσληψη 13 ατόμων στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας

Την πρόσληψη δεκατριών (13) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του τμήματος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κίνησης Οχημάτων, ανακοίνωσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας.

09-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/της για συνεργασία με Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Νάουσα

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/της για συνεργασία με Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, στη Νάουσα Ημαθίας. Το καθεστώς συνεργασίας και οι χρόνοι εργασίας θα διαμορφωθούν κατόπιν συζητήσεως. Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο.

08-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη 252 ατόμων σε ΟΤΑ - ΝΠΔΔ – 9 θέσεις στην Αλεξάνδρεια

Εγκρίθηκε η πρόσληψη διακοσίων πενήντα δύο (252) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8), εννέα (9) ή έντεκα (11) μήνες, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου.

08-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέση εργασίας σε cafe καταστήματος ΟΠΑΠ Play

Ζητείται προσωπικό σε ΟΠΑΠ Play Cafe, στην περιοχή του Προμηθέα, με ή χωρίς προϋπηρεσία, για υπηρεσίες σε cafe -bar. 

08-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέση εργασίας στο κατάστημα Nova στην Βέροια

Το κατάστημα Nova Βέροιας (Μητροπόλεως 54) προσφέρει θέση εργασίας - ημιαπασχόλησης - για τη στελέχωση και ανάπτυξη της ομάδας του. Απαραίτητα προσόντα:

08-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη 60 εργασιακών συμβούλων στην ΔΥΠΑ – 1 θέση στη Βέροια

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, πλήρους απασχόλησης, 8/μηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και...

02-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας στην βιομηχανία Venus

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός « Venus Growers » , που εδρεύει στη Βέροια Ημαθίας, αναζητά για την καλοκαιρινή σεζόν , με πλήρες ωράριο εργασίας : Eπαγγελματία οδηγό φορτηγού (κατηγορίας ΓΕ ) Απαραίτητα δικαιολογητικά :

30-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας στο τμήμα Ελέγχου Ποιότητας στα "Περιβόλια του Βεζύρογλου"

Η εταιρεία «Από τα Περιβόλια του Βεζύρογλου», που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής τροφίμων ζητά εργαζόμενο/η για το Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας για εξάμηνη σύμβαση με στόχο την κάλυψη εποχιακών αναγκών.

24-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητούνται εργάτες και εργάτριες παραγωγής σε εργοστάσιο μεταποίησης φρούτων

Η εταιρία ΕΛΙΤΑ Α.Ε. με έδρα τα Λευκάδια Νάουσας, που δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταποίησης και εμπορίας φρέσκων φρούτων, ζητά εργάτες και εργάτριες για μόνιμη απασχόληση από 15 Μάϊου.

24-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη 817 ατόμων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας – 6 θέσεις στην Ημαθία

Εκδόθηκε η προκήρυξη 2K/2024 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου...

23-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας για εργατοτεχνίτες - μονταδόρους - ηλεκτροσυγκολλητές σε εταιρεία μεταλλικών κατασκευών

Η κατασκευαστική εταιρεία ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ζητεί εργατοτεχνίτες - μονταδόρους - ηλεκτροσυγκολλητές με σχετική προϋπηρεσία στις μεταλλικές κατασκευες.

23-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητούνται υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών σε εταιρικά πρατήρια υγρών καυσίμων μερικής απασχόλησης στην Βέροια

Ζητούνται υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών σε Εταιρικά Πρατήρια Υγρών Καυσίμων για την περιοχή της Βέροιας για μερική απασχόληση 3 μέρες τη εβδομάδα 8 ώρες την ημέρα.

22-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για τεχνίτη παραγωγής σε εταιρεία υλικών συσκευασίας

Η TSAVDARIDIS PACKAGING., εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των υλικών συσκευασίας, μεέδρα στον Τρίλοφο Ημαθίας επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της : ΤΕΧΝIΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

22-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια και Ειδική Παιδαγωγός στην Βέροια

Το Κέντρο Λογοθεραπείας της Ευτυχίας Λαγού στην Βέροια αναζητά Λογοθεραπεύτρια και Ειδική Παιδαγωγό για πρόσληψη από τον Σεπτέμβριο.

22-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται υπάλληλος για εργασία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Βέροια

Ζητείται υπάλληλος ηλικίας 18 έως 48 ετών για εργασία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Βέροια.

21-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας στην βιομηχανία ΑΣΠΙΣ στο Ζερβοχώρι

Η πιο σύγχρονη βιομηχανία επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών ΑΣΠΙΣ Α.Ε. με έδρα το ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ, αναζητά προσωπικό για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις παρακάτω ειδικότητες:

10-04-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.