Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ημαθία στην έκθεση τουρισμού “Philoxenia”

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ημαθία στην φετινή έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, προβάλλοντας τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής αλλά και μοναδικές παραδοσιακές συνταγές του τόπου, σε μια ολοκληρωμένη πρόταση δεκατιανού, με την ονομασία “Imathia’s Brunch”.

25-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μύνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των…

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης εξέδωσε το εξής μήνυμα:

25-11-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Σε συνέχεια της υποβληθείσας πρότασης του Δήμου Αλεξάνδρειας προς το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων, το Πράσινο Ταμείο με την υπ’ αριθ. 246.3.5/14-9-2022 Απόφασή του (ΑΔΑ 6ΨΖΔ46Ψ844-Ο3Λ) ενέκρινε το αίτημα χρηματοδότησης...

25-11-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η παράταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών

Αντισυνταγματική έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας την παράταση μέχρι 31-12-2022 του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας, λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου.

24-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκούλης: "Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"

Με αφορμή την κατάσχεση πρώτης κατοικίας συνταξιούχου και την εισβολή στο σπίτι ξημερώματα, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

24-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καρασαρλίδου: "Στην Ημαθία το 2022 ολοκληρώθηκαν 563 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ακολουθούν άλλοι…

Στοιχεία για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στην Ημαθία δίνει στην δημοσιότητα η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, με αφορμή την περιπέτεια της συνταξιούχου κ. Κολοβού. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, στην Ημαθία ολοκληρώθηκαν 563 πλειστηριασμοί ακινήτων και α’ κατοικίας...

24-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Επικοινωνία Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας

Την απόλυτη αναγκαιότητα, το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Βέροιας να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του υπηρετώντας και περιφρουρώντας άριστα, όπως εδώ και τόσα χρόνια το πράττει, το κράτος δικαίου, τόνισε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ...

24-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης έθεσε σε δημόσια διαβούλευση τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών υπό τον τίτλο «Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση και διαχείριση κινδύνων στον δημόσιο τομέα». 

24-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για τη μη περαιτέρω συρρίκνωση των τραπεζικών καταστημάτων…

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με την αρ. 255/2022 απόφασή του αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

24-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

24-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Νέο πρόγραμμα ψηφιοποίησης των ΔΕΥΑ

Πρόγραμμα ύψους 58 εκατ. ευρώ που αφορά τις ΔΕΥΑ,  προανήγγειλε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος, από το βήμα του Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που διεξάγεται στο Βόλο, ενημερώνοντας ότι πρόκειται να κατατεθεί εντός των επόμενων ημερών στο Ταμείο Ανάκαμψης...

23-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τζιτζικώστας: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης του νέου ΕΣΠΑ"

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του νέου ΕΣΠΑ 2021 – 2027 για την Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη.

22-11-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Για δεύτερη φορά στην Αλεξάνδρεια ο Χρήστος Παπαστεργίου

Με την επίσκεψη στο Δημαρχείο και τη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος επαφών του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου, στην Ημαθία.

22-11-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Eπιστολή Δημάρχου Δήμου Νάουσας προς τον Πρωθυπουργό για την στήριξη της κλωστοϋφαντουργίας "ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ…

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε σήμερα Τρίτη 22.11.2022 ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. Ο κ Καρανικόλας επισημαίνει στην επιστολή του, μεταξύ άλλων, την αναγκαιότητα μέτρων στήριξης και εξυγίανσης της κλωστοϋφαντουργίας ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. και διάσωσης εκατοντάδων θέσεων εργασίας. Αναλυτικά:

22-11-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

H Μαρία Καρασαλίδου υποψήφια με την Πατριωτική Ένωση στην Ημαθία

"Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της κας Μαρίας Καρασαλίδου στην εκλογική περιφέρεια Ημαθίας.

21-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πώς λειτουργεί η Ψηφιακή Κάρτα Αναπηρίας

Ξεκίνησε η λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Αναπηρίας που μπορεί να αποθηκεύεται και στο κινητό τηλέφωνο. Η μεταρρύθμιση αυτή που ήταν πάγιο αίτημα του αναπηρικού κινήματος παρουσιάστηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από τον υπουργό...

21-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου Βέροιας ανακοίνωσε ο Μ…

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την συνέντευξη τύπου του υποψηφίουΤην πρόθεση του να διεκδικήση την θέση του Δημάρχου Βέροιας έκανε γνωστή σε συνέντευξη τύπου ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης.

21-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τόλκας: «Θα υποβαθμίσει η Κυβέρνηση τα Δικαστήρια της Ημαθίας;»

Ο Βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του σε θέματα του Νομού και στηρίζοντας τους πολίτες της Ημαθίας, διεκδικεί τη συνέχιση της λειτουργίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας.

21-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 37η Philoxenia

Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Βέροιας συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της χώρας μας, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

21-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βέροια: επισκευή παλιών και κατασκευή νέων κλουβιών στο κυνοκομείο

Στην υπογραφή της σύμβασης για την «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΩΝ ΚΛΩΒΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας...

21-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;

Γράφει ο Κώστας Γιοβανόπουλος Αφύπνιση (woke) λοιπόν, αυτή την πιασάρικη ταμπέλα εφηύραν. Ζητούν την αναστροφή των παραδοσιακών αρχών της κοινωνίας, ήρθαν οι νέοι σοφιστές. Η Ιστορία, η Γλώσσα και τα Μαθηματικά βαφτίζονται φασιστικά. Οι μαθητές να μαθαίνουν ένα μόνον πράγμα: ότι...

20-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συναντήθηκε με εργαζομένους στη Νηματουργία "Βαρβαρέσσος"

Την Παρασκευή 18 του Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εργαζόμενους στη Νηματουργία " Βαρβαρέσσος" όπου παρουσιάστηκε το κάλεσμα της Κ.Ε του ΚΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ. Η παρουσίαση έγινε από το μέλος της Κ.Ε Θανάση Χρηστίδη. Ακολούθησε πλούσια συζήτηση...

19-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πολιτική εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλεξάνδρειας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στην ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 19/11 και ώρα 17:30 στο ΚΑΦΕ ΣΤΑΘΜΟΣ στην Αλεξάνδρεια.

19-11-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί την 22/11/2022, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

18-11-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Μαρκούλης: "Η πιο βάναυση επίθεση στη Δημοκρατία"

Σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με το σκάνδαλο των υποκλοπών, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

18-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτική ομάδα Βοργιαζίδη: "Ο κ. Παυλίδης συνεχίζει απεγνωσμένα να επιδίδεται σε ένα κυνήγι…

Απάντηση στη δημοσιευμένη ανακοίνωση του επικεφαλής των «Συνδημοτών» Π. Παυλίδη εξέδωσε η Δημοτική ομάδα του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη. Αναλυτικά:

18-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συρεγγέλα: Μπαίνει σε λειτουργία το Panic Button

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή Panic Button για να προσφέρουμε στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία». Αυτό ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, όπου...

17-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με αφορμή την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου, η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

17-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, θα διεξαχθεί, με τηλεδιάσκεψη, την 21η του μηνός Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

17-11-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ο δήμος Βέροιας τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας Ωρολογίου, τίμησε την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου ο δήμος Βέροιας. Εκτός από τον δήμο Βέροιας, στεφάνι κατέθεσαν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και των σωμάτων ασφαλείας.

17-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παυλίδης για αυτοδιοικητικές εκλογές: "Ισχύουν όσα δήλωσα το καλοκαίρι"

Σχετικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα (αποσύρεται, μπαίνει σε άλλο ψηφοδέλτιο κλπ), ο επικεφαλής της παράταξης "Συνδημότες" Παύλος Παυλίδης με δήλωσή του αναφέρει:

17-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Νάουσας με κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα

Διαδοχικές συναντήσεις στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καραναικόλας κατά την  διήμερη επίσκεψη του στην Αθήνα (14 και 15 Νοεμβρίου 2022).

17-11-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Παρούσα η Βέροια στην Ελευσίνα στην εκδήλωση «Το Μυστήριο_56 3η Συνάντηση Πολιτισμός 2030»…

Στην τετραήμερη συνάντηση «Το Μυστήριο_56 3η Συνάντηση Πολιτισμός 2030» στην Ελευσίνα, μετά από πρόσκληση του 2023 Eleusis European Capital of Culture και στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος του Δήμου Βέροιας, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βέροιας κ. Λάζαρος Ασλανίδης, η Γενική...

17-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

ΠΕΔΚΜ: Ημερίδα για τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο και το ρόλο των ΟΤΑ στην…

Oι στόχοι που θέτει ο εθνικός κλιματικός νόμος για τη σταδιακή μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, ο ρόλος που δύναται να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση στην παραγωγή ενέργειας, μέσω των Ενεργειακών Κοινοτήτων και η σημασία του σχεδιασμού μέσω των Δημοτικών Σχεδίων...

17-11-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Επίσκεψη του Χρήστου Παπαστεργίου στην Αλεξάνδρεια

Σειρά επαφών είχε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

17-11-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: "Συμπληρώνονται φέτος 49 χρόνια από τον μεγαλειώδη ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, που οδήγησε στην τελική πτώση της δικτατορίας των συνταγματαρχών και στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας ...

17-11-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

"Άλμα" για τον Δήμο Νάουσας

"Άλμα" είναι το όνομα της πρωτοβουλίας δημοτών για το δήμο Νάουσας με επικεφαλής τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η πρωτοβουλία αναφέρει:

16-11-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική νομοθεσία

Στη Βουλή κατατέθηκε σήμερα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άλλες διατάξεις», μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης και της ενσωμάτωσης σχολίων που προέκυψαν από αυτήν.

16-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Παπαδόπουλος: "Διαμορφώνουμε ένα ξεκάθαρο πλαίσιο για την ασφαλή κυκλοφορία των ιστορικών οχημάτων"

Ολοκληρώθηκε το θεσμικό πλαίσιο για τον  χαρακτηρισμό των οχημάτων ιστορικού ενδιαφέροντος, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, με την έκδοση δύο Υπουργικών Αποφάσεων που υπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και αφορούν, η πρώτη στη διαδικασία...

16-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα γιορταστεί στην Βέροια η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Την Δευτέρα 21η Νοεμβρίου 2022 εορτάζεται σε ολόκληρη τη χώρα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, θα γίνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βεροίας.

16-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας για την 49η Επέτειο του Πολυτεχνείου

Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: "Η επέτειος του Πολυτεχνείου και τα γεγονότα που τη σημάδεψαν αποτελούν την κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας στην χώρα που τη γέννησε. Τα μηνύματα της εξέγερσης και...

16-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με αφορμή την 49η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Αντίσταση - Αλληλεγγύη - Αλλαγή. Η Δημοκρατία θα νικήσει!

16-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή το «Imathia’s Brunch» στην έκθεση τουρισμού «PHILOXENIA 2022»

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού «PHILOXENIA 2022» στο χώρο της ΔΕΘ, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα παρουσιάσει τοΗμαθίαςΗ «Imathia’s brunch», μια ολοκληρωμένη πρόταση «δεκατιανού» παρασκευασμένη αποκλειστικά από πρώτες ύλες που παράγει η Ημαθία, στο...

16-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας είχε το νέο συμβούλιο των Φίλων Τριποτάμου

Την Τρίτη 8/11/2022, τα μέλη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ” έγιναν δεκτά  από τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλο στο δημαρχείο της πόλης.

15-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ρυθμίσεις για τη διατήρηση της κυριότητας οικοπέδων που παραχωρήθηκαν με Προεδρικό Διάταγμα του…

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας (Τμήμα Πολιτικής Γης της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας) ανακοινώθηκε ότι με νεότερη νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 88 Ν.4916/2022), ισχύουν τα εξής:

15-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Έργα οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Βέροιας

Στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο «ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟIΪΑ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ (2022)» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον Νικόλαο Π. Καϊσίδη, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ Ε.Δ.Ε.

15-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

"Έφυγε" ο Νίκος Τάκης

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Αλεξάνδρεια, Νίκος Τάκης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

15-11-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρουσίαση του Ημαθιώτικου Δεκατιανού στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει και φέτος στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» με δικό της διαδραστικό περίπτερο, προωθώντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα και των επτά Περιφερειακών Ενοτήτων. Στο περίπτερο θα πραγματοποιείται οινογευσία των εκλεκτών κρασιών της Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδικά...

15-11-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Χατζηδάκης: 7+3 δράσεις που δημιουργούν μια καλύτερη προοπτική για τους νέους

Τις δράσεις της κυβέρνησης που οδήγησαν στη μείωση της ανεργίας των νέων και τη βελτίωση της θέσης και των προοπτικών τους, καθώς και τις πρωτοβουλίες που τίθενται σε εφαρμογή το επόμενο διάστημα για τις νέες και τους νέους, παρουσίασε ο...

14-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση μελών της νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Ημαθίας

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης Ημαθίας, Δευτεροβάθμιας κ. Αθανάσιου Αλατζόγλου και Πρωτοβάθμιας κ Ευθυμίας Γώτη, με τους προέδρους της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρο Γιανναβαρτζή, ΔΗΜ.Τ. Βέροιας κ. Θωμά Παπαδόπουλου, ΟΝΝΕΔ κ. Αλέξανδρο Αλαγκιοζίδη...

14-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στους «Πρωταθλητές» παροχής ψηφιακών υπηρεσιών ο Δήμος Βέροιας

Στην 9η θέση, μεταξύ δήμων όλης της χώρας που παρέχουν υψηλού επιπέδου ψηφιοποιημένες υπηρεσίες, κατατάσσεται ο Δήμος Βέροιας.

14-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τόλκας: «Ο κ. Μητσοτάκης ως ο πολιτικός προϊστάμενος των παρακολουθήσεων έχει πλήρη πολιτική…

«Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει η ίδια την κρίση δημοκρατίας που περνάει η χώρα μας και μας έχει εκθέσει διεθνώς. Κάνουν παρακολουθήσεις και εκμεταλλεύονται όλους τους θεσμούς για να παρατείνουν την θητεία τους και να μοιράσουν κάθε ευρώ του ταμείου ανάκαμψης...

14-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βολές ΣΥΡΙΖΑ στην διοίκηση του Νοσοκομείου

Για κλίμα τρομοκρατίας κατηγορεί την διοίκηση του Νοσοκομείου Ημαθίας ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εκλογές στον σύλλογο εργαζομένων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

14-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας

Το ΕΡΙΑ, το Κέντρο Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς της Νάουσας εγκαινίασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον Δήμαρχο Ηρωικής Πόλης Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη.

13-11-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Νέα ένταξη χρηματοδότησης έργου του Δήμου Αλεξάνδρειας από το Πράσινο Ταμείο

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας συνεχίζει να διεκδικεί και αξιοποιεί κάθε διαθέσιμη πηγή πόρων για έργα και υποδομές, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών μας .

11-11-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Τρίτη 15/11/2022 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

11-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Κατ’ εξαίρεση χορήγηση αδειών απόσταξης επιτραπέζιων σταφυλιών

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε., Γεώργιος Πιτσιλής, λαμβάνοντας υπόψη τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες επιτραπέζιων ποικιλιών σταφυλιών εξαιτίας...

10-11-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τιμητική πλακέτα από τον δήμαρχο Νάουσα στην αθλήτρια Ν. Δημητριάδου

Τιμητική πλακέτα στην διακριθείσα αθλήτρια στο άθλημα του Taekwon- Do, Νένα Δημητριάδου, αθλήτρια του «Α.Γ.Σ. Taekwon- Do» Νάουσας, απένειμε την Τετάρτη (09.11.2022) ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

10-11-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη ο Σύλλογος Διαβητικών Ημαθίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη και με τη συνεργασία του Δήμου Νάουσας,  στο πλαίσιο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν διεθνώς για την  ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών,  θα...

10-11-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ο Δήμος Βέροιας στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” 2022

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” 2022 που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), συμμετέχει ο Δήμος Βέροιας.

10-11-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.