Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 27-3-2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

23-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Απάντηση Κορωνά σε Βοργιαζίδη περί έμμισθων και άμισθων αιρετών

Απάντηση στον δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη περί έμμισθων και άμισθων αιρετών δίνει με επιστολή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς: "Κε Βοργιαζίδη φτάνει…αλλάξτε παραμύθι, αυτό δεν έχει δράκο!

23-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Φανή Γιωτάκη: Πυρά εναντίον της Κυβέρνησης για την κατάργηση του χαρακτήρα της Γενικής…

Καλεσμένη της Δημοσιογράφου Λίας Λάππα στο ΕΛΛΑΔΑ24 βρέθηκε η Φανή Γιωτάκη, υποψήφια Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Ημαθία απέναντι στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα..

22-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου και ώρα 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, θα πραγματοποιηθεί η 6η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων Βέροιας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

22-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Τάσος Μπαρτζώκας για το δυστύχημα Τεμπών: Χωρίς να μασάμε τα λόγια μας…

Ραδιοφωνική παρέμβαση στο Flash 99,4 για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας. Συγκεκριμένα ανέφερε:

21-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάουσας θα διεξαχθεί 21 -3-2023, ημέρα Τρίτη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

20-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Το ΜΛ ΚΚΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ

Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις στις ΔΕΥΑ, το ΜΛ ΚΚΕ Ημαθίας ανακοίνωσε τα εξής:

20-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νίκος Τσιαμήτρος: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό

Παγκόσμια ημέρα νερού σήμερα και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Βέροιας έχουν ξεκινήσει ένα κύκλο κινητοποιήσεων ενάντια στην επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για την υπαγωγή των ΔΕΥΑ της χώρας στη Ρυθμιστική Αρχή Αποχέτευσης Ενέργειας...

20-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Απάντηση Καρανικόλα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων για την άρση παραχώρησης της Σχολής Αστυφυλάκων

Τους λόγους άρσης παραχώρησης του κτίριου της Σχολής Αστυφυλάκων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας έκανε γνωστό ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. Αναλυτικά, στην απάντηση προς την προϊσταμένης της ΕΦΑ Ημαθίας αναφέρει:

20-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Μαρκούλης: "Η μεγάλη κοροϊδία της αύξησης του κατώτατου μισθού"

Σχολιάζοντας την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μαρκούλης αναφέρει: "Μια ακόμη μεγάλη κοροϊδία για τους εργαζόμενους αποδείχθηκε η πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ. Μια απολύτως ψηφοθηρική επιλογή, μακριά όμως από τις...

20-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τίτλοι τέλους για το Ογκολογικό Παίδων

Γράφει η Βαρβάρα Σαράντη Την ημέρα που είναι αφιερωμένη απο τον ΟΗΕ κατά του παιδικού καρκίνου επέλεξε ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ανακοινώσει τη μετατροπή της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» σε Νομικό...

20-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καρανικόλας: "Η ενίσχυση του οινοποιητικού κλάδου και του οινοτουρισμού οδηγεί τον Δήμο…

Συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος θα είναι ο Δήμος Νάουσας σε κάθε βήμα των οινοποιών, αλλά και σε κάθε εγχείρημα που ενισχύει την περαιτέρω ανάδειξη του οινοποιητικού μας κλάδου και του οινοτουρισμού, όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας...

20-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ακόμα και το Νερό;

Γράφει η Ολυμπία Αποστόλου την πατρίδα μας, πολλές φορές, το δημόσιο ταυτίζεται με το ανεπαρκές. Στην Ελλάδα των προηγούμενων δεκαετιών, των πολυέξοδων ΔΕΚΟ που προσέφεραν υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας, των κρατικών Τραπεζών που δάνειζαν με εγγυήσεις του δημοσίου, των αναμονών και του...

20-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέο Διοικητή ΙΜΠ στον Δήμαρχο Βέροιας

Εθιμοτυπική επίσκεψη, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Διοικητής στην ΙΜΠ, πραγματοποίησε ο Υποστράτηγος, Σαράντης Τυλιγαδάς, στον Δήμαρχο Βέροιας.

20-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας ΟΣΕ στην πόλη της Αλεξάνδρειας

Υπεγράφη την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία “ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”, η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας ΟΣΕ, στη περιοχή παρέμβασης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall)...

18-03-2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Επανέρχεται για τον βιολογικό ο Παύλος Παυλίδης μετά την απάντηση του δημάρχου Βέροιας

Σχολιάζοντας την πρόσφατη απάντηση του δημάρχου Βέροιας για τον βιολογικό καθαρισμό, ο Παύλος Παυλίδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Συνδημότες" δήλωσε:

17-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στους Κυκλικούς Κόμβους του Προμηθέα

Αυτοψία για την εξέλιξη των εργασιών ολοκλήρωσης της ασφαλτόστρωσης στους δύο Κυκλικούς Κόμβους στην περιοχή του Προμηθέα (Εβραϊκά Μνήματα), πραγματοποίησε ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

17-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Βέροιας: "Περί αποκατάστασης της (δημοσιογραφικής) αλήθειας"

Σε απάντησή του για κεντρικό θέμα Αθηναϊκής εφημερίδας που κατήγγελε λειτουργία χωματερών δίπλα στους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Βεργίνας, ο δήμος Βέροιας αναφέρει ότι χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες του 2021 από πρώην ΧΑΔΑ Ριζωμάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση αναφέρει:

17-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Σκρέκας: «Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο»

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ), στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων των ΔΕΥΑ, Παύλος Δραγκόλας.

17-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νομοθετείται η έκτακτη στήριξη σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά και οι ρυθμίσεις χρεών…

Η έκτακτη στήριξη σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά που λαμβάνουν χαμηλές και μεσαίες συντάξεις και οι διατάξεις που εξειδικεύουν τις ρυθμίσεις χρεών προς φορείς κοινωνικής ασφάλισης είναι οι σημαντικότερες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που περιλαμβάνονται σε...

16-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτήθηκε ο οδηγός του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»

Αναρτήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (https://ypen.gov.gr/anakyklono-allazo-thermosifona/), ο οδηγός του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα», με συνολικό προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ, τα οποία προέρχονται από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020, μέσω του οποίου εξυπηρετούνται πολλαπλοί στόχοι...

16-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση του Δημάρχου Βέροιας για Βιολογικό και δημοσίευμα εφημερίδας

Απάντηση για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και για το δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας δίνει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Αναλυτικά:

16-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Νίκος Τσιαμήτρος: Ο λαός της Ημαθίας σύσσωμα ζητά να αποδοθούν οι ευθύνες

Μετά την σημερινή απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, αλλά και σε άλλα σημεία της Ημαθίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

16-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Η έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη την 20η του μηνός Μαρτίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Ετήσια Έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Η.Π. Νάουσας για το...

16-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Φανή Γιωτάκη: "Ο τρόμος της κυβέρνησης Μητσοτάκη μπροστά στη λαϊκή οργή..."

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο στα Τέμπη, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φανή Γιωτάκη σημείωσε:

16-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μαρκούλης: Όλοι στους δρόμους! Επιζήμια για τον τόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Απεγιακό κάλεσμα για την σημερινή συγκέντρωση των φορέων κάνει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μαρκούλης. Αναλυτικά αναφέρει:

16-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Από τις 22 Μαρτίου η σταδιακή επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου

Στις ράγες μπαίνει και πάλι ο σιδηρόδρομος από τις 22 Μαρτίου με ενισχυμένες εγγυήσεις ασφάλειας, όπως την υποχρεωτική παρουσία δύο σταθμαρχών σε κάθε σταθμό, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γιώργο Γεραπετρίτη.

14-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Νάουσας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας ενημερώνει ότι οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, θα γίνουν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

14-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Η ιδιωτικοποίηση του νερού προ των πυλών

Γράφει η Βαρβάρα Σαράντη Με το πρόσχημα των ¨απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων¨ του Ταμείου Ανάκαμψης,  η κυβέρνηση της Ν.Δ.  κάνει ένα ακόμα βήμα προς την ιδιωτικοποίηση. Φέρνει το νομοσχέδιο-έκτρωμα που "διευρύνει" τις αρμοδιότητες της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αναθέτοντάς της ¨την εποπτεία και τον...

14-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καρασαρλίδου: "Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν πωλείται"

Με αφορμή το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ και μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση του νερού, θέλοντας να μετατρέψει και το νερό σε εμπόρευμα, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου πραγματοποίησε επίσκεψη στην ΔΕΥΑ Βέροιας και στον ΤΟΕΒ...

13-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Παραίτηση Διαμάντη για τον βιολογικό ζητά ο Παυλίδης

Την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ Στέργιου Διαμάντη ζητά με ανακοίνωσή του ο Παύλος Παυλίδης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Συνδημότες". Στην ανακοίνωση αναφέρει:

13-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάουσας θα διεξαχθεί 14 -3-2023, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

13-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ψηφίζουν οι Νέοι;

Γράφει η Ολυμπία Αποστόλου Όταν αποφασίζεις να κατέβεις στις εκλογές, μια από τις πρώτες συμβουλές που σου δίνουν οι πιο «παλιοί» είναι να καταγράψεις όλους τους φίλους και γνωστούς σου, ανθρώπους που ξέρεις ότι σε εκτιμούν, και να ζητήσεις τη βοήθειά...

13-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ένταξη χρηματοδότησης 2,2 εκατ. ευρώ για το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο…

Στην ένταξη χρηματοδότησης του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας» προϋπολογισμού 2.192.000,00€ προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο της Δράσης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο» η οποία χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

13-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

ΛΑΣ: Για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης και τον Βιολογικό Καθαρισμό Βέροιας

Από την Λαική Συσπείρωση του δήμου Βέροις ανακοινώθηκαν τα εξής για τις εξελίξεις στον βιολογικό καθαρισμό:

13-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βιολογικός Καθαρισμός Βέροιας: Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...

Γράφει ο Θεόφιλος Κορωνάς Δύο ημέρες μετά την από 9.3.2023 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας με μοναδικό θέμα την λειτουργία του Βιολογικού της Βέροιας και ενώ ο Δήμαρχος Βέροιας ,αυταρεσκα δήλωνε ότι δεν πείστηκε από την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου...

13-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Γουλτίδης: Η ΔΕΥΑ Βέροιας, πρώτη, κάνει πράξη την ιδιωτικοποίηση

Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Βέροιας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γουλτίδης έκανε την εξής δήλωση: "Αρχικά αναφερόμενος στην αντίδραση των τοπικών αυτοδιοικητικών στελεχών και μελών της Διοίκησης της ΔΕΥΑΒ, για την δήθεν ιδιωτικοποίηση, μένω άναυδος! Αδυνατώ να καταλάβω...

10-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας: Συνεδριάζει την επόμενη Τρίτη

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την 14η Μαρτίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62) για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

10-03-2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ένταξη πρότασης του Δήμου Αλεξάνδρειας στο “Πρόγραμμα Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας στο Εθνικό και…

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, πέτυχε ακόμη μια έγκριση ενός νέου σημαντικού έργου, με προϋπολογισμό 2.140.000,00 Ευρώ, με το οποίο φιλοδοξεί να βελτιώσει, ακόμα περισσότερο τις υποδομές του, ώστε να περιορίσει στο ελάχιστο, τα τροχαία δυστυχήματα.

10-03-2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Νίκος Τσιαμήτρος: Το νερό είναι ζωή και η ζωή δεν εμπορευματοποιείται

Στην διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Βέροιας βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιαμήτρος και μίλησε με εργαζομένους. Σε δήλωσή του αναφέρει:

09-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η τραγωδία συνεχίζεται...

Γράφει ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος Οι πρωτόγνωρες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σ’ όλη την Ελλάδα, που έγιναν με αφορμή τη τραγωδία στα Τέμπη, καταγράφτηκαν στην συλλογική μας μνήμη σαν απάντηση σε ένα ‘’προμελετημένο έγκλημα’’ και μας θύμισε ότι τελικά ζούμε από τύχη.

09-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Βέροιας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού, το Δημαρχείο της Βέροιας φωταγωγήθηκε συμβολικά στα χρώματα της ημέρας "κόκκινο, μπλε, κίτρινο". Με την κίνησή του αυτή ο δήμος Βέροιας στέλνει το δικό του μήνυμα για το πόσα σημαντική είναι η προστασία των...

09-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Φρόσω Καρασαρλίδου: Αδιανόητο το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, το νερό, να αφεθεί στα χέρια…

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ της χώρας, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου έκανε την εξής δήλωση:

09-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο βιολογικός καθαρισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (βίντεο)

Η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Πέμπτη. Με αφορμή το συμβάν που κατήγγειλε η Οικολογική Ομάδα Βέροιας, ροή ανεπεξέργαστων λυμάτων στην τάφρο 66, ομάδα δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας με...

09-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την Ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας στην Αλεξάνδρεια

Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, η σύμβαση για την Ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας στη πόλη της Αλεξάνδρειας, με τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ”Κ/Ξ ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ Α.Ε.- ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ” (ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

09-03-2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ομιλία για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θα κάνει το ΚΚΕ στην Βέροια

Η Κομματική Οργάνωση των Εκπαιδευτικών του ΚΚΕ θα διοργανώσει Ομιλία-Συζήτηση για την αξιολόγηση με θέμα:  "Ο αγώνας των εκπαιδευτικών ενάντια στα σχέδιακατηγοριοποίησης των σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών, που η κυβέρνηση ονομάζει «Αξιολόγηση» - Οι θέσεις του ΚΚΕ".

09-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού

Συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του δημαρχείου Νάουσας και του ιστορικού ρολογιού θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 9 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού, με πρωτοβουλία των διαδικτυακών ομάδων: ''Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας'' και ''Δωρεά οργάνων – Δώρο ζωής...

09-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συμμετοχή του Δημάρχου Νάουσας στο 11th Smart Cities Conference στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας θα είναι βασικός ομιλητής στο συνέδριο 11th Smart Cities Conference που θα διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου, στην Αθήνα.

09-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

08-03-2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέθανε ο γιατρός Δημήτρης Μούρνος

Πέθανε το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 78 ετών ο γιατρός Δημήτρης Μούρνος. Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Ημαθίας επί Ανδρέα Βλαζάκη, νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος ενώ ήταν και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Η κηδεία του θα γίνει...

08-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Φρόσω Καρασαρλίδου: Τα αιτήματα για δικαιοσύνη & ασφάλεια συναντιούνται με τις διεκδικήσεις για…

Για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η υποψήφια βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

08-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών “FRESKON 2023”

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων της περιοχής, έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών “FRESKON 2023”, που θα πραγματοποιηθεί από...

07-03-2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ξεκινά το πρόγραμμα «Κάλυψη» για τη στέγαση ευάλωτων νέων σε ιδιωτικές κατοικίες με…

Ξεκινά η εφαρμογή του προγράμματος «Κάλυψη» για την στέγαση ευάλωτων νέων, ηλικίας 25-39 ετών που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, σε ιδιωτικές κατοικίες, με καταβολή του ενοικίου από το Δημόσιο.

07-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Άμεση αντίδραση Τόλκα: «Αδικία και κοροϊδία - Εξυπηρέτηση συμφερόντων και της ελίτ του…

Χθες ανακοινώθηκε η απόφαση για τις αποζημιώσεις των αγροτών μέσω de minimis για την Ημαθία και σήμερα ο Άγγελος Τόλκας έφερε το θέμα στην Ολομέλεια της Βουλής και κατηγόρησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για απαράδεκτη απόφαση και απουσία κάθε πολιτικής.

07-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπία Αποστόλου: Ανεύθυνα Προεκλογικά Φιλοδωρήματα

Της Ολυμπίας Αποστόλου Με άλλη μία ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αποδεικνύεται ότι οι ένοικοί του πορεύονται χωρίς κανένα πρόγραμμα και σχέδιο, παρασέρνοντας στην ιλιγγιώδη πτώση τους την ελληνική αγροτική παραγωγή και το εισόδημα των αγροτών.

07-03-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την Ημέρα Δικαιωμάτων της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο δήμαρχος Βέροιας εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

07-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ορκίστηκαν τρεις νέοι υπάλληλοι στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νάουσας

Ορκίστηκαν την Τετάρτη 1η Μαρτίου, παρουσία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, οι 3 νέοι μόνιμοι Δημοτικοί Υπάλληλοι τους οποίους προσέλαβε ο Δήμος. Η πρόσληψή τους είναι αποτέλεσμα της ενεργοποίησης του οριστικού πίνακα των επιτυχόντων της προκήρυξης 13Κ/2021, που αφορούσε στην...

07-03-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Μαρκούλης: "Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας"

Για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και όσα προηγήθηκαν, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

07-03-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών προϊόντων και σνακ στην Κολωνία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΤΑ ΚΜ), στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, θα συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών προϊόντων και σνακ “ISM 2023”, που θα...

06-03-2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στα... πράσινα το Δημαρχείο Βέροιας

Με πράσινο χρώμα, για την Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού. φωτίστηκε το Δημαρχείο της Βέροιας. Ο Δήμος Βέροιας συμμετείχε στο κάλεσμα του Κέντρου Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας-ΚΜΟΠ, μέσω της ΚΕΔΕ, για φωταγώγηση των Δημαρχείων, με χρώμα πράσινο που είναι το «χρώμα της...

06-03-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.