vorgia ban2023

kalas2023

Οι Ημαθιώτες υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Συμμαχίας» της Δέσποινας Χαραλαμπίδου

Η Συμμαχία Αντίστασης και Αλληλεγγύης (Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία-Ριζοσπαστικές Κινήσεις) με επικεφαλής τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου «κατεβαίνει» στις εκλογές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με 77 περιφερειακούς συμβούλους. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Νομού Ημαθίας είναι οι εξής έξι:

22-09-2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Γεωργική και Κτηνοτροφική Ανάπτυξη: Τι υλοποίησε και τι έχει στο πλάνο ο Κώστας…

Από το γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη αποστέλλεται αναλυτικά ο 2ος από τους οκτώ άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα δημοτική περίοδο.

22-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Γιώργος Κόγιας: "Το όραμά μου για την Βέροια"

Σχολιάζοντας το πως θέλει να δει την Βέροια τα επόμενα χρόνια, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κόγιας τόνισε:

22-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Πες κι εσύ κάτι (για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ)

Όλος ο κόσμος πέφτει έξω ως προς το μέλλον Μίλαν Κούντερα Για μια ημέρα ακόμα είναι η ώρα των υποψηφίων! Να μιλήσουν, να παρουσιάσουν τον εαυτό τους, το βιογραφικό τους, τις ιδέες τους, τις σκέψεις τους, τα ταλέντα τους, το όνειρό τους...

22-09-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" ο Πέτρος Βασιλείου -…

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, στην ενότητα Δοβρά, είναι ο Πέτρος Βασιλείου, Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

22-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τι είπαν στο debate της TV 100 οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βέροιας (βίντεο)

Στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, την TV100, φιλοξενήθηκαν χθες οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, Θεόφιλος Κορωνάς Κωνσταντίνος Παλουκίδης και Παναγιώτης Χατζησάββας. Την συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Ευδοξία Βροχίδου. Δείτε στο βίντεο τι απάντησαν στις ερωτήσεις για θέματα που αφορούν...

22-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ελένη Καζελίδου: "Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των…

Μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας διεκδικεί στις φετινές εκλογές η γνωστή παιδίατρος Ελένη Καζελίδου. Όπως αναφέρει σε συνέντευξη της στον "Πληροφοριοδότη", αρχικά αιφνιδιάστηκε από την πρόταση που δέχθηκε αλλά μετά από σκέψη απάντησε θετικά έχοντας ως στόχο να...

22-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας επισκέφθηκε ο Στέργιος Μουρτζίλας

Τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Ημαθίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας. Σε δήλωση του αναφέρει:

21-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Έργα πρόληψης αντιπλημμυρικού χαρακτήρα

Γράφει ο Ελευθέριος Βαλαβάνης Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού καθώς επίσης στην πολιτική πρέπει να είσαι προμυθής στον σχεδιασμό και την εφαρμογή του πολιτικού σου προγράμματος.

21-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δίπλα στον αγροτικό κόσμο ο Νικόλας Καρανικόλας

Συνεταιριστικές μονάδες και διαλογητήρια – ψυγεία φρούτων επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης  (21.09.2023) ο νυν Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος  στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί».

21-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Το νέο Διοικητήριο της Βέροιας και η βιοκλιματική του διάσταση

Γράφει η Λίνα Τουπεκτσή ΒSc Γεωπόνος, MSc Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση τον πρωτογενή τομέα (συγγραφή διπλωματικής) Το νέο διοικητήριο της Βέροιας όπως ανακοινώθηκε κατά την τελετή θεμελίωσης του, σέβεται το περιβάλλον αξιοποιώντας αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές κλιματικές...

21-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Οι πρωταθλητές του αθλήματος Διελκυστίνδας στον Δήμαρχο Βέροιας

Τους οκτώ (8) αθλητές Διελκυστίνδας του Πανημαθιακού Αθλητικού Συλλόγου που κατέκτησαν τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Λαμία στις 18 Ιουλίου, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

21-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στο πλάι του Βασίλη Ρόκου η Αθήνα Τζιούρτζια

Στο «Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο» πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των περιφερειακών συμβούλων της "ΣΥΝ-εργασίας"

21-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Ίσχυρός Δήμος" ο Χρήστος Μακρίδης - Το…

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας (ενότητα Βέροιας), με το ψηφοφέλτιο "Ισχυρός Δήμος" του Κώστα Παλουκίδη, είναι ο Χρήστος Μακρίδης. Ας τον γνωρίσοουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

21-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Διαχείριση απορριμμάτων διοίκησης Βοργιαζίδη

Γράφει ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης Όλα τα περιμέναμε αλλά να θάβουμε απορρίμματα μέσα στην αυλή μας όχι. Τι μπορεί να φανταστεί κανείς; Ποιός ο λόγος; Οικολογική καταστροφή όταν τα διασταλάγματα σε μερικά χρόνια θα κατέληγαν στις πηγές νερού από τις οποίες γίνεται...

21-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Debate των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Βέροιας στην TV100

Σήμερα στις 3μμ η TV100 θα φιλοξενήσει ένα άτυπο debate των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, Θεόφιλου Κορωνά, Κωνσταντίνου Παλουκίδη και Παναγιώτη Χατζησάββα. Την συζήτηση θα συντονίσει η Ευδοξία Βροχίδου.

21-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για το «ξεπάγωμα» των τριετιών στον…

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατέθεσε αργά χθες, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, τροπολογία στο εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία από 1.1.2024αίρεται το πάγωμα των τριετιών, ενώ ταυτόχρονα προβλέπεται χορήγηση ασφαλιστικής ικανότηταςμέχρι 28/2/2024 στους κατοίκους των περιοχών που...

20-09-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Θεόφιλος Κορωνάς (φωτορεπορτάζ)

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς. Παρουσία των υποψηφίων συμβούλων του, συγγενών τους και φίλων του συνδυαμσού "Νέα εποχή αλλαΖΟΥΜΕ" πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός από τον Αρχιμανδρίτη Ιωσήφ Μανιόπουλο.

20-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Απάντηση Παπαδόπουλου σε Ασλάνογλου

Απάντηση στο ζήτημα που έθεσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ασλάνογλου έστειλε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος. Στην απάντησή του αναφέρει:

20-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στις Βρυξέλλες για τον πολυετή προγραμματισμό της Europol ο Τσαβδαρίδης

Την  ανάγκη συντονισμένης συνεργασίας τόσο μεταξύ των Κρατών – Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και μεταξύ των αρμόδιων ευρωπαϊκών Υπηρεσιών και Οργανισμών, προκειμένου να πολλαπλασιαστεί η αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση εξαιρετικά σοβαρών πτυχών της εγκληματικής δραστηριότητας, τόνισε ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ...

20-09-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Το φαινόμενο Κασσελάκη

Γράφει ο Γιώργος Τροχόπουλος Γεγονός είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάρει ποσοστό 45% στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη Προέδρου στον πρώτο γύρο, μετά από μόλις εικοσαήμερη προεκλογική εκστρατεία,όντας τελείως άγνωστος στο χώρο αυτόν και μάλιστα με μεγάλη διαφορά...

20-09-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφια τοπική σύμβουλος με την παράταξη 'Δράση με Γνώση' η Ζωή Βασιάδη

Ζωή Βασιάδη: Με Όραμα και Τόλμη, με Ειλικρίνεια και Συνέπεια! Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδης "Δράση με Γνώση" είναι η Ζωή Βασιάδη.

20-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στο ΚΕΜΑΕΔ με τον Απ. Τζιτζικώστα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μαργαριτόπουλος

Στο Κέντρο Μέριμνας με Ειδικές Δεξιότητες Βέροιας, δίπλα στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μαργαριτόπουλος. Σε δήλωση του αναφέρει:

20-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στοχευμένη κριτική Κουτσογιάννη στην διοίκηση Καρανικόλα (φωτογραφίες)

Στοχευμένη κριτική στην διοίκηση Καρανικόλα άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης την Τετάρτη στη Νάουσα. 

20-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στο πλάι του περιφερειάρχη ο Στέργιος Μουρτζίλας

Στο πλάι του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα περιόδευσε στην Ημαθία χθες ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας. Σε δήλωσή του αναφέρει:

20-09-2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ασλάνογλου: Ερώτηση στον δήμαρχο για τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ασλάνογλου ανακοινώθηκαν τα εξής σε μορφή ερώτησης: Αξιότιμε κύριοι Βοργιαζίδη.

20-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ανέλαβε πρόεδρος στο Πολυδένδρι ο Ηλίας Μπατσαράς

Μετά το κενό που προέκυψε στην θέση του προέδρου στο Πολυδένδρι, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Χρήστου Κεφτέ, ο δήμαρχος Βέροιας προχώρησε στην ορκωμοσία του αντικαταστάτη του. Πρόεδρος λοιπόν ορκίστηκε σήμερα ο Ηλίας Μπατσαράς, ο οποίος έχει υπηρετήσει άλλες δυο...

20-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Ισχυρός Δήμος" ο Αργύρης Σακαλής - Το…

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στην ενότητα Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Ισχυρός Δήμος" του Κώστα Παλουκίδη, είναι ο Αργύρης Σακαλής. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

20-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η Ημαθία πρωταγωνίστρια στο «Connect in Cyprus»

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πρωταγωνιστεί στην εκδήλωση Connect in Cyprus που διοργανώνει το Thessaloniki Convention Bureau την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στη Λευκωσία της Κύπρου, με στόχο τη δυναμική προώθηση και προβολή της περιοχής στην κυπριακή...

20-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας της Αμπχαζίας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας της Αμπχαζίας, Giorgi Gabedava και τον Υφυπουργό, Temur Gasviabi, παρουσία του Γενικού Προξένου της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, Nodar Komakhidze, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

20-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βασίλης Ρόκος θα παρουσιάσει τους υποψηφίους συμβούλους του

Με ένα σποτάκι, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Ρόκος με ιδιαίτερη χαρά προσκαλεί όλους τους πολίτες της Περιφέρειας, στην επίσημη παρουσίαση των 153 υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της «ΣΥΝ-εργασίας», η οποία θα λάβει χώρα:

20-09-2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη 'Δράση με Γνώση' η Κατερίνα Μαυρομιχάλη

"Φίλες και Φίλοι! Δημότισσες και Δημότες ίου Δήμου Βέροιας! Μέσα από την εργασία μου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, την ενασχόλησή μου και τις καθημερινές επαφές μου τόσο με Δημότες όσο και με κοινωνικούς φορείς του Δήμου Βέροιας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο...

19-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η ΛΑΣ Βέροιας για τη διαχείριση των απορριμμάτων & την ανακύκλωση

Από την Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων & την ανακύκλωση. Αναλυτικά:

19-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η ΛΑΣ Νάουσας παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της πραγματοποίησε τη Δευτέρα η “Λαϊκή Συσπείρωση” Νάουσας, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ''ΒΕΤΛΑΝΣ''. Την παρουσίαση έκανε η υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές Κατερίνα Μπόσκου. Για τις θέσεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” τόσο στο Δήμο Νάουσας όσο και στην Περιφέρεια...

19-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Για την οικογένεια

Γράφει ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης * Οικογένεια είναι το Κύτταρο της κοινωνίας, η πρώτη μικρή σημαντική ομάδα ανθρώπων που συνδέονται με δεσμούς αίματος και ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Από αυτήν διαμορφώθηκαν τα γένη, οι φυλές και τα έθνη.

19-09-2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Νάουσας στο επίκεντρο της συνέντευξης του Νικόλα Καρανικόλα…

Η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Νάουσας, τα έργα και οι δράσεις της σημερινής δημοτικής αρχής, θέματα επικαιρότητας, ο σχεδιασμός και το όραμα για τα επόμενα αναπτυξιακά βήματα, αλλά και οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε...

19-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δράση με Γνώση: Πρώτος άξονας η δημιουργία φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος

Από το γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη αποστέλλεται αναλυτικά ο 1ος από τους οκτώ άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα δημοτική περίοδο.

19-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Θεμελιώθηκε το νέο Διοικητήριο της Ημαθίας (φωτογραφίες, βίντεο)

Η τελετή θεμελίωσης του έργου κατασκευής κτιρίου υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του λεγόμενου Διοικητηρίου, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης από την Εγνατία οδό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

19-09-2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο ο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς. Στο κάλεσμά του αναφέρει:

19-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ομιλία στον Κοπανό θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο Νικόλας Καρανικόλας

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία στα Ανθέμια του Νικόλα Καρανικόλα, νυν Δημάρχου Νάουσας και εκ νέου υποψήφιου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΑ μαζί»,

19-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας με διακριθέντες αθλητές στο άθλημα Taekwon- Do

Ο Νικόλας Καρανικόλας επέδωσε τιμητικές πλακέτες στις αθλήτριες και στον προπονητή τους για τις διακρίσεις τους σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα Taekwon- Do.

19-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ο Δήμος Νάουσας πρωτοπορεί στην Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Διαδρομή για το Κρασί

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ένταξη του Μουσείου στην Πολιτιστική Διαδρομή της Ευρώπης για το Κρασί, Itervitis και την πρώτη παρουσίαση του νέου ψηφιακού του...

19-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Η ενίσχυση του Net Metering στην Ημαθία στο επίκεντρο της συνάντησης του Βεσυρόπουλου…

Μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Βουλευτής Ημαθίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. Σε συνάντησή του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, έθεσε το ζήτημα της επαύξησης των υποσταθμών του...

19-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" ο Στάθης Κελεσίδης -…

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, στην ενότητα Αποστόλου Παύλου, με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Στάθης Κελεσίδης. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

19-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Την υποψηφιότητα Κασσελάκη στηρίζει ο Νίκος Παππάς

Την στήριξή του στην υποψηφιότητα Κασσελάκη, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς. Σε κοινή δήλωση που εξέδωσε με τον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρει τα εξής:

19-09-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν οι εργασίες για το νέο δίκτυο ύδρευσης της Νάουσας

Υπογράφηκε την Δευτέρα (18.09.2023) στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ) η σύμβαση του έργου «Εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου δικτύου ύδρευσης στην Δ.Ε. Νάουσας».  Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικολας έδωσε το «παρών» στην υπογραφή της...

19-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Θερμή συνάντηση εκπαιδευτικών για τη Συρμούλα (φωτογραφίες)

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε μεγάλη συνάντηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας για την Συρμούλα στην Ελιά.

19-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνάντηση Τεληγιαννίδη με Αυγενάκη στην ΔΕΘ

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε στο περίπτερο του υπουργείου στη ΔΕΘ ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Α.Ε. και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

19-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βιογραφικό - Προτάσεις & Ιδέες του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βέροιας, Άρη Ορφανίδη

Βιογραφικά στοιχεία και προτάσεις - ιδέες του Αριστείδη (Άρη) Ορφανίδη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βέροιας, με την παράταξη "Δράση με Γνώση" του Κ. Βοργιαζίδη

18-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Λεωνίδας Ακριβόπουλος: "Κρατάμε την σωστή πορεία όπου πρέπει και διορθώνουμε ότι χρειάζεται να…

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και σε αυτές τις εκλογές με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη είναι ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Ας δούμε τα βιογραδικά του στοιχεία:

18-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τσαχουρίδης: "Υλοποιήσαμε έργα με έμφαση στην οδική ασφάλεια"

Αναφερόμενος σε έργα που υλοποιήθηκαν επί των ημερών του στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης τόνισε ότι δόθηκε έμφαση στην οδική ασφάλεια. Συγκεκριμένα σχολίασε:

18-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τα τελικά αποτελέσματα στις προεδρικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Τα τελικά αποτελέσματα από τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά την ενσωμάτωση του συνόλου των ψηφισάντων στα 537 από τα 537 Εκλογικά Τμήματα και μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ψηφοφόρων του εξωτερικού έχουν ως εξής:

18-09-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Βέροιας - Παραβρέθηκε και ο…

Με τη συμμετοχή του δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 18 Σεπτεμβρίου 2023, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.Π.Π.) Δήμου Βέροιας, με κεντρικό θέμα την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων.

18-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Βασίλη Ρόκο ο Χαράλαμπος Τσιφλίδης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό "ΣΥΝ- εργασία" του Βασίλη Ρόκου, είναι ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Τσιφλίδης. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

18-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Νίκου Κουτσογιάννη στον δήμο Νάουσας

Στην τελική ευθεία της μάχης των Δημοτικών Εκλογών έχουν ριχθεί οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, του Κοινού Τόπου του Νίκου Κουτσογιάννη, στον δήμο Νάουσας. Ας δούμε ποιοι και ποιες έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Κοινού Τόπου.

18-09-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Γιώργος Συμεωνίδης: "Θέλω να εργαστώ σκληρά για το καλό του δήμου μας"

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδης (στην ενότητα Βέροιας), είναι ο Γιώργος Συμεωνίδης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

18-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Γιώργος Κόγιας: "Θέλω να συνεισφέρω στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου"

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στην ενότητα Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση", του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι ο αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός Γιώργος Κόγιας.  Σε δήλωσή του αναφέρει:

18-09-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τους συνεταιρισμούς Α.Σ. Νάουσας, ΑΣΕΠΟΠ και Α.Σ. Επισκοπής επισκέφθηκε ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης

Στους συνεταιρισμούς Α.Σ. Νάουσας, ΑΣΕΠΟΠ και Α.Σ. Επισκοπής βρέθηκε ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Α.Ε. και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού ‘Αλληλεγγύη’. Ο κ. Τεληγιαννίδης ενημερώθηκε για τη φετινή χρονιά στα αγροτικά προϊόντα, αλλά και για τα χρόνια ζητήματα...

18-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Επικράτηση Κασσελάκη - Τι έγινε στην Ημαθία

Επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη καταγράφουν τα αποτελέσματα sτο 90,13%. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει 45,47% και η Έφη Αχτσιόγλου 36,21%. Έτσι, πάνε σε δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

17-09-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις για την Συρμούλα Τζήμα-Τόπη στα χωριά της Ημαθίας

Συγκινητική και πολύ μεγάλη η ανταπόκριση και η προσέλευση του κόσμου, όπως και η αγάπη που δέχεται κατά την περιοδεία της στα χωριά της Ημαθίας η Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας.

17-09-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ενημέρωση για την παροχή εργασιακής συμβουλευτικής σε άνεργες γυναίκες

  • Γράφτηκε από τον/την Pliroforiodotis

Συνάντηση δικτύωσης και συνεργασίας πραγματοποίησαν, την Τετάρτη 3 Μαΐου, στο Δημαρχείο Βέροιας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων Δ. Βέροιας κ. Συρμούλα Τζήμα, η κοινωνική λειτουργός κ. Χαρούλα Νατσιοπούλου και η νομική σύμβουλος κ. Σταυρούλα Λυμούση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ. Βέροιας, με τον Αναπλ. Προϊστάμενο της ΔΥΠΑ Βέροιας κ. Γιώργο Σοφιανίδη και τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Βέροιας, κ. Αθηνά Τσιπουρίδου, Νάουσας, κ. Άγγελο Κάλλη και Αλεξάνδρειας, κ. Γιώργο Δημητριάδη.

Περισσότερα: Ενημέρωση για την παροχή εργασιακής συμβουλευτικής σε άνεργες γυναίκες