Ξεκινά η ανάδειξη του Γυμνασίου της Μίεζας

Η κοινή επιθυμία για ανάδειξη του Γυμνασίου της Μίεζας, η οποία θα υλοποιηθεί με την υπογραφή Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Νάουσας στο προσεχές διάστημα,  ήταν η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του...

29-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ομιλία στην Βέροια πραγματοποίησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Σε ανοιχτή εκδήλωση στη Βέροια μίλησε ο βουλευτής Α' Αθήνας της Νέας Αριστεράς Δημήτρης Τζανακόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024.

28-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Γκυρίνης για τα Τέμπη: "Ζητάμε πλήρη διαλεύκανση και απόδοση της δικαιοσύνης"

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης έκανε την εξής δήλωση:

28-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τριήμερη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας σε έκθεση τουρισμού στο Βελιγράδι

Τριήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην 45η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στην οποία η Ελλάδα φέτος, κατέχει τον τιμητικό τίτλο «Χώρα Εταίρος» (Partner Country).

28-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Παρουσία του Περιφερειάρχη η κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας

Παρουσία του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, έγινε σήμερα στην Ελιά η κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

27-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στην Υφυπουργό Μεταφορών, Χ. Αλεξοπούλου, για "Θέσεις Φόρτισης Παντού", "Πράσινα…

Σε σημερινή συνάντησή του με την Υφυπουργό Μεταφορών, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Τάσος Μπαρτζώκας έθεσε σημαντικά ζητήματα που θα δωσουν νέα δυναμική στην Ημαθία με την αξιοποίηση βιώσιμων μεταφορών.

27-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Α. Τζιτζικώστας παρουσίασε την πρώτη δράση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας από το νέο…

Σε φορείς και επιχειρήσεις της Βέροιας παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας την πρώτη δράση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας από το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

27-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Επίσκεψη του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Κεντ. Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας, & Θράκης στον Δήμαρχο…

Το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημαντικό πεδίο της Πολιτικής Προστασίας, κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας...

27-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου η ανοιχτή συνέλευση στην Μέση

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Κατάστημα Μέσης η ανοιχτή συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 4μμ και στόχος της Κοινότητας είναι να ακούσει τους κατοίκους της Μέσης και τα ζητήματα που θα θέσουν.

27-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Σε λειτουργία η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για τους εργαζόμενους συνταξιούχους

Άνοιξε σήμερα Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα, δήλωσης της απασχόλησης των συνταξιούχων. Με την ενεργοποίηση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας, https://www.efka.gov.gr/dilosi-erg-synt.php, ανοίγει ο δρόμος για την αύξηση των εσόδων των εργαζόμενων συνταξιούχων οι οποίοι πλέον λαμβάνουν το 100% της σύνταξής τους από...

26-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι απαντήσεις του Δημάρχου Βέροιας στην διαδικασία λογοδοσίας

Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το πρώτο δίμηνο της θητείας της. Ήταν μια διαδικασία για έλεγχο της δημοτικής αρχής που εξελίχθηκε όμως σε έναν κύκλο κατάθεσης προτάσεων αντί για έλεγχο πεπραγμένων του πρώτου διμήνου.

26-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ενδιαφέρον επενδυτή για την κατασκευή Φωτοβολταικών Πάρκου στο αγροτεμάχιο της Τοπικής Κοινότητα Αγγελοχωρίου

Στις 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωση του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και κατοίκους της τοπικής κοινότητας Αγγελοχωρίου Νάουσας. Αντικείμενο της ενημέρωσης αποτέλεσε αίτημα εταιρείας για εγκατάσταση  φωτοβολταϊκού πάρκου στο υπ’ αρίθμ. 92ο γεωτεμάχιο της τοπικής κοινότητας...

26-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ποιες απαντήσεις έδωσε στην λογοδοσία ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η διαδικασία λογοδοσίας του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη. Η διαδικασία αφορούσε το διάστημα των πρώτων δυο μηνών του 2024.

26-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Νοσοκομείο Νάουσας, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νάουσας της Νέας Δημοκρατίας.

26-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Περί τελών και...ατελειών...

Γράφει ο Κώστας Γεωργιάδης Η κεντρική εξουσία θυμήθηκε, μετά από κυρώσεις -φυσικά- της Ε.Ε., να επιβάλλει ειδικό τέλος ταφής απορριμάτων στους Δήμους. Το οποίο μόνο μικρό δεν είναι..

26-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Χούλιγκαν και στην Αριστερά;;;

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας Το μόνο που δεν περίμενα να δώ ποτέ ήταν τον χουλιγκανισμό στην αριστερά και μάλιστα στο ανώτερο όργανο που είναι το συνέδριο!!Να τους αναγνωρίσουμε όμως την «ευπρέπεια» αφού δεν εκτόξευσαν φωτοβολίδες και κροτίδες!!!Και βγήκε κάποια στιγμή ο...

26-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα γίνουν οι εκλογές για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση για εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου δεν πέρασε από τους συνέδρους, μετά από τέσσερις ημέρες γεμάτες ένταση, αντεγκλήσεις και σκληρές τοποθετήσεις.

25-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΕΑΕΑ Βέροιας τίμησε την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ

Το παράρτημα της Βέροιας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργάνωσε εκδήλωση για να τιμήσει την επέτειο της ίδρυσης της ΕΠΟΝ στις 23 Φεβρουαρίου 1943.

25-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη - Πρότεινε ημερομηνία εκλογών ο…

Την υποψηφιότητα της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη κατά την τοποθέτηση της στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

24-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νάουσας θα διεξαχθεί στις 27-2-2024, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

23-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Προοδευτική Αντεπίθεση

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας Προοδευτική Αντεπίθεση : Α .Με ποιον! Εμπνέει ,συσπειρώνει, παράγει πολιτική , έχει αριστερή σκέψη , κουλτούρα ο επικεφαλής; ΟΧΙ! Ήταν εμφάνιση , στυλ στο συνέδριο του κόμματος στο ανώτερο σώμα; Πού νόμιζε ότι απευθυνόταν :στους συνέδρους ενός αριστερού...

23-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα η 1η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιείται η 1η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη λογοδοσία της Περιφερειακής Αρχής.

23-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στον Υπουργό Μετανάστευσης για τους εργάτες γης

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Τάσο Μπαρτζώκα και τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη, για τα ζητήματα αρμοδιότητάς του.

23-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι την Τετάρτη - Τα αιτήματα (βίντεο)

Συνέντευξη τύπου εν όψει της γενικής απεργίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φλεβάρη, παραχώρησε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, μαζί με τα σωματεία που το απαρτίζουν, το μεσημέρι της Παρασκευής, στα τοπικά ΜΜΕ.

23-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για τον έλεγχο και πιστοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σχολικών κτιρίων έτους…

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, του δημάρχου κ. Νίκου Κουτσογιάννη και της αναδόχου εταιρίας «Κοντζιάμπασης Α. – Βαδόλας Α. Ο.Ε.» για τον έλεγχο και πιστοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των σχολικών κτιρίων του έτους 2024, προϋπολογισμού ύψους 29.760,00...

23-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Γκυρίνης: "Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα αποφασίσει αν θα γίνουν ή όχι εκλογές…

Παρέμβαση με αφορμή τις εξελιξεις που προκάλεσε το Διοικητικό Πρωτοδικείο, που διέταξε επανάληψη των εκλογών, έκανε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. "Αυτό που θα καθορίσει το αν γίνουν ή όχι οι εκλογές είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας. Στις 14...

23-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια θα κάνει η Νέα Αριστερά με ομιλητή τον Δημήτρη…

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Αριστεράς, την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στον Παπαγάλο, στην Βέροια. 

22-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τετραπλές εκλογές η πρόταση Κασσελάκη

Η «φωτιά» που άναψε ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται πυρκαγιά με τον Στέφανο Κασσελάκη να προτείνει στην ομιλία του την πρώτη μέρα του συνεδρίου τέσσερις κάλπες: Για πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές και Οργανώσεις λέγοντας.

22-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας: "Ο Κασσελάκης πρέπει να ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης από αυτούς που τον…

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμού του στο Facebook, o πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρεμβαίνει στις εξελίξεις στο κόμμα και καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να ανανεώσει την εντολή με προσφυγή στη βάση.

22-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 26η του μηνός Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

22-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Νάουσα: Δημιουργία Market Place και θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων (Cluster) εντός του αστικού ιστού

Η δημιουργία ενός σύγχρονου market place και μιας θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας  διατηρητέα και βιομηχανικά κτίρια της Νάουσας, είναι ο μεγάλος στόχος του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και του δημάρχου κ. Νίκου Κουτσογιάννη για την στήριξη των νέων επιχειρηματιών της περιοχής μας.

22-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Χατζηδάκης προς τράπεζες και παρόχους POS: Εξετάστε τη μείωση προμηθειών

Συνάντηση εργασίας του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, του αρμόδιου Υφυπουργού Χάρη Θεοχάρη και εκπροσώπων των τραπεζών, καθώς και των παρόχων υπηρεσιών πληρωμών POS πραγματοποιήθηκε σήμερα.

22-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μπαρτζώκας: Εμβληματική η μεταρρύθμιση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην προσπάθεια μείωσης της εγκληματικότητας

Με τη χθεσινή του τοποθέτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Τάσος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τις νέες διατάξεις «αληθινή μεταρρύθμιση στην ποινική μεταχείριση των καταδικασθέντων».

22-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση Κοτίδη στην Βουλή για την γέφυρα στον Παλαιό Πρόδρομο

Παρέμβαση για το γκρεμισμένο γεφύρι στον Παλαιό Πρόδρομο έκανε προς τον Υπουργό Υποδομών ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης. Στο κείμενο της ερώτησής του αναφέρει:

22-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Βέροιας: Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανοιχτή πρόσκληση στους εκπροσώπους αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων που δραστηριοποιούνται στην Βέροια απευθύνει ο Δήμος στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 79 του Ν. 4558/18 που αντικατέστησε την παρ. 1 του άρθρου 78 του Ν. 3852/2010.

22-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στην έκθεση φρούτων και λαχανικών “FRESKON 2024”

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών “FRESKON 2024”, που θα πραγματοποιηθεί από τις...

21-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Θέση Συμπαραστάτη του Δημότη προκήρυξε ο Δήμαρχος Νάουσας

Ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης προκήρυξε θέση Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Ως συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, χωρίς να απαιτούνται συγκεκριμένα τυπικά ή άλλα προσόντα για την επιλογή, με τους εξής όμως...

21-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Η Περιφέρεια συμμετείχε σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στο Μόχανο και στο Βουκουρέστι

Σε δύο διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, στο Μόναχο και στο Βουκουρέστι, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται αντίστοιχα για τις εκθέσεις F.re.e και ΤΤR, στις οποίες η Περιφέρεια συμμετείχε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής και...

21-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ενισχυμένη η χρηματοδότηση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας

Απέδωσαν καρπούς οι εδώ και καιρό συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα και της Διοίκησης της Βιβλιοθήκης Βέροιας προς τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη, σχετικά με το αίτημα της Βιβλιοθήκης να λάβει ενισχυμένη οικονομική ενίσχυση σε σχέση...

21-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόμνημα στον Δήμαρχο Βέροιας από τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Υπόμνημα με το βασικό τους αίτημα για μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας τουριστικών λεωφορείων Δ.Χ. με αυτών των ΚΤΕΛ, παρέδωσαν στον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος – Τουριστικών Γραφείων & Λεωφορείων, κ. Απόστολος...

21-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Σε εξέλιξη το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας» προϋπολογισμού 2.192.000,00€, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

21-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Επικίνδυνη άγνοια ή υλοποίηση της μετάλλαξης

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας Αναρτά ερωτηματολόγιο διαδικτυακά για τα μέλη χωρίς να προηγηθεί καμία συζήτηση στα όργανα και βάζει ταυτοτικά ζητήματα για την πορεία του κόμματος που είναι λυμένα από προηγούμενα συνέδρια. Κανένας από τους αυλοκόλακες του δεν τον ενημέρωσε ότι...

20-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πρεμιέρα για την Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας - Παμψηφεί επανεκλογή του…

Ο Δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, επανεξελέγη παμψηφεί πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), στην πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ το οποίο αναδείχθηκε από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της 15ης Φεβρουαρίου της ΠΕΔΚΜ.

20-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στις 27 Μαρτίου θα εξεταστεί η ένσταση της Στέλλας Αραμπατζή για την 4η…

Στις 27 Μαρτίου θα εξεταστεί η ένσταση της Στέλλας Αραμπατζή για την 4η βουλευτική έδρα της Ημαθίας. Η κ. Αραμπατζή διεκδικεί την 4η έδρα της Ημαθίας για λογαριασμό της ΝΔ. Αν αυτό γίνει, η Ελληνική Λύση θα λάβει την έδρα...

19-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συγκροτήθηκε στον δήμο Αλεξάνδρειας η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας

Συγκροτήθηκε στον δήμο Αλεξάνδρειας η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Ορίστηκαν τα μέλη αυτής ως εξής: 1. Δημητράδης Βασίλειος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή την Λαφαζάνη Ελένη, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξάνδρειας, που εκπροσωπούν το Δήμο Αλεξάνδρειας.

19-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Στη Γάνδη, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Europol…

«Το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο που συμφωνήθηκε στην Ευρωπαϊκή μας οικογένεια, μπορεί να μην είναι τέλειο, είναι όμως απαραίτητο για την αποτελεσματική πρόληψη και διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και στην προστασία των συνόρων μας, τα οποία...

19-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου για τις Ευρωεκλογές

Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου, λίγες εβδομάδες μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου.

19-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι σύμβουλοι της Ενότητας Δοβρά

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας συμβούλων της δημοτικής ενότητης Δοβρά, στον δήμο Βέροιας. Τυχερός της βραδιάς ήταν δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Βασιλείου, στο κομμάτι του οποία βρέθηκε το φλουρί.

17-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια πραγματοποίησε το ΚΚΕ με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Λευτέρη Νικολάου…

Πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος πραγματοποίησε στην Βέροια το ΚΚΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Στέγη. Πριν τον ομιλητή, χαιρέτισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιάννης Τσεχελίδης.

17-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νέα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 20η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

16-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Απορρίφθηκε η προσφυγή Κορωνά για την προεδρία του Πολυδενδρίου

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ως αβάσιμη η προσφυγή που κατέθεσε ο Θεόφιλος Κορωνάς για την προεδρία του Πολυδενδρίου. Ο κ. Κορωνάς προσέβαλε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία ανατέθηκαν χρέη προέδρου στον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Παπαδόπουλο στο...

16-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αντιπλημμυρικά έργα σε Κερκίνη, Τάφρο 66 και Λουδία από την Περιφέρεια

Έργα επέκτασης της στεγάνωσης σε τμήματα του ανατολικού αναχώματος της λίμνης Κερκίνης πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε την κατακύρωση του διαγωνισμού για το έργο, προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων ευρώ, μέσω του οποίου θα κατασκευαστεί διαφραγματικός τοίχος σε...

16-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Παλουκίδης: «Ζούμε σε μια πόλη που το φως έχει σβήσει - Τι πρέπει…

«Ζούμε σε μια πόλη που το φως έχει σβήσει. Δεν υπάρχει ελπίδα» τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πληροφοριοδότη» ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας «Ισχυρός Δήμος» Κώστας Παλουκίδης.

16-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νάουσας θα διεξαχθεί στις 20-2-2024, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

16-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Λογοδοσία της δημοτικής αρχής στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Αλεξάνδρειας για το 1ο δίμηνο του 2024, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την 26η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62).

16-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ορίστηκαν οι επαναληπτικές εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας - Σε αναμονή για την απόφαση…

Στις 7 Απριλίου 2024 θα γίνουν οι επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογές για τον Δήμο Αλεξάνδρειας, με Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη. Βέβαια, θα προηγηθεί η απόφαση του ΣτΕ στην προσφυγή του Παναγιώτη Γκυρίνη και από την απόφαση αυτή θα εξαρτηθεί...

16-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη Δημοτική περίοδο 2023- 2028 εξέλεξε η Περιφερειακή Ένωση των 38 Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του οργάνου.

16-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ψήφισαν το νόμο για τα ομοφυλόφυλα ζευγάρια οι Ημαθιώτες κυβερνητικοί βουλευτές - Τα…

Η Eλλάδα έγινε χθες το βράδυ η 37η χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την ισότητα στο γάμο, με την τροποποίηση του άρθρου 1350 του Αστικού Κώδικα και την εισαγωγή του κανόνα ότι ο γάμος συνάπτεται μεταξύ δύο προσώπων ίδιου ή...

16-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Νάουσας: Ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Ειδική δημόσια συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Νάουσας για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 26η του μηνός Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00.

15-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Βέροιας θα γίνει την Δευτέρα 19/02/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση ή μη προσωρινής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. της εταιρείας «JUNGLE 23 Ο.Ε»

15-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

e-EFKA: 18 οι διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους μισθωτούς

  • Γράφτηκε από τον/την Pliroforiodotis

Με λίγα κλίκς μέσω 18 ηλεκτρονικών υπηρεσιών μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται οι μισθωτοί ασφαλισμένοι χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο στις ατελείωτες ουρές μπροστά στα γκισέ και με τα αλλεπάλληλα πηγαινε-έλα για ένα έγγραφο, εικόνες που χαρακτήριζαν πριν από λίγα χρόνια τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ.

Περισσότερα: e-EFKA: 18 οι διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους μισθωτούς