Πλούσιο πολιτιστικό δεκαήμερο από τον Σύλλογο Μικρασιατών

Πλούσιο και ποικίλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα παρουσιάσει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας το 10ήμερο από 28/2 μέχρι 9/3/ 2024.

23-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γέμισε δημιουργία και χρώμα ο Πολυχώρος Πολιτισμού - Vetlans

Γέμισε με χρώμα, ήχους και δημιουργία ο Πολυχώρος Πολιτισμού - Vetlans στα πλαίσια των εγκαινίων και της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα "Αποσύνθεση" που διοργανώνουν το Εργαστήριο Φωτογραφίας του Δήμου Νάουσας και ο Σύλλογος για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών με...

22-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριά στη Νάουσα: Μια πόλη, ένα δρώμενο, εμπειρία ζωής!

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας διοργανώνει τις εκδηλώσεις «Νάουσα-Αποκριά 2024» το διάστημα από 7 έως 18 Μαρτίου. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Νάουσα, έχουν ως επίκεντρο το δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες», διαφοροποιούνται από άλλες πόλεις που διοργανώνουν καρναβαλικές εκδηλώσεις, δίνοντας ιδιαίτερη...

22-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εγγραφές στην Σχολική Χορωδία

«Χορωδία» μουσικό σύνολο ή μουσικό όργανο που κάθε χορωδός αποτελεί και μία χορδή του; «Χορωδία» αίσθηση ομαδικότητας, εξάλειψη μοναξιάς, μέσο ανάπτυξης υγιών σχέσεων, μείωση του στρες, παραγωγή τέχνης.

21-02-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τα βραβεία και οι έπαινοι του διαγωνισμού «Γίνε νονός της Αποκριάς 2024»

Επελέγησαν από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Νάουσας τα βραβεία και οι έπαινοι των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Γίνε νονός της Αποκριάς 2024».

21-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γλέντι για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στο Δάσκιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών Βεροίας διοργανώνει γλέντι αφιερωμένο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Καλεί λοιπόν όλους τους φιλους, τρίτης ηλικίας, του συλλόγου την Κυριακή 25/2/2024 στις 14:00 στην αίθουσα της εκκλησίας στο Δάσκιο.

21-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Οι Φίλοι Καρναβαλιού Νάουσας ανοίγουν την Κυριακή το Τριώδιο

Οι Φίλοι Καρναβαλιού Νάουσας ανοίγουν το Τριώδιο την Κυριακή 25/2/2024 στις 18:00 στον πολυχώρο πολιτισμού "Χρήστος Λαναρας" στην αίθουσα ΕΡΙΑ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

21-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο Σύλλογος Μικρασιατών θα διοργανώσει αποκριάτικο χορό

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας θα διοργανώσει αποκριάτικο χορό, την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, στις 8.30μμ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Σείριος στο Μακροχώρι.

21-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Διπλή θεατρική παράσταση από την ομάδα almaΤέχνης για την ενίσχυση Συλλόγου Μικρασιατών &…

Η Θεατρική Ομάδα almaΤέχνης παρουσιάζει το έργο του Ζαν Ζιρωντού “Ο Πόλεμος της Τροίας δεν θα γίνει” σε 2 παραστάσεις στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών:

21-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Τον Απρίλιο το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του 5ου Παιδικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου.

21-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Η παιδική παράσταση "Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ' ένα γλάρο να…

Η παιδική παράσταση "Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετάει" έρχεται την Κυριακή 25/2 στην Βέροια. Η παράσταση θα παιχθεί στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ στις 11:30πμ.

20-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Ράβοντας στολές για γενίτσαρους και μπούλες

Στις10 Μαρτίου στην Νάουσα ξεκινά το δρώμενομε τιςμπούλες και τους γενίτσαρους. Μια παράδοση που ακολουθεί το αποκριάτικο καλεντάρι για να υπενθυμίζει την ευρηματικότητα των κατοίκων κατά τις μετακινήσεις στην περίοδο της τουρκοκρατίας.

20-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

'Το κόκκινο τάπερ': Κυκλοφόρησε η πρώτη συλλογή διηγημάτων της Βεροιώτισας Ελένης Καραγιάννη

Κυκλοφόρησε η πρώτη συλλογή διηγημάτων της Βεροιώτισας Ελένης Καραγιάννη με τίτλο "Το κόκκινο τάπερ", από τις εκδόσεις Γραφή.

19-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο – αληθινή ιστορία του Γ. Γουλτίδη παρουσιάστηκε στην Βέροια

Το βιβλίο του Γιώργου Γουλτίδη με τίτλο «Το δικό μου παιδί», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής, παρουσιάστηκε στην Βέροια. Αφορμή για τη συγγραφή του βιβλίου, που είναι το πρώτο του συγγραφέα, στάθηκε η πραγματική ιστορία του και η υπόθεση υιοθεσίας...

19-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Κυκλοφόρησε η νέα ποιητική συλλογή του Ηλία Τσέχου 'Ο Λωτός δεν Ξεχνά'

Ηλίας ΤσέχοςΟ Λωτός δεν Ξεχνά - Φεγγίτης 2024Η 14η ποιητική συλλογή! Κυκλοφορεί από σήμερα

19-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Βέροια: Καλωσορίζοντας τη «χρονιά του δράκου»

Η Κινεζική Πρωτοχρονιά είναι η πιο σημαντική γιορτή για τους Κινέζους και σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, όπου η κα. Τσιανλίν Γουάνγκ, ιστορικός Κινεζικής Ιστορίας ξενάγησε όσους βρέθηκαν εκεί στις παραδόσεις και τα έθιμα αυτής της...

18-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το έργο "Για όλα φταίει τ' όνομα" θα ανεβάσει ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου…

Την θεατρική παράσταση "Για όλα φταίει τ' όνομα" θα αναβέσεις ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου Βέροιας. Το έργο θα παιχθεί στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, το Σάββατο 2 Μαρτίου. Θα δοθούν δυο παραστάσεις, στις  6:15 και στις 9μμ

18-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Μουσικοχορευτική παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διοργανώσει η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» διοργανώνει για 6η χρονιά την μουσικοχορευτική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα...

17-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Την παράσταση "Μας χωρίζει μια θάλασσα" θα ανεβάσει ο "Προμηθέας"

Την παράσταση "Μας χωρίζει μια θάλασσα" θα ανεβάσει στην Βέροια ο πολιτιστικός σύλλογος "Προμηθέας". Το έργο σκηνοθετεί ο Διονύσης Καρολίδης. Η παράσταση θα ανέβει στην Στέγη, την Κυριακή 31 Μαρτίου. Θα ανέβουν δυο παραστάσεις, μια στις 6μμ και μια στις...

16-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Βέροια: Ημερίδα αφιερωμένη στους χορούς του Πόντου

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας διοργανώνει μια ξεχωριστή ημερίδα χορού, αφιερωμένη στους παραδοσιακούς χορούς της περιοχής του Πόντου. Η ημερίδα με τίτλο "Ο χορός στην Πατρίδα" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, με έναρξη στις 10.30 π.μ. στο Πολιτιστικό μας κέντρο...

16-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται στην Βέροια με την παράσταση "Αλήθειες"

Παράσταση στην Βέροια, στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ, θα πραγματοποιήσει στις 9 Μαρτίου (21.30) ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Η νέα του παράσταση έχει τίτλο "Αλήθειες". Η νέα παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβελα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες!

16-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Ρεσιτάλ πιάνου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

15-02-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το ετήσιο γλέντι του θα πραγματοποιήσει το τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ

Το Τμήμα Λαογραφίας της Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας θα πραγματοποιήσει το ετήσιο γλέντι του το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 9.00 μ.μ. στο ΚΤΗΜΑ ΓΚΑΝΤΙΔΗ με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

15-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το Σάββατο 2 Μαρτίου ο χορός του Συλλόγου Βλάχων Περιβολιωτών Ημαθίας

Το Σάββατο 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Συλλόγου Βλάχων Περιβολιωτών Ημαθίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα Αφροδίτη, στο Καλοχώρι και θα αρχίσει στις 9.30μμ.

15-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Το Σάββατο 16 Μαρτίου ο χορός της Θρακικής Εστίας Βέροιας

Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο χορός της Θρακικής Εστίας Βέροιας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα Γκαντίδη και θα αρχίσει στις 8.30μμ.

15-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Άρκτος" Αρκοχωρίου

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Πολιτιστικού & Αθλητικού Ομίλου Αρκοχωρίου «ΑΡΚΤΟΣ» στην αίθουσα του Ομίλου στο Αρκοχώρι.

15-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Live μουσική βραδιά το Σάββατο στο WONDERS στην Βέροια

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Φλεβάρη 2024, το WONDERS (Αντωνίου Τσούπελη 8) στον πεζόδρομο της Βέροιας, διοργανώνει μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό.

15-02-2024 ΕΞΟΔΟΣ

ΕΞΟΔΟΣ

Τραγούδια αγάπης για τα παιδιά της ΜΑμΑ παρουσίασε το 'Μονόγραμμα'

Ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στην αγάπη, και κυρίως στην αγάπη για τα παιδιά της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό, διοργάνωσε το ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ.

14-02-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το βιβλίο "Έντεκα συν ένα Διηγήματα σε «κλίμακα μινόρε»" θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο, σας προσκαλούν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Γεωργίου - Ξάνθιππου Τροχόπουλου...

14-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η νέα μυθιστορηματική διλογία της Μαίρης Κόντζογλου παρουσιάστηκε στην Βέροια

Η νέα μυθιστορηματική διλογία της Μαίρης Κόντζογλου "ΑΠΟ ΗΛΙΟ ΣΕ ΗΛΙΟ", παρουσιάστηκε στην Βέροια. Η καταξιωμένη συγγραφέας βρέθηκε την Τρίτη στην πόλη μας, στον πολυχώρο Sala Ελιά, για να παρουσιάσει το σύμπαν της νέας διλογίας της, τους ήρωες, τον τόπο και το ιστορικό σκηνικό.

13-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η παιδική παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος - Παιχνιδιάρης και στιλάτος!" στην Βέροια και…

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου φέρνει στη σκηνή τη θεατρική παράσταση"Ο Παπουτσωμένος Γάτος - Παιχνιδιάρης και στιλάτος!", κατακτά μικρούς και μεγάλους, φέροντας την υπογραφή της δημιουργικής Σκηνοθέτιδας, Κέλλυς Σταμουλάκη. Μετά τα έργα της, «Ο Καρυοθραύστης» και «Ο Σκρουτζ και τα πνεύματα των...

13-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Η Αναστύλωση του Ανακτόρου των Τιμενιδών στις Αιγές μέσα από τα μάτια ενός…

Του Δρ. Αθανάσιου Μπίντα,* Βρέθηκα στην τελετή των εγκαινίων της αναστύλωσης του ανακτόρου της δυναστείας των Τημενιδών που βασίλεψαν από τον 12ο αιώνα π.Χ. με αρχηγέτη τον Κάρανο, μέχρι τον Μέγα Αλέξανδρο και έδρα των Αντιγονιδών που κυριάρχησαν στη συνέχεια μέχρι...

13-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γενική συνέλευση στον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας

Το ΔΣ του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας προσκαλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7:00 μ.μ., στο ενοριακό κέντρο Αγίων Αναργύρων, Αντωνίου Αντωνιάδη 18, με θέματα ημερησίας διάταξης:

13-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το βιβλίο του Γ. Γουλτίδη «Το δικό μου παιδί!» θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Οι εκδόσεις Ελκυστής, το βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο», σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιώργου Γουλτίδη «Το δικό μου παιδί!» τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 18:00 στο φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

13-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Τι θα δείτε στο Σταρ από 15 έως 21 Φεβρουαρίου

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 15/2/24 – 21/2/24 ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ: Η ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ (ΜΕΤΑΓΛ) Προβολές στην αίθουσα 1: Κυριακή 18/2 στις 17.00 Προβολές στην αίθουσα 2: Σάββατο 17/2 στις 17.00 Σκηνοθεσία: Noel Cleary Σενάριο: Adrian Bickenbach, Noel Cleary & Fin Edquist Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:...

13-02-2024 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Μία γνωριμία με τον Κινεζικό Πολιτισμό στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Η Κινεζική Πρωτοχρονιά είναι η σπουδαιότερη γιορτή των Κινέζων σε όλο τον κόσμο. Οι ίδιοι την ονομάζουν και «Γιορτή της Άνοιξης»! Ουσιαστικά, η γιορτή σηματοδοτεί το τέλος της κρύας, χειμωνιάτικης περιόδου και την αρχή των ζεστών ημερών και όσων αυτές...

13-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικο χορό διοργανώνει ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7μ.μ. στο κέντρο «Ελιά».

13-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Το βιβλίο της Γαρυφαλλιάς Κατσαβουνίδου “Παιδί, πόλη και σχεδιασμός” παρουσιάστηκε στην Βέροια

Το βιβλίο της συντοπίτισσας μας, της Βεροιώτισας Γαρυφαλλιάς Κατσαβουνίδου, παρουσιάστηκε την Δευτέρα στην κατάμεστη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

12-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Αποκριάτικο χορό θα διοργανώσει η "Μίεζα" Κοπανού

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Η ΜΙΕΖΑ Κοπανού σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στον Αποκριάτικο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα 8:00μμ στο Κτήμα Γκαντίδη.

12-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ίδρυση συλλόγου «Μοντελιστών & Συλλεκτών ν. Ημαθίας»

Την ίδρυση συλλόγου μοντελιστών προχωρούν Βεροιώτες που ασχολούνται με το αντικείμενο. Σε ανακοίνωσε που κατέθεσαν αναφέρουν:

12-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Σύλλογο Θρακιωτών Μελίκης "Το Κωστί"

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακη 4 Φεβρουαριου 2024, το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Θρακιωτών Μελίκης "Το Κωστί" συγκροτήθηκε ως εξής:

12-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Έκθεση φωτογραφίας "Αποσύνθεση" με δράσεις πειραματικής μουσικής από το Εργαστήριο Φωτογραφίας και τον…

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας του Δήμου Νάουσας και ο Σύλλογος για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών με την υποστήριξη του Δήμου Η.Π. Νάουσας, πραγματοποιούν έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Αποσύνθεση" και δράσεις ελεύθερου αυτοσχεδιασμού και πειραματικής μουσικής από το Τρίο Nicolai /...

12-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Θεατρικό τμήμα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς" ανακοίνωσε ότι  αρχές Μαρτίου θα αρχίσουν οι πρόβες του θεατρικού τμήματος του συλλόγου. Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα αν είναι η όχι μέλη του συλλόγου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 4...

11-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Παρουσίαση συλλεκτικού ημερολογίου και κοπή βασιλόπιτας στον Πολιτιστικό Όμιλο Ξηρολιβάδου

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα του εστιατορίου Παπαγάλος, στην Βέροια. Παράλληλα με την κοπή της βασιλόπιτας, παρουσιάστηκε το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2024.

11-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσία του Πρέσβη της Κούβας η πρεμιέρα του Κουβανικού Κινηματογράφου

Αφιέρωμα στον Κουβανικό Κινηματογράφο διοργανώνεται αυτό το διήμερο στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας. Η προβολή ταινιών πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρέσβη της Κούβας στην Ελλάδα, Aramis Fuente Hernadez, στην Ημαθία.

09-02-2024 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Κοπή βασιλόπιτας και εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καβασίλων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβασίλων "Χαμαετός" θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11.02.2024 και ώρα 11:00 στην ταβέρνα του Τάσου στα Καβάσιλα την κοπή της βασιλόπιτας. Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει η διαδικασία εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Όποιος ενδιαφέρεται να...

09-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η παιδική παράσταση "Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας" την Κυριακή στην Βέροια

Η παιδική παράσταση "Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας" θα παιχθεί την Κυριακή 11/2 στις 12.00 το μεσημέρι στο Σταρ. 

09-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Κοπή βασιλόπιτας και παρουσίαση ημερολογίου στον Πολιτιστικό Όμιλο Ξηρολιβάδου

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του χωριού στην εκδήλωση που διοργανώνει για την «κοπή της πίτας» του Ομίλου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του εστιατορίου ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (PAPAGALLO) στη...

08-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το βιβλίο του Κώστα Στοφόρου "Το τέλος του παιχνιδιού; Περιπέτεια στο Αιγαίο" παρουσιάστηκε…

Το νέο βιβλίο του Κώστα Στοφόρου "Το τέλος του παιχνιδιού; Περιπέτεια στο Αιγαίο" παρουσιάστηκε την Τετάρτη στην Βέροια. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, στης οποία την αίθουσα εκδηλώσεων έγινε η παρουσίαση του βιβλίου, το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο και οι...

07-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Το αδιαχώρητο στο Απογευματινό των Μικρασιατών - Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Μικρασιάτικες συμβουλές καλοτυχίας"

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απογευματινό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας. Η σάλα της Ελιάς γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους του συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

07-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» έρχεται στη Νάουσα

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS KIDS THEATER , για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, την Κυριακή 03/03/2024 και ώρα 11:30 , με το έργο του Ιούλιου Βέρν που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους...

07-02-2024 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Το Food & Beer Festival έρχεται τον Μάιο στην Βέροια

Το FOOD & BEER FESTIVAL, η 1η γιορτή του φαγητού και της μουσικής έρχεται στην Βέροια. Στις 3, 4 και 5 Μαΐου, από τις 18:00 το απόγευμα, η πόλη θα μεταμορφωθεί σε ένα γευστικό χωριό, με κουζίνες από όλον τον κόσμο...

07-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Στις 14 Φεβρουαρίου στο Χώρο Τεχνών με ‘Τραγούδια της Αγάπης’ για τη Μ.Α.μ.Α

Ο Σύλλογος Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας παρουσιάζουν συναυλία με Τραγούδια της Αγάπης την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 8:00 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας. Η είσοδος είναι 10€ και όλα τα...

07-02-2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νάουσα: Ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο κλασικού και σύγχρονου χορού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αθρόα συμμετοχή το διήμερο σεμινάριο κλασικού και σύγχρονου χορού για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με την κα Ειρήνη Θανασούλη, που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας "Εστία Μουσών" σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Δ.Ω.Ν. στις 3 &...

07-02-2024 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Το παραμύθι της Μ.Α.μ.Α παρουσιάστηκε στην Αθήνα...

Στη κατάμεστη αίθουσα  εκδηλώσεων του εκδοτικού οίκου ΙΩΝ ,την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 6: 00μμ,  μαζί με πολλούς  φίλους, γονείς και ειδικούς του χώρου της ψυχολογίας,εκπαίδευσης και ψυχικής υγείας παρουσιάστηκε το παραμύθι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό, « Το Βάζο...

06-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το πρώτο βιβλίο της Βεροιώτισας Βούλας Κοτσάλου

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το πρώτο βιβλίο της βιβλιοθηκονόμου - υπεύθυνης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, Βούλας Κοτσάλου.

06-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας έκοψε την βασιλόπιτα

Την κοπή της βασιλοπιτάς του πραγματοποίησε το Σάββατο 3/2/2024 το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας "Μακεδόνων Γαία". Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της ενορίας π. Ευάγγελος με τους παρευρισκόμενους να εύχονται το 2024 να είναι για τον πολιτιστικό σύλλογο μια καλή...

06-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Συνάντηση στην Μελίκη για την διοργάνωση του καρναβαλιού

Ανοιχτή συνάντηση για το φετινό καρναβάλι της Μελίκης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πρώην δημαρχείο Μελίκης και θα αρχίσει στις 6μμ.

06-02-2024 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ημέρες Κουβανικού κινηματογράφου στην Βέροια

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ημαθίας και η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με την Κουβανική Πρεσβεία στην Ελλάδα διοργανώνουν Ημέρες Κουβανικού Κινηματογράφου την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Θα παρευρεθεί και θα...

05-02-2024 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η ποιητική συλλογή «Χνάρι του λόγου» της Κωνσταντίνας Αλαμπουρινού θα παρουσιαστεί στην Δημοτική…

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας, οι Εκδόσεις Αποστακτήριο και η συγγραφέας Κωνσταντίνα Αλαμπουρινού σάς προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο: «Χνάρι του λόγου», tην Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στον χώρο της Βιβλιοθήκης (Βετσοπούλου 25, Αλεξάνδρεια).

05-02-2024 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.