Το Σεμιναριακό Κέντρο Γαλάτεια Νικολοπούλου συμμετέχει στην έκθεση "Beauty Festival"

Το Σεμιναριακό Κέντρο ‘Γαλάτεια Νικολοπούλου’ συμμετέχει στην πιο Glam έκθεση της Ελλάδος, στο ‘Beauty Festival Spring 2022’.

28-04-2022 ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Πασχαλινές ευχές από το Κτήμα Κελεσίδη

Το Κτήμα Κελεσίδη σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

21-04-2022 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Βασιλιάς του πασχαλιάτικου κρασιού είναι αναντίρρητα το Ξινόμαυρο

"Δεν υπάρχει άλλη γιορτή της Χριστιανοσύνης που να είναι τόσο συνδεμένη με γεύσεις. Δε νοείται βέβαια, γιορτή χωρίς κρασί. Το αρνάκι στη σούβλα, επιζητά ένα κρασί πλούσιο, πληθωρικό και καλοδομημένο, όπως αυτό που δίνει η εκλεκτή ερυθρή ποικιλία, το γηγενές Ξινόμαυρο.

19-04-2022 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο κομμωτής Δήμος Ίντος στο μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ barbering…

Μια ακόμη μεγάλη πρωτιά κατέκτησε ο πολυβραβευμένος κομμωτής Δήμος Ίντος από τον Κοπανό Νάουσας, που άνοιξε πρόσφατα στην πόλη μας το νέο του κατάστημα DimosIntos luxury hair house.

31-03-2022 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Στα καλύτερα ελληνικά κρασιά του 2021 το Ξινόμαυρο του Κτήματος Κελεσίδη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Botilia.gr ανακοίνωσε την λίστα με τα καλύτερα κρασιά του χρόνου που πέρασε κι επιλέχθηκαν από τα 50.000 μέλη του.

13-01-2022 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Στις 31 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του πολυχώρου ομορφιάς DIMOS INTOS luxury hair house…

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 ανοίγει τις πόρτες του το DI luxury hair house στην Βέροια, με ιδιοκτήτη τον πολυβραβευμένο κομμωτή Δήμο Ίντο.

20-10-2021 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Συμμετοχή του κομμωτή Δήμου Ίντου στην μεγαλύτερη έκθεση κομμωτικής στην Αθήνα

Μια ξεχωριστή εμπειρία για τον κομμωτή Ίντο Δήμο αποτελεί η φετινή του παρουσία ως εκπαιδευτής στη μεγαλύτερη έκθεση κομμωτικής της Ελλάδος, την HAIRPROF, που έγινε παρ’ όλες τις δυσκολίες του COVID, από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

01-10-2021 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο χώρο ομορφιάς «DIMOS INTOS luxury hair house»

Άρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για το νέο DIMOS INTOS luxury hair house. Ένας νέος χώρος ομορφιάς, υψηλής αισθητικής, που έχει σκοπό να δώσει το δικό του στίγμα στα δρώμενα της πόλης της Βέροιας.

12-09-2021 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Είναι “Μαζοχισμός” φίλε, ο δικός μου

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου Ανήμερα της Παναγιάς σήμερα 15 Αυγούστου 2021 και η πατρίδα μας βίωσε από τις μεγαλύτερες καταστροφές στη σύγχρονη ιστορία της, με αποτέλεσμα χιλιάδες στρέμματα δάσους να γίνουν ολοκαύτωμα. Συγκεκριμένα, η καμένη έκταση στη βόρεια Εύβοια προσδιορίζεται στα...

15-08-2021 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Grand opening τον Σεπτέμβρη για το DIMOS INTOS Luxury Hair House στη Βέροια

Ένας νέος πολυτελής χώρος με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, το DIMOS INTOS Luxury Hair House, που θα παρέχει υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών και άκρων έρχεται τον Σεπτέμβριο στην πόλη μας, με σκοπό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες ανδρών και γυναικών...

24-06-2021 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Ασημένιο βραβείο στα Hair Awards 2021 για τον Ημαθιώτη κομμωτή Δήμο Ίντο

Στην κορυφή των hairstylists ο Ημαθιώτης Δήμος Ίντος. Για άλλη μια φορά στους top κομμωτές της χρονιάς ανακηρύχτηκε ο πολυβραβευμένος και πολυτάλαντος Δήμος Ίντος, κομμωτής από τον Κοπανό Νάουσας.

22-05-2021 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Στο Γιαννακοχώρι ο Πελέ των βιοκαλλιεργητών, Κώστας Κελεσίδης

Κείμενο: Γιάννης Παπαδημητρίου Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Τσακαλίδης Ένα υπέροχο ταξίδι στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας και τις βιολογικές καλλιέργειες του Κώστα Κελεσίδη με φόντο τον βασιλιά του ελληνικού αμπελώνα, το Ξινόμαυρο και τις υπέροχες ανθισμένες κερασιές του κτήματος.

16-05-2021 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Βασιλιάς του πασχαλιάτικου κρασιού είναι αναντίρρητα το Ξινόμαυρο

"Δεν υπάρχει άλλη γιορτή της Χριστιανοσύνης που να είναι τόσο συνδεμένη με γεύσεις. Δε νοείται βέβαια, γιορτή χωρίς κρασί.

30-04-2021 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Στα 20 καλύτερα ελληνικά κρασιά του 2020 το Ξινόμαυρο του Κτήματος Κελεσίδη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Botilia.gr ανακοίνωσε την λίστα με τα 20 καλύτερα κρασιά του χρόνου που πέρασε κι επιλέχθηκαν από τα 43.000 μέλη του.

12-01-2021 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Αντίο 2020, με ανασκόπηση

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Ο Αμαζόνιος φλέγεται και η Αυστραλία καταγραφεί την καταστροφικότερη περίοδο πυρκαγιών που έχει υποστεί η χώρα Η ΗΠΑ τρίζει τα δόντια στο Ιράν -Θάνατος Κασέμ Σολεϊμανί Μέγκαν και Χάρι αποχωρούν από την βασιλική οικογένεια, οι Βρετανοί εξοργίζονται

02-01-2021 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Εορταστικές ευχές από το Κτήμα Κελεσίδη

Το Κτήμα Κελεσίδη σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

24-12-2020 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Νέα εσοδεία Μέρχαλι 2016 του Κτήματος Κελεσίδη

Νέα εσοδεία για την Νάουσα του Κτήματος Κελεσίδη, Μέρχαλι 2016, Ξινόμαυρο 100% βιολογικό κρασί που παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια.

07-12-2020 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Αργυρό μετάλλιο για το ξινόμαυρο Μέρχαλι του Κτήματος Κελεσίδη

Σε διεθνή διαγωνισμό διακρίθηκε το ξινόμαυρο Μέρχαλι 2015 του κτήματος Κελεσίδη, από το Γιαννακοχώρι Νάουσας.

01-11-2020 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Χρυσό μετάλλιο για το Ξινόμαυρο του Κτήματος Κελεσίδη

Το Ξινόμαυρο Νάουσα Μέρχαλι 2015 του Κτήματος Κελεσίδη, από το Γιαννακοχώρι Νάουσας, πήρε το χρυσό μετάλλιο στον Βαλκανικό διαγωνισμό «Balkan Wine Festival 2020».

03-10-2020 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Το "Κτήμα Κελεσίδη" από το Γιαννακοχώρι σε γευσιγνωσία στην Γερμανία (φωτογραφίες)

Στο Aying της περιοχής του Μονάχου στην Γερνανία βρέθηκε το Κτήμα Κελεσίδη από το Γιαννακοχώρι Νάουσας.

31-07-2020 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Σε Ολλανδικό περιοδικό δημοσιεύθηκε κούρεμα του δικού μας Δήμου Ίντου

Άλλη μια, μεγάλη αναγνώριση για τον κομμωτή Δήμο Ίντο, από τον Κοπανό Νάουσας, μιας και κούρεμα του δημοσιεύθηκε πρόσφατα σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά της Ευρώπης, το BARBERSOCIETY MAG, με έδρα την Ολλανδία.

24-07-2020 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Η ανθρώπινη συμπεριφορά

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Ως ανθρώπινη συμπεριφορά ορίζεται ο τρόπος που δρα και αντιδρά ένα υποκείμενο μέσω της σχέσης ή της αλληλεπίδρασης με άλλα υποκείμενα - αντικείμενα, οργανισμούς ή γενικότερα με το περιβάλλον. Μπορεί να είναι συνειδητή ή ασυνείδητη...

28-06-2020 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Καθαρίζουμε την ατμόσφαιρα, αγαπάμε το περιβάλλον

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Δεν ήθελα με τίποτα ένα τίτλο που θα θυμίζει την κατάσταση που επικρατεί σχεδόν σε όλο τον κόσμο και μας την θυμίζουν έτσι και αλλιώς κάθε ώρα τα μέσα μαζικής εξημέρωσης. Στα οποία ακούμε -...

30-03-2020 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Ακόμη τρεις διακρίσεις σε πανελλήνιο διαγωνισμό για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον…

Άλλες τρεις πανελλήνιες πρωτιές για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον Κοπανο Ναουσας, που βραβεύτηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά στο πρόσφατο 5ο Greek Barber Festival, που έγινε στο Club hotel cazino loutraki, πετυχαίνονται μάλιστα το απόλυτο, σε όλες τις διοργανώσεις...

18-02-2020 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Το Ξινόμαυρο του Κτήματος Κελεσίδη σε περιοδικό που διανέμεται στην Κεντρική Ευρώπη

Άρθρο του οινοδημοσιογράφου Βασίλη Γαλανού για τις ελληνικές ερυθρές ποικιλίες 100%, φιλοξενείται στις σελίδες του χειμερινού τεύχους του περιοδικού Import, που διανέμεται στην Κεντρική Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία).

12-02-2020 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Το ξινόμαυρο Νάουσα του Κτήματος Κελεσίδη ανάμεσα στα καλύτερα κρασιά του 2019

Ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά κρασιά του 2019 συγκαταλέγεται το Ξινόμαυρο Νάουσα του Κτήματος Κελεσίδη.

15-01-2020 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Κάθετα κι Ακάθεκετα: Οινο-γυμναστικό ταξίδι με οίνους βιολογικής καλλιέργειας Κτήματος Κελεσίδη

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση συμμετείχε το Κτήμα Κελεσίδη από το Γιαννακοχώρι Νάουσας.

14-12-2019 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Χριστούγεννα

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Η 25η Δεκεμβρίου θεωρείται η επίσημη ημέρα εορτασμού της γέννησης του Ιησού Χριστού. Απουσιάζει κάποια συγκεκριμένη επίσημη καταγραφή σχετικά με την ημερομηνία γέννησης του Θεανθρώπου, ωστόσο η ημέρα αυτή ήταν καθιερωμένη από τους Ρωμαίους σαν...

14-12-2019 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Να χάνεις κάποιον που αγαπάς...

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια «Είναι κι αυτό κομμάτι της ζωής», «ένας κύκλος έκλεισε», «είναι φυσική εξέλιξη και ο θάνατος» ….θα πούμε πολλές φορές λογικά ίσως και λίγο ασυναίσθητα. Συναισθηματικά όμως τι γίνεται; Πονάει πολύ η απώλεια αγαπημένων μας ανθρώπων...

09-12-2019 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Αποχαιρετιστήρια επιστολή

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Το μονοπάτι της απώλειας, είναι μια δυσάρεστη και επίπονη στιγμή που καλείται ο άνθρωπος να βαδίσει. Κομμάτι αναπόσπαστο της ζωής κι όμως πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν. Η απώλεια συνοδεύεται από μια ποικιλία συναισθημάτων όπως...

25-11-2019 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Στο 1ο Wine & Art Festival συμμετείχε το Κτήμα Κελεσίδη

Το πρώτο Wine &Art Festival πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα.

03-10-2019 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Το Σεμιναριακό Κέντρο Γαλάτεια Νικολοπούλου συμμετέχει στην έκθεση "Beauty Festival"

Το Σεμιναριακό Κέντρο ‘Γαλάτεια Νικολοπούλου’ συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση & Συνέδριο ‘Beauty Festival’, η οποία θα πραγματοποιηθεί 5-7 Οκτωβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

02-10-2019 ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε νέο χώρο μετακόμισε το Ινστιτούτο Αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ στην Βέροια

Το Ινστιτούτο Αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ της Μελλισάνθης – Θεοδώρας Τροχοπούλου μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, στην οδό Κεντρικής 61 στην Βέροια.

27-09-2019 ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το οινοποιείο Κτήμα Κελεσίδη στο 1ο Athens Wine & Art Festival

Το οινοποιείο Κτήμα Κελεσίδη, θα συμμετέχει στο 1ο Athens Wine & Art Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών (Athens School of Fine Arts), στην αίθουσα Νίκος Κεσσανλής, Πειραιώς 256 στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

25-09-2019 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

«Είσαι σημαντικός να το θυμάσαι…. άλλωστε, θα σε αγαπώ ό,τι και να γίνει»

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Η αξία ενός ανθρώπου δεν εξαρτάται από τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες του. Έκαστος είναι σημαντικός και αξιόλογος ανεξάρτητα από την ποιότητα των επιτυχιών, των συντροφικών του σχέσεων ή από την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

11-06-2019 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Σε ποια ηλικία παράγεται το κάθε φώνημα;

Της λογοθεραπεύτριας Παναγιώτας Χατζόγλου Τα παιδιά ξεκινούν να παράγουν τις πρώτες τους λέξεις σε ηλικία περίπου 12 μηνών και δημιουργούν τις πρώτες προτάσεις περίπου 24 μηνών. Στην ηλικία των 3-4 ετών είναι ικανά να συμμετέχουν σε συζητήσεις και να περιγράφουν απλές...

22-04-2019 ΛΟΓΟ… ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ

ΛΟΓΟ… ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ

Εισηγητής σε σεμινάρια κομμωτικής ο Δήμος Ίντος από τον Κοπανό Νάουσας (φωτογραφίες)

Μια ακόμα πρόσκληση για σεμινάριο πάνω στις τελευταίες τάσεις της μόδας που αφορά το ανδρικό κούρεμα, δέχτηκε ο Ημαθιώτης κομμωτής Δήμος Ίντος, το διήμερο που μας πέρασε, μαζί με τον καταξιωμένο συνάδελφο του από τον Πειραιά, Παύλο Χαικιαν.

16-04-2019 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Τι είναι λογοθεραπεία και με ποιους τομείς ασχολείται

Της λογοθεραπεύτριας Παρθένας Ιωσηφίδου Σκεντερίδου Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τις διαταραχές λόγου, φωνής, ομιλίας και μάσησης - κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες, όποια κι αν είναι η αιτία αυτών των διαταραχών: νευρολογική, εξελικτική ή λειτουργική.

02-04-2019 ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανάπτυξη λόγου και ομιλίας – Αναπτυξιακά ορόσημα γλωσσικών δεξιοτήτων

Της λογοθεραπεύτριας Παναγιώτας Χατζόγλου Τα παιδιά είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Το καθένα έχει τους δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης, όμως υπάρχουν αναπτυξιακά ορόσημα που μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε τι αναμένουμε από κάθε ηλικία. Ανάλογα με τη χρονολογική ηλικία του παιδιού εδραιώνονται συγκεκριμένες...

01-04-2019 ΛΟΓΟ… ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ

ΛΟΓΟ… ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ

Γνωρίζετε ότι…;

Της Λαμπρινής Μπούκα Γνωρίζετε ότι... ο γενέθλιος λίθος του Απριλίου είναι το διαμάντι.

01-04-2019 ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Σεμιναριακό Κέντρο Γαλάτεια Νικολοπούλου συμμετέχει στην έκθεση "Beauty Festival"

Το Σεμιναριακό Κέντρο ‘Γαλάτεια Νικολοπούλου’ συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση & Συνέδριο ‘Beauty Festival’, η οποία θα πραγματοποιηθεί 6-8 Απριλίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

28-03-2019 ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μοναδική προσφορά αποτρίχωσης laser από το «Ελιξήριο»

Το Ινστιτούτο Αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ σας προσφέρει εν όψει του καλοκαιριού, μοναδική προσφορά αποτρίχωσης laser.

20-03-2019 ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πανελλήνια πρωτιά για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον Κοπανό (φωτογραφίες, βίντεο)

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον Κοπανό, στο πρόσφατο πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής HAIRPROF που πραγματοποιήθηκε 17-18 Φεβρουάριου, στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Marousiou.

25-02-2019 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Κίτρινα Γιλέκα και Ανθρώπινα Δικαιώματα

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Άλλη μια κινητοποίηση που μας αποκαλύπτει πλέον την ισχυρή δύναμη των sozial media, καθότι το κίνημα «Κίτρινα Γιλέκα» ξεκίνησε αυθόρμητα μέσα απ΄ αυτά στις αρχές του Νοέμβρη. Το κίτρινο γιλέκο, το οποίο οι οδηγοί είναι...

10-12-2018 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Άλμπουμ με ανδρικά κουρέματα και καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι παρουσίασε το Dimos Intos…

Δυο εξαιρετικές παρουσιάσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι καλεσμένοι του κομμωτή Δήμου Ίντου (Dimos Intos Hair House), στα πλαίσια ενός όμορφου event που διοργανώθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο χώρο του DIMOSHAIRHOUSE στον Κοπανό Νάουσας.

30-11-2018 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Στον «Χάρτη των Γεύσεων» το Κτήμα Κελεσίδη 1-2 Δεκεμβρίου

Το Κτήμα Κελεσίδη σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα κρασιά του, στο Χάρτη των Γεύσεων, που διοργανώνεται το διήμερο 1-2 Δεκεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη.

29-11-2018 ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία

Γράφει η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Θωμαή Σιώπη Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν ένα άτομο να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να είναι η εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, το άγχος, η βελτίωση της διάθεσης ή μιας σχέσης, ή κάποια προβληματική...

18-10-2018 ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ

ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ

Σεβασμός, στάση ζωής, συμπεριφορά προς εξαφάνιση….

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Γνωρίζουμε πως αυτό που καθορίζει αν κάτι είναι ακριβό ή φτηνό είναι η σύγκρισή της τιμής με την αξία του. Δεν συγκρίνουμε το αντίτιμο με αυτά που διαθέτουμε, κάτι είναι ακριβό αν κοστίζει περισσότερο από...

16-10-2018 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Το Σεμιναριακό Κέντρο Γαλάτεια Νικολοπούλου συμμετέχει στην έκθεση "Beauty Festival"

Το Σεμιναριακό Κέντρο ‘Γαλάτεια Νικολοπούλου’ συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση & Συνέδριο ‘Beauty Festival’, η οποία θα πραγματοποιηθεί 13-15 Οκτωβρίου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

09-10-2018 ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Εγκέφαλος μου…. οι επιλογές μου!

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Πολλές και άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της πολυσύνθετης δομής και λειτουργίας του εγκεφάλου έρχονται συνεχώς στο φως βοηθώντας στην βαθύτερη κατανόηση των λειτουργιών του. Μέσα στο ρου της ζωής οι άνθρωποί έχουν αλλάξει συνήθειες, κατέχοντας...

25-09-2018 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Θέτοντας υγιή όρια

Γράφει η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Θωμαή Σιώπη Τα όρια είναι αναγκαία σε μια υγιή σχέση και γενικά σε μια υγιή ζωή. Είναι αυτά που καθορίζουν τον προσωπικό μας χώρο, μας βοηθούν να έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας, και να προστατεύουμε τον...

17-09-2018 ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ

ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ

Διεκδικητική Συμπεριφορά: Υπερασπίζομαι τον εαυτό μου

Γράφει η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Θωμαή Σιώπη Η διεκδικητική συμπεριφορά ορίζεται ως η ικανότητα να εκφράζουμε αποτελεσματικότερα τον εαυτό μας, χωρίς να καταπατούμε τα δικαιώματα και τις ανάγκες των άλλων. Το διεκδικητικό άτομο είναι ικανό να εκφράσει τα συναισθήματά του, είτε θετικά...

05-06-2018 ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ

ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ

Body Spa από το ινστιτούτο αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ

Στο ινστιτούτο αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ μπορείτε να απολαύσετε body spa με bio peel, μάσκες σώματος και μασάζ.

30-05-2018 ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Σεμινάρια εκμάθησης εφαρμογών διοργανώνει το ινστιτούτο αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ

Σεμινάρια εκμάθησης για επαγγελματίες διοργανώνει το ινστιτούτο αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ.

24-05-2018 ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πώς σχετίζεται η κατάθλιψη με την σεξουαλική ανηδονία

Γράφει η Μαρία Ξανθοπούλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Γνωρίζουμε από κλινική εμπειρία και σχετικές ερευνητικές εργασίες ότι πολλές φορές η κατάθλιψη σχετίζεται με το φαινόμενο της σεξουαλικής Ανηδονίας (η μη διάθεση για σεξουαλική επαφή). Η κατάθλιψη είναι μια ψυχολογική νόσος, κατά την οποία...

07-05-2018 ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

ΣΤΟ... ΝΤΙΒΑΝΙ

Σε σεμινάριο κομμωτικής στην Θεσσαλονίκη ο κομμωτής Δήμος Ίντος (φωτογραφίες)

Κατά τη διάρκεια του Education Festival που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, η εβδομάδα ομορφιάς ήταν αφιερωμένη στην κομμωτική.

03-05-2018 HAIR STYLE

HAIR STYLE

«Barber of the year 2018» ανακηρύχτηκε ο κομμωτής Δήμος Ίντος από τον Κοπανό…

Άλλη μια μεγάλη αναγνώριση για τον κομμωτή Ίντο Δήμο από τον Κοπανό Νάουσας, ο οποίος στον πανελλήνιο διαγωνισμό της HAIRPROF πέτυχε μεγάλες διακρίσεις κι ανακηρύχθηκε όπως και πέρσι ως ο καλύτερος Έλληνας επαγγελματίας στα ανδρικά κουρέματα!

10-03-2018 HAIR STYLE

HAIR STYLE

Ο ρόλος του γονέα στην ενήλικη ζωή των παιδιών

Γράφει η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Θωμαή Σιώπη Ποτέ δεν σταματάς να είσαι γονιός. Από τη στιγμή που γίνεσαι, παραμένεις για το υπόλοιπο της ζωής σου. Όσο τα παιδιά είναι μικρά είναι εξαρτημένα από τους γονείς, ενσωματώνονται στη ζωή τους και μαθαίνουν τι...

09-03-2018 ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ

ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ

Μεσοθεραπεία: Αντιμετώπιση των ρυτίδων και λαμπερό δέρμα από την πρώτη εφαρμογή

Της Αντιγόνης Χαραλαμπίδου, Πτυχιούχος Αισθητικός ΑΤΕΙΘ Η μεσοθεραπεία χαρακτηρίζεται ως μια από τις ελάχιστα παρεμβατικές αισθητικές τεχνικές στην οποία προϊόντα εισέρχονται απευθείας στην βασική στοιβάδα του δέρματος.

27-02-2018 ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.