Δωρεά rapid tests έκανε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών στο Γηροκομείο Νάουσας

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας προχώρησε πρόσφατα σε μια γενναιόδωρη δωρεά rapid tests προς το Γηροκομείο Νάουσας, ενισχύοντας τις προσπάθειες του ιδρύματος στη μάχη κατά της πανδημίας COVID-19.

26-07-2024 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών σε όλη την ελληνική επικράτεια

Χιλιάδες αναπληρωτές και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί αναμένουν την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για  10.000 νέους μόνιμους διορισμούς όλων των ειδικοτήτων σε όλες τις βαθμίδες σχολικής εκπαίδευσης πριν την έναρξη του σχολικού έτους 2024-2025.

26-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων 2024. Πολλά είναι τα συγχαρητήρια μηνύματα που εκδόθηκαν. Αναλυτικά:

26-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Από 5 Αυγούστου συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος στο Διδακτήριο…

Από τις 5 Αυγούστου θα συνεχίσουν οι εγγραφές στο Διδακτήριο Μέθοδος στη Βέροια.

26-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πλυντήριο Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ: Με σύγχρονο εξοπλισμό κι έμπειρο προσωπικό φροντίζει τα χαλιά σας

Το πλύσιμο των χαλιών σας στο Πλυντήριο Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ γίνεται από έμπειρο προσωπικό, με ειδικά υποαλλεργικά καθαριστικά και υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουν ειδικά προγράμματα για κάθε είδους χαλιού. Τα επώνυμα, χωρίς χημικά απορρυπαντικά και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, που χρησιμοποιούνται, κάνουν θαύματα ακόμα και...

26-07-2024 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Ανοικτή διαδικτυακή εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών για τους εθελοντές της ανθρωπιστικής αποστολής στη Μαδαγασκάρη

Το ΕΚΑΒ σε συνεργασία με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος και στα πλαίσια της επιστημονικής-ανθρωπιστικής αποστολής «ΦροντίΖΩ τα παιδιά της Μαδαγασκάρης», διοργανώνει ανοικτή διαδικτυακή εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών την Τετάρτη 31 Ιουλίου2024 (19.30μ.μ -21.30μ.μ) για τους εθελοντές της αποστολής, καθώς και...

26-07-2024 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας – Δείτε που

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

25-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιωματικό εργαστήρι για τη δημιουργική αντιμετώπιση των φανταστικών φόβων των παιδιών στο Πολιτιστικό…

Την Τρίτη 23/7 πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Ημαθίας Πρόσβαση στον Τρίλοφο, βιωματικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού με θέμα τη δημιουργική αντιμετώπιση των φανταστικών αλλά και πραγματικών φόβων των παιδιών. Το εργαστήρι βασίστηκε σε ένα από τα γνωστότερα βιβλία στον...

25-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Αντίθετος με την επίταξη των ιδιωτών γιατρών για κάλυψη κενών…

Την αντίθεσή του στην επίταξη των ιδιωτών γιατρών προκειμένου να καλύπτουν τα κενά στη στελέχωση του ΕΣΥ εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

25-07-2024 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Αλλαγή της ημέρας λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στη Μελίκη λόγω Δεκαπενταύγουστου

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Γιαννάκης αποφάσισε την μεταφορά της ημέρας λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στην Μελίκη του Δήμου Αλεξάνδρειας από την  Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024, στην Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024, λόγω της επίσημης αργίας της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου  της...

25-07-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορονοϊός: Νέα αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία

Συνεχίζεται η αύξηση στη θετικότητα του SARS-CoV2 (κορονοϊός) στην κοινότητα, σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.  Μεγάλη αύξηση καταγράφουν οι νοσηλείες που την τελευταία εβδομάδα έφτασαν τις 788, αλλά και οι θάνατοι από λοίμωξη Covid-19. Επικρατούν οι νέες μεταλλάξεις F456L...

25-07-2024 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Υγιεινή διατροφή για μικρούς και μεγάλους - Μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση στο Ξηρολίβαδο

Γράφει ο Τάσος Βασιάδης Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της διοργάνωσης «ΓΙΟΡΤΕΣ ΒΕΡΜΙΟΥ 2024» που προγραμμάτισε ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου για την θερινή περίοδο, πραγματοποιήθηκε στην συνεδριακή αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Υγιεινή διατροφή για μικρούς και...

25-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού για τον αγροτικό εξοπλισμό

Στον επίσημο συνεργάτη της Kärcher στην Βέροια, στο κατάστημα  Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ. [Λ. Στρατού 74], θα βρείτε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού. Η Kärcher έχει τη λύση, μηχάνημα, εξάρτημα, απορρυπαντικό, για κάθε αποστολή καθαρισμού.  Τα πλυστικά...

25-07-2024 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Αποκτήστε τώρα επίσημη άδεια εργασίας χειριστή κλαρκ

Απόκτησε τώρα, επίσημη Άδεια Εργασίας Χειριστή ΚΛΑΡΚ – Ανυψωτικών Περονοφόρων Μηχανημάτων Έργων και ξεκίνα να εργάζεσαι ώς πιστοποιημένος χειριστής.

25-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο Παιδικό Χωριό SOS παρέδωσε φρούτα η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας

Στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης βρέθηκε την Δευτέρα 22 Ιουλίου, αντιπροσωπεία της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, προκειμένου να παραδώσει φρούτα εποχής, χορηγία του Προέδρου κ. Φανιάδη, για τις ανάγκες του Χωριού.

25-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή νερού στο κέντρο της Βέροιας λόγω ζημιάς σε αγωγό ύδρευσης

Σήμερα το πρωί, στο κέντρο της Βέροιας σημειώθηκε σοβαρή διακοπή νερού λόγω ζημιάς σε αγωγό ύδρευσης. Το πρόβλημα προήλθε όταν συνεργείο που εργάζονταν για την εγκατάσταση φυσικού αερίου έσπασε κατά λάθος τον αγωγό ύδρευσης.

25-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν την Παρασκευή οι αιτήσεις για τις 30 ΣΑΕΚ της ΔΥΠΑ

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 11:00, ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), για το έτος 2024-2025, σε 41 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

25-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης πραγματοποιήθηκαν στη Νάουσα

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία»  στην προσπάθεια για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, πραγματοποίησε στην Πύλη του πάρκου του Δήμου Νάουσας την Κυριακή 21 Ιουλίου μετρήσεις σακχάρου με πιστοποιημένους μετρητές σακχάρου, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και την ενημέρωση του...

25-07-2024 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Βέροια: Εργασίες εκσκαφής φυσικού αερίου στις οδούς Ανδρούτσου και Μαυρογένους

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας ανακοίνωσε ότι, συνεχίζονται εργασίες εκσκαφής φυσικού αερίου στην πόλη της Βέροιας, στις οδούς ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ & ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ από 24/7/2024 έως 5/8/2024.

25-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδέσποτη σκυλίτσα στον Προμηθέα πολλαπλασιάζει τον πληθυσμό των αδέσποτων

Στην περιοχή του Προμηθέα, κοντά στην παιδική χαρά της οδού Φωκίωνος, ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό πρόβλημα έχει ανακύψει με την αύξηση του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων. Μια αδέσποτη σκυλίτσα, η οποία δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία στείρωσης, έχει ήδη κάνει μία...

24-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Voucher 400€ για ανέργους από το ΚΔΒΜ Smarteching Education

Αν είστε κάτοχος ΚΑΥΑΣ για το VOUCHER Ανέργων εξασφαλίστε τη θέση σας σε ένα από τα τμήματα μας με έμφαση στις πράσινες δεξιότητες στο ΚΔΒΜ Smarteching Education.

24-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στην Εγνατία

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ΙΧ.Ε όχημα, στο 290ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, πλησίον της περιοχής Κλειδί Ημαθίας. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

24-07-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δήμος Νάουσας: Αγορά ειδικού υγρού απόσμησης κάδων και απορριμματοφόρων

Η Yπηρεσία Kαθαριότητας του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, προχώρησε στην αγορά ειδικού υγρού απόσμησης της κακοσμίας των κάδων και των απορριμματοφόρων του Δήμου.

24-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγύρη Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Βέροια

Την Κυριακή 28 Ιουλίου ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Βεροίας πανηγυρίζει τη μνήμη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

24-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδείνωση καιρού με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια), θα σημειωθούν:

24-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Βέροια θα δικαστεί ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον Ρομά σε…

Στη Βέροια θα δικαστεί τον προσεχή Ιανουάριο ο 35χρονος αστυνομικός, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2022 πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο, Κώστα Φραγκούλη, σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη.

24-07-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ταχύρρυθμα μαθήματα Αγγλικών με την Easy Education

Αναζητάς έναν τρόπο για να βελτιώσεις τα Αγγλικά σου και να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου; Μην χάνεις άλλο χρόνο! Εγγράψου στα μαθήματα ή στη δωρεάν προετοιμασία και εξασφάλισε ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις μεγαλύτερο του 96%!

24-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κοινωμικά: Απεβίωσε η Δροσιά Δεληγιαννίδου

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών η Δροσιά Δεληγιαννίδου. Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 11πμ, στην Άμμο.

24-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη διακοπή νερού στην Ξεχασμένη

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι σήμερα στις 24/07/2024 ημέρα Tετάρτη και ώρα από 09:00π.μ έως και 13:00 μ.μ η Ξεχασμένη δεν θα έχει νερό λόγω έκτακτης εκτέλεσης εργασιών από τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης.

24-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανήγυρις Αγίας Παρασκευής Βέροιας

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 εορτή της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Βεροίας.

24-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και βγήκε από τον δρόμο

Το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα έξω από τον Άγιο Γεώργιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία του και να...

24-07-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο προσφορών του ΜΑΖΙ MARKET – Όσο και να ψάχνεις…

Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο προσφορών του ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ, που ισχύει από την Πέμπτη 25 Ιουλίου έως και το Σάββατο 24 Αυγούστου!  Ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, τυροκομικά, αλλαντικά, κρεατικά, ψωμιά τοστ - σάντουιτς, κατεψυγμένες πίτες, σαλάτες, μπισκότα, φρούτα, αναψυκτικά, χυμούς, κρασιά, μαρμελάδες, πραλίνες, απορρυπαντικά, καθαριστικά...

23-07-2024 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Διανομή στους ωφελούμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλεξάνδρειας από αύριο Τετάρτη έως και…

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων, στις ωφελούμενες οικογένειες – μέλη του, για τον μήνα Ιούλιο από την Τετάρτη 24/07/24 έως και την Παρασκευή 26/07/2024 από 09:00...

23-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες μη αναστρέψιμες παθήσεις – Τέλος στην επαναξιολόγηση από το ΚΕ.Π.Α.

Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνο Τσακλόγλου και τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Αθανάσιο Πετραλιά, με την οποία αναθεωρείται και διευρύνεται ο πίνακας μη αναστρέψιμων παθήσεων.

23-07-2024 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Πτώση πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης της Αλεξάνδρειας

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε πως η πτώση πίεσης και σε πολλά σημεία της πόλης Αλεξάνδρειας η διακοπή της υδροδότησης οφείλεται στην ολιγόωρη πτώση τάσης του ρεύματος στα αντλιοστάσια ύδρευσης που πέραν των πηγών Τριποτάμου, υδροδοτούν την πόλη.

23-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση της συμφωνίας ΚΕΕΕ - Αυτοδιαχείρισης Δικαιωμάτων

Παράταση μέχρι 31/12/2024 δόθηκε στη συμφωνία μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων – η Αυτοδιαχείριση. Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία ρυθμίζει το τοπίο των πνευματικών δικαιωμάτων για το διάστημα 2018-2022 και αφορά στην έκδοση της άδειας δημόσιας...

23-07-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινωνικά: Τα μνημόσυνα του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω μνημόσυνα:

23-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διδάκτορας στην Θεολογική Σχολή ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Μπακλαγής

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου το πρωί στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. πραγματοποιήθηκε η τελετή καθομολόγησης και αναγόρευσης διδακτόρων, καθομολόγησης μεταπτυχιακών και ορκωμοσία νέων πτυχιούχων της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

23-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση οικίας – χώρου αναλαμβάνει η εταιρεία ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Η επιχείρηση Θέρμανσης – Κλιματισμού ΦΩΤΙΑΔΗΣ στην Βέροια σας ενημερώνει ότι αναλαμβάνει την εσωτερική – εξωτερική ανακαίνιση οικιών κι άλλων χώρων.

23-07-2024 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Αθλητισμός και πρόληψη: Υποχρεωτική η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για προπονητές

Ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, προσφέροντας ευεξία, ψυχαγωγία και πνευματική ενδυνάμωση. Παράλληλα, όμως, ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, τα οποία μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες. Για αυτόν τον λόγο, η εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες για προπονητές κρίνεται απαραίτητη...

23-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης:

23-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Βέροιας: Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 15 νέα σημεία μέσω του WiFi4GR

Δωρεάν και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε υπαίθριους και κλειστούς δημόσιους χώρους αποκτά τους επόμενους μήνες ο Δήμος Βέροιας, στο πλαίσιο του έργου «WiFi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο», του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

23-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία ο νέος ιστότοπος των Σχολών της ΔΥΠΑ schools.dypa.gov.gr

Ενεργοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο νέος ιστότοπος των σχολών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) schools.dypa.gov.gr

22-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στο Πανελλήνιο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του 26ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στο οποίο φέτος συμμετείχαν...

22-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Yποχρέωση άμεσης διασύνδεσης σε περίπτωση αντικατάστασης ταμειακού συστήματος ή/και POS

Την αρχή «άπαξ διασυνδεδεμένη, πάντα διασυνδεδεμένη» υποχρεούνται να τηρούν απαρέγκλιτα οι επιχειρήσεις που προχωρούν σε αντικατάσταση των ήδη διασυνδεδεμένων Ταμειακών τους Συστημάτων ή/και ενεργών POS, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Α. 1116/2024 απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων...

22-07-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψηφιακά μέσω των συμβολαιογράφων τα πιστοποιητικά ΕΝΦΙΑ για αποβιώσαντες

Επεκτείνεται η δυνατότητα ψηφιακής έκδοσης πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ και στις περιπτώσεις αποβιωσάντων, με την Α. 1114/2024 Απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή. Με την απόφαση, παρέχεται στον συμβολαιογράφο που συντάσσει την συμβολαιογραφική πράξη αποδοχής κληρονομιάς η δυνατότητα προβολής των δικαιωμάτων...

22-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή νερού την Τρίτη σε Πρασινάδα και Κυδωνιά

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 23/07/2024 ημέρα Τρίτη και ώρα από 09:00 π.μ έως και 13:00 μ.μ η Δ.Κ Πρασινάδα και ο Συνοικισμός Κυδωνιάς δεν θα έχουν νερό λόγω συντήρησης υδατόπυργου από τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης

22-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Meta-morphosis Academy & AXON Βέροιας μαζί για τη νέα σχολική χρονιά!

Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει και το ζήτημα της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών, θα τεθεί στο τραπέζι. Σε μία εποχή που η ενισχυτική διδασκαλία αποτελεί προνόμιο, που με αγάπη προσφέρουν οι γονείς στα παιδιά τους, η Meta-morphosisAcademy, μαζί...

22-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κοινωνικά: Απεβίωσε η Αικατερίνη Χασούρα

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών η  Αικατερίνη Χασούρα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 23 Ιουλίου,  στις 11πμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια), στην Βέροια.

22-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Άγιο Αντώνιο τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη και η χειροτονία του Αρχιδιακόνου

Την 27η Ιουλίου, εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού, άγει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων.

22-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξασφαλίστε πτυχίο πληροφορικής αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, οργανώνει και υλοποιεί εξ αποστάσεως ταχύρυθμα μαθήματα πληροφορικής για απόκτηση πτυχίου αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ, μέσω του φορέα πιστοποίησης I-SKILLS.

22-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του μηνός Αυγούστου ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ. Όπως επισημαίνει, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.

22-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΦΚΑ: Ξεκινά από σήμερα η επιστροφή εισφορών ύψους 2 εκατ. ευρώ σε χιλιάδες…

Από σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου, θα ξεκινήσει η έκτη καταβολή, ύψους 2.000.793,30 ευρώ, που αφορά στην επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών, κλάδων επικουρικής ασφάλισης και πρόνοιας, για τα έτη 2019 και 2020 σε χιλιάδες επαγγελματίες.

22-07-2024 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όπου φύγει – φύγει οι Βεροιώτες το Σαββατοκύριακο

Ο παρατεταμένος καύσωνας που πλήττει την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την πόλη της Βέροιας. Με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου, οι Βεροιώτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα δυσφορίας, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους για να δροσιστούν.

22-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Αγίας Βαρβάρας στην Λισαβόνα μέσω Erasmus

Το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας συμμετείχε με τρεις εκπαιδευτικούς σε επιμορφωτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του Erasmus+, το οποίο πραγματοποιήθηκε από την 1η έως τις 6 Ιουλίου 2024 στη Λισαβόνα.

21-07-2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κοινωνικά: Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Τζήμας

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Κωνσταντίνος Τζήμας. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 5.30μμ, στην Κουμαριά.

21-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραυματισμός γυναίκας στην Βέροια: Έσπασε υαλότουβλο πεζοδρομίου και τραυματίστηκε

Τον περασμένο μήνα, απογευματινές ώρες σημειώθηκε ατύχημα στην οδό Μαλακούση 10 στη Βέροια, μπροστά από το ΑΤΜ της ALPHA BANK.

21-07-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Νέα φωτιά στο Άλσος Παπάγου στην Βέροια

Μια νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα ξημερώματα (μετά τις 2πμ) στο Άλσος Παπάγου στη Βέροια, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαφορετικό σημείο από την προηγούμενη, αυτή τη φορά χαμηλότερα, από την πλευρά του Νοσοκομείου της πόλης.

21-07-2024 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τη Δευτέρα

Μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουλίου θα διατηρηθούν στη χώρα μας οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες με μέγιστες τιμές τοπικά πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ. Από την Τρίτη 23 Ιουλίου θα υπάρξει...

20-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 26 Ιουλίου

Συνολικά 1.193.315.285 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.450.865 δικαιούχους, από τις 22 έως τις 26 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πληρωμών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

20-07-2024 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.