Ταβερνείον Τέσσερις Εποχές

Διεύθυνση: Άγιος Νικόλαος
Πόλη: Νάουσα
Τηλέφωνο: 2332026221
Κινητό: 6978488579, 6976111014
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: http://www.tesseris-epoxes.gr
Υπεύθυνος: Βασίλης Λαφάρας - Νίκος Γκότσης
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/tesseris-epoxes
Βρείτε μας στο Facebook: Τέσσερις Εποχές

 

ΤΑΒΕΡΝΕΙΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

4epoxes apokr

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

 

Στο όμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου της Νάουσας, λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του άλσους θα βρείτε το ταβερνείον των Τεσσάρων Εποχών. Δημιουργήσαμε έναν χώρο σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον με ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. 

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

 

Στις Τέσσερις Εποχές έχετε την δυνατότητα να γευτείτε την Ναουσαίικη Κουζίνα και να γνωρίσετε παραδοσιακές συνταγές, σε συνδυασμό με το ιδιαίτεροΞινόμαυρο Κρασί της Νάουσας. Επιπλέον σας δίνουμε την δυνατότητα να δοκιμάσετε παραδοσιακές γεύσεις από άλλους τόπους (Μικρά Ασία, Κρήτη, Ήπειρο κλπ). 

Σκοπός μας είναι να νιώσετε την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση καθώς και την ασφάλεια που παρέχουν οι αγνές πρώτες ύλες ντόπιων παραγωγών (κρέατα, λαχανικά κλπ) που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή των εδεσμάτων μας. 

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

 

Σαν αποχαιρετισμό έχουμε αφήσει τα παραδοσιακά Ναουσαίικα γλυκά που σας προσφέρουμε στο τέλος, προκειμένου να σας αφήσουμε μια γλυκιά ανάμνηση από τη Νάουσα και συγκεκριμένα από το άλσος του Αγίου Νικολάου. 

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού λειτουργεί οργανωμένο καφέ από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Κατά την διάρκεια της παραμονής σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Πιστοποιημένο από τον ΕΛΟΤ παιδότοπο μας. 

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

 

Το ταβερνείον των Τεσσάρων Εποχών είναι σε θέση να φιλοξενήσει δεξιώσεις βάπτισηςπάρτι γενεθλίων και άλλες, και να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις σας. Η διακριτική πολυτέλεια και το καλό παραδοσιακό φαγητό εγγυώνται πως η δεξίωσή σας μπορεί να μείνει αξέχαστη από τους καλεσμένους σας. 

Ο χώρος μας διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο για την οργάνωση παιδικού πάρτι. Μοιραστείτε τα γενέθλια των παιδιών σας με μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους.

 


  ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

Τέσσερις εποχές

Άλσος Αγίου Νικολάου, Νάουσα

Τηλ.: 2332026221

Website: www.tesseris-epoxes.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βασίλης Λαφάρας 6978488579

Νίκος Γκότσης 6976111014