ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 35
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331074106
Φαξ: 2331074106
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/politimi
Βρείτε μας στο Facebook: Οπτικά Π. Δημοπούλου
 politimi

ΟΠΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ – ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ – ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Το οπτικό κατάστημα "Πολυτίμη Δημοπούλου" βρίσκεται στο κέντρο της Βέροιας, όπου λειτουργεί από το 1997.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Με σπουδές στην Οπτική και Οπτομετρία και με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας στον τομέα των Οπτικών.

Στο οπτικό κατάστημα θα βρείτε γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής, αθλητικά γυαλιά και μεγάλη ποικιλία από επώνυμους σκελετούς οράσεως, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η υπεύθυνη του καταστήματος θα σας βοηθήσει να διαλέξετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο σας, την προσωπικότητα σας και είναι συμβατό με τη χρήση για την οποία προορίζεται, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Όταν τα γυαλιά ηλίου γίνονται gadget!

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Μια  νέα τεχνολογία για τα μάτια σας αλλάζει το πως μπορείτε να σκέφτεστε τα συμβατικά μέχρι τώρα γυαλιά ηλίου.

Οι νέοι φακοί ηλίου τεχνολογίας  XTRActive προσφέρουν τη μέγιστη προσαρμογή της σκουρότητας των φακών ανάλογα με την έκθεση στον ήλιο.

Περισσότερα πλεονεκτήματα παρουσιάζει ο φακός XTRActive Mirror μειώνοντας διπλά την ανάκλαση του φωτός στα μάτια μας (Καθρέπτης).

Δοκιμάστε τα και αποκτήστε πολλαπλά οφέλη για τα μάτια σας

  • Ξεκούραστη & άνετη όραση
  • Ευχρηστία
  • Διαύγεια
  • Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Έτσι μπορείτε να φοράτε τα γυαλιά σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας έχοντας την καλύτερη εμπειρία όρασης κάθε δεδομένη στιγμή.

Ελάτε στο κατάστημα μας Οπτικά Π. Δημοπούλου δοκιμάστε τα και αποκτήστε το επόμενο GADGET σας, τα νέα γυαλιά ηλίου XTRActive Mirror......

ESSILOR - Οφθαλμικοί φακοί με δείκτη E-SPF (Eye-Sun Protection Factor)

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Όλοι ξέρουμε ότι τα μάτια μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και ότι οι ακτίνες UVA -UVB μπορούν να βλάψουν και να προκαλέσουν ασθένειες που θα απειλήσουν την όραση μας!

Το δέρμα μας γύρω από τα μάτια είναι κι αυτό ιδιαίτερα ευαίσθητο και η προστασία από τις βλαβερές συνέπειες  της ακτινοβολίας πρέπει να είναι κύριο μέλημα μας!

Η Εssilor παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την καινοτομία στον κλάδο των οφθαλμικών φακών, παρουσιάζει τον νέο δείκτη που προστίθεται στη φροντίδα της υγείας, και μπορείτε πλέον να είστε βέβαιοι ότι οι οφθαλμικοί σας φακοί διασφαλίζουν τα υψηλοτέρα επίπεδα προστασίας UV.

Ο δείκτης E-SPF (Eye-Sun Protection Factor) υποδεικνύει τον βαθμό συνολικής προστασίας που παρέχουν οι οφθαλμικοί σας φακοί στα μάτια και στην ευαίσθητη περιοχή γύρω τους. Θυμηθείτε ότι όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης Ε-SPF, τόσο καλύτερος είναι ο βαθμός προστασίας!

Ενημερωθείτε από πιστοποιημένους οπτικούς συνεργάτες της Essilor για τον νέο δείκτη E-SPF και αναρωτηθείτε: "Τα δικά μου γυαλιά τι δείκτη προστασίας έχουν;"

Προϊόντα εξαιρετικής ποιότηταςκαλές τιμέςafter-sale serviceάμεση εξυπηρέτηση, έχουν συμβάλει στην μακροχρόνια επιτυχία της επιχείρησης.

Το κατάστημα οπτικών "Πολυτίμη Δημοπούλου" είναι συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

 

Άτοκες δόσεις!

 

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΠΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγ. Αλεξάνδρου 35, Βέροια

Τηλ.: 2331074106

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.