ΓΚΙΑΤΑΣ ΧΑΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διεύθυνση: Ταγματάρχου Γεωργούλη 24
Πόλη: Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333053008
Φαξ: 2333053008
Κινητό: 6948001164
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/gkiatas
Βρείτε μας στο Facebook: Γεώργιος Γκιάτας (Λογιστικό Γραφείο)
Ιστοσελίδα: Gkiatas Georgios
Instagram: gkiatas_georgios
ΓΚΙΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ       ΓΚΙΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  

Γεννήθηκα το 1966 στο Κηπουρειό Γρεβενών. Το 1973 ήρθα στο Νησέλι Ημαθίας (στην περιοχή της Αλεξάνδρειας), όπου και διέμεινα έως το 1999. Από τότε κατοικώ στην πόλη της Αλεξάνδρειας όπου και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά.

Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, της σχολής Ν.Ο.Ε. (ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ)  του Α.Π.Θ.  Ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου το 1990.

Εργάστηκα σε Λογιστικά Γραφεία (Μουστάκας Αθανάσιος, Γιαννόπουλος Στέφανος) και παράλληλα σε Ανώνυμες Εταιρίες (ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΙΑ ΑΕ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΕΒΕ, ΒΙΤΡΟ ΕΛΛΑΣ ΑΕ) ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου και διετέλεσα Υπεύθυνος τμήματος Πωλήσεων και marketing στον Κούγκα Απόστολο (S/M ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ). Από το 1998 διατηρώ ατομική επιχείρηση ως ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ασκώντας το επάγγελμα του ΛΟΓΙΣΤΗ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ Α’ ΤΑΞΗΣ, στην πόλη μου, την Αλεξάνδρεια, όπου βρίσκεται η έδρα του Λογιστικού Γραφείου μου. Το Γραφείο είναι ιδιόκτητο και απασχολώ σταθερά δύο (2) άτομα προσωπικό.

Άσκησα καθήκοντα καθηγητή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στην εταιρία RAM COMPUTER και στο ΚΕΚ-ΚΑΕΛΕ, με αντικείμενο την ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ και την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (με χρήση λογιστικών εφαρμογών SINGULAR, UNISOFT, COMPUTER LOGIC).

Είμαι παντρεμένος με την Θεοδώρα Πορφυρίδου και μαζί της ο Θεός μου χάρισε δύο υπέροχα πλάσματα, τη Μάρθα και τον Χαράλαμπο.

 

ΓΚΙΑΤΑΣ

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Λογιστικό Γραφείο μου καλύπτει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον οικονομικό – φορολογικό κλάδο, στον οποίο δραστηριοποιούμαι.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει:

- Λογιστική τήρηση και παρακολούθηση ατομικών επιχειρήσεων (απλογραφικά βιβλία Β’ κατηγορίας)

- Λογιστική τήρηση και φορολογική υποστήριξη  εταιριών (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΑΕ- διπλογραφικά βιβλία Γ’ κατηγορίας)

- Φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων (ατόμων) και  Φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων (εταιριών)

- Μισθοδοσία, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα

- Συμβουλευτικές υπηρεσίες οικονομικών-φορολογικών θεμάτων

- Προγράμματα ΟΑΕΔ, ΕΣΠΑ

- Οργάνωση επιχειρήσεων συνολικά

- Εξωτερικές εργασίες λογιστικών-οικονομικών θεμάτων

- Υπηρεσίες εκπαίδευσης σε λογιστικά-οικονομικά θέματα

 -Γενικές εργασίες διεκπεραίωσης και τακτοποίησης οικονομικών εκκρεμοτήτων

 

ΓΚΙΑΤΑΣ

 

Το Λογιστικό Γραφείο είναι πλήρως μηχανογραφημένο έχοντας διασύνδεση όλων των θέσεων εργασίας μεταξύ τους. Η χρήση Internet ξεκίνησε από το έτος 2000 (από τους πρώτους που το χρησιμοποίησαν) και συνεχίζεται σε εξειδικευμένο βαθμό από μένα και τις συνεργάτιδές μου. Υπάρχει καταρτισμένο πολλαπλώς προσωπικό που διακατέχεται από θετική διάθεση  και ευγένεια για να σας εξυπηρετήσει –με την συνδρομή μου- σε οποιοδήποτε θέμα οικονομικής φύσης και όχι μόνο.

Υπάρχει σύνδεση με το ΤΑΧΙΣ και γνώση των θεμάτων με τα οποία ασχολείται καθημερινά ο πολίτης (εντολές πληρωμής διαφόρων υποχρεώσεών μας, αιτήσεις πετρελαίου θέρμανσης, αιτήσεις οικογενειακών επιδομάτων Α21,  πάγιες ρυθμίσεις οφειλών πολιτών προς το κράτος, κωδικοί και κλειδάριθμοι και γενικώς ότι σχετίζεται με τις αυξημένες και συνεχείς  ανάγκες των φυσικών προσώπων προς την πολιτεία).

Τα λογισμικά προγράμματα που χρησιμοποιούνται καλύπτουν την γκάμα των εφαρμογών που είναι απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών. Η γνώση λογιστικών εφαρμογών καθώς και η χρήση προγραμμάτων-εργαλείων (Word, Excel, e-mail) κάνει την εργασία μας αποδοτικότερη και την παροχή συνολική για τις απαιτήσεις των πελατών.

Υπάρχει διαρκής ενημέρωση από ιστοσελίδες συνεργαζόμενων εταιριών και λογιστικά sites καθώς και από το διαδίκτυο. Η συχνή παρουσία μας σε διάφορα σεμινάρια ενισχύει την διάρκεια της ενημέρωσης και μας βοηθάει να βελτιωθούμε επαγγελματικά. Με όλους τους πελάτες υπάρχει προσωπική σχέση και γνώση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων τους. Η συνεργασία μαζί τους βρίσκεται σε καλό επίπεδο κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

ΓΚΙΑΤΑΣ

ΓΚΙΑΤΑΣ ΧΑΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οικονομολόγος Α.Π.Θ. 

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης

Ταγμ. Γεωργούλη 24, Αλεξάνδρεια

Τηλ/Φαξ: 23330 53008

Κιν: 694 800 1164

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.