ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Ασφάλειες

Διεύθυνση: Καπετάν Άγρα 3
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331073101, 2130278279
Φαξ: 2331073141
Κινητό: 6977668384, 6946687325
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: https://margaritopoulos.com/
Υπεύθυνος: Μαργαριτόπουλος Δημήτρης
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/margaritopoulos
Βρείτε μας στο Facebook: Ασφάλειες Μαργαριτόπουλος
Ακολουθείστε μας στο Instagram: margaritopoulos_insurance
 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ασφαλιστικές υπηρεσίες με συνέπεια και φθηνές τιμές 

 margaritopoulos veria

Το πρακτορείο «Ασφάλειες ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών από το 1999. Στα 22 αυτά χρόνια η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική και συνεργάζεται πλέον με όλους τους ασφαλιστικούς κολοσσούς ελληνικούς και ξένους.

Από το ξεκίνημα ο πήχης μπήκε ψηλά και το πρακτορείο εδώ και μια δεκαετία στεγάζεται σε σύγχρονο ιδιόκτητο γραφείο στο κέντρο της Βέροιας, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες των εργαζομένων και των πελατών του.

Σε όλα αυτά τα χρόνια η πορεία του πρακτορείου είναι ανοδική και οι άνθρωποι που εξυπηρετήθηκαν και συνεργάστηκαν με αυτό χιλιάδες.

Οι πελάτες του πρακτορείου «Ασφάλειες ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ» προέρχονται στην κυριολεξία από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας και αυτό εκτός από ικανοποίηση γεμίζει και με την ευθύνη της όσο το δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης τους από τον υπεύθυνο και το προσωπικό του.

Το πρακτορείο «Ασφάλειες ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ» ευχαριστεί όσους το εμπιστεύθηκαν και υπόσχεται να συνεχίσει κοιτώντας πάντα μπροστά παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες.

 ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής του Ασφαλιστικού Πρακτορείου.

Το πρακτορείο λειτουργεί εδώ και 22 χρόνια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον Ελλαδικό χώρο.

“Με αληθινό ενδιαφέρον και υπευθυνότητα στεκόμαστε δίπλα σας, επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς ή την περιουσία σας”, αναφέρει ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος.

Ασφάλειες Αυτοκινήτων

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ασφάλειες Ακινήτων

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Νοσοκομειακά Προγράμματα

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αποταμιευτικά Προγράμματα

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Άμεση Έκδοση Συμβολαίων

Ασφαλιστική Κάλυψη Οπουδήποτε

Εξοικονόμηση Χρημάτων

Ασφάλειες κομμένες στα μέτρα σας...

 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Ώρα να πάτε την ασφάλεια σας στο επόμενο επίπεδο

Η σύγχρονη εποχή ήρθε και στις ασφάλειες. Με λειτουργία εντελώς διαφορετική από αυτή του παραδοσιακού ασφαλιστικού γραφείου, το πρακτορείο «Ασφάλειες ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ» προσφέρει στους πελάτες του συνδυασμό χαμηλών τιμών και εξυπηρέτησης. Η προσπάθεια του πρακτορείου για τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που θα αποδώσουν το μέγιστο δυνατό κέρδος τους πελάτες του είναι διαρκής όπως και η προσπάθεια των υπευθύνων να εξυπηρετούνται άμεσα. Κανείς δεν έχει πλέον ούτε χρήματα ούτε χρόνο για άσκοπο ξόδεμα και αυτό το αντιλαμβανόμαστε καλύτερα από όλους.

 

Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Μαργαριτόπουλος Δημήτρης
Καπετάν Άγρα 3, Βέροια
Βετσοπούλου 84, Αλεξάνδρεια
Ζαφειράκη 17, Νάουσα
Τηλ. 2331073101, 2130278279
Φαξ. 2331073141
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.