ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Διεύθυνση: Μερκουρίου Καρακωστή 10
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331026555
Φαξ: 2331026555
Κινητό: 6977655337
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: http://www.margaritiseye.gr
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/margaritis
Βρείτε μας στο Facebook: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Ο ιατρός Μαργαρίτης Μ. Βασίλειος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο του 1977 και μεγάλωσε στη Βέροια. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το Νοέμβριο του 2000. 

Αμέσως μετά έκανε το αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στο Περιφερικό Ιατρείο Γεωργιανών στο νομό Ημαθίας.  Μετά από ένα χρόνο αρχικής εκπαίδευσης  σαν ειδικευόμενος Οφθαλμολογίας στο Νοσοκομείο Νάουσας, συνέχισε την εκπαίδευση του σαν έμμισθος ειδικευόμενος  στην Οφθαλμολογική Κλινική του Chester στην Αγγλία. Εκεί πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις MRCOphth Part 1 and 2 του Κολεγίου των Χειρουργών Οφθαλμιάτρων του Λονδίνου, καθώς και τις εξετάσεις του International Council of Ophthalmologists. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στο Νοσοκομείο ‘Άγ. Δημήτριος’ στη Θεσσαλονίκη το Δεκέμβριο του 2008.

Για ένα χρόνο υπηρέτησε ως επιμελητής (“Clinical Fellow” - έμμισθη θέση) και εξειδικεύτηκε στα τμήματα Παιδο-οφθαλμολογίας των Νοσοκομείων St. Mary’s και Chelsea & Westminster, καθώς και στα τμήματα Νευρο-οφθαλμολογίας των Νοσοκομείων Charing Cross και Western Eye του Λονδίνου, που είναι Πανεπιστημιακές Κλινικές του Imperial College.  Εκεί εξειδικεύτηκε στις οφθαλμολογικές παθήσεις που αφορούν τα παιδιά, στο στραβισμό παιδιών και ενηλίκων, καθώς και στον τομέα της νευρο-οφθαλμολογίας.

Επέστρεψε το Φεβρουάριο του 2010 ύστερα από συνολική παραμονή του στην Αγγλία για τέσσερα χρόνια.

Έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολυάριθμα συνέδρια ως ομιλητής και έχει ανακοινώσει και δημοσιεύσει δεκάδες επιστημονικές εργασίες και άρθρα. Συμμετείχε ενεργά στην εκπαίδευση φοιτητών ιατρικής και νέων οφθαλμιάτρων κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης του στο Λονδίνο και αποτελεί μέλος πολλών επιστημονικών εταιριών.

Επίσης ενδιαφέρεται για τον εθελοντισμό στην Οφθαλμολογία και έχει επιτελέσει φιλανθρωπικό έργο στην Ινδία τον Οκτώβριο του 2008, όπου πραγματοποίησε πολυάριθμες εγχειρήσεις καταρράκτη.

Είναι παντρεμένος με τη Θεοφανώ Κολλάτου, ηλεκτρολόγο μηχανικό και μηχανικό υπολογιστών MRes, υποψήφια διδάκτωρ ΑΠΘ και έχουν ένα παιδί.

 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

 

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Καρακωστή 10 στο κέντρο της Βέροιας. Οι χώροι του ιατρείου έχουν κατασκευαστεί με κριτήριο την άνεση των ασθενών και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Υπάρχουν δύο χώροι αναμονής, ένας για τους ενήλικες και ένα playroom για τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια για να απασχολούνται την ώρα της αναμονής. Το γραφείο του ιατρού και το εξεταστήριο βρίσκονται στον ίδιο χώρο ο οποίος είναι εξοπλισμένος με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.


Διαθέτει:
1. Σχισμοειδή λυχνία Haag-Streit BP 900® με απεικονιστικό σύστημα IM 900®.
2. Οφθαλμολογική μονάδα 3 θέσεων Frastema New Three Stars 2 με αυτόματη ηλεκτρική καρέκλα DA/88 Combi Special.
3. Αυτόματο φορόπτερο Tomey TAP-1000.
4. Οθόνη (chart panel) 22” TCP-3000P.
5. Κερατοδιαθλασίμετρο Tomey RC-5000.
6. Οπτικά πεδία Tomey AP-1000
7. Παχύμετρο Tomey SP-3000.
8. Φακόμετρο Tomey TL-2000C.
9. Οφθαλμοσκόπια (άμεσο και έμμεσο), καθώς και σκιασκόπιο Heine.
10. Φορητή σχισμοειδή λυχνία Kowa SL-15 για εξέταση των παιδιών.
11. Πλήρες σετ για παιδο-οφθαλμολογική εξέταση.

ofthalmiatros-exetasi

 

Το ιατρείο διαθέτει τελευταίας γενιάς Τομογραφία OCT (το πρώτο στο νομό Ημαθίας) καθώς και Φωτογραφία Βυθού. Μαζί με τα ήδη υπάρχοντα Οπτικά Πεδία και την Παχυμετρία Κερατοειδούς πλέον η διάγνωση καθώς και η θεραπεία παθήσεων των οπτικών νεύρων (όπως το γλαύκωμα) και της ωχράς κηλίδας/αμφιβληστροειδούς προσφέρεται στο βέλτιστο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και το καινούριο site: www.margaritiseye.gr ή κάνετε κλικ εδώ!

 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
Εξειδικευθείς στην Παιδο-Οφθαλμολογία
Στραβισμό και Νευρο-Οφθαλμολογία
Μ. Καρακωστή 10, Βέροια
Τηλ. 2331026555
Κιν. 6977655337
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.