tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Στο τραπέζι του Πρωθυπουργού τα αιτήματα των δενδροκαλλιεργητών – Εκπροσώπηση του μπλόκου Κουλούρας από τον Τάσο Χαλκίδη

Οι αγροτικοί Σύλλογοι του μπλόκου της Κουλούρας εκπροσωπήθηκαν προχθές στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο του Α.Σ.Γ.Βέροιας Τάσο Χαλκίδη.

Από την θέση αυτή λοιπόν ως δενδροκαλλιεργητές τέθηκαν πέραν του γενικού αιτήματος που αφορούσε το κόστος παραγωγής, και τα ακόλουθα.

1.Κάλυψη από τον ΕΛΓΑ της ζημίας στο 100% και για κάθε ζημιογόνο αίτιο.

2. Την προστασία των προίόντων μας από την αθρόα εισαγωγή ομοειδών προίόντων είτε αυτή προέρχεται από τις χώρες της mercosur είτε από τρίτες χώρες.

3. Την άμεση ενεργοποίηση των φυτοπαθολογικών ινστιτούτων για την πρόληψη και την καταπολέμηση της «παραμόρφωσης» των καρπών της ροδακινιάς και άλλων φρούτων, ώστε αυτή να μην εξελιχθεί σε «ευλογιά» των πυρηνόκαρπων.

4. Την παρέμβαση και προστασία της παραγωγής από εναρμονισμένες πρακτικές , αλλά και την παρέμβαση στην αισχροκέρδεια των εταιριών εφοδίων.

5. Την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων από τις βροχοπτώσεις του 2024 .

6. Την κάλυψη και αποζημίωση των κερασιών για τις περιόδους του προανθικού σταδίου.

7. Την άμεση πραγματοποίηση ευρύτατης σύσκεψης και λήψης αποφάσεων για το όλο ζήτημα της δενδροκαλλιέργειας με την παρουσία του ΥΠΑΑΤ και των εμπλεκομένων φορέων.

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69