tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Υπουργείο Ανάπτυξης θα στηρίξει τα μέτρα για το ροδάκινο

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι στηρίζει την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την αναθεώρηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων, ώστε να ξεκινήσει με κοινοτική χρηματοδότηση η απόσυρση ροδάκινων από την αγορά, στο ποσοστό που ορίζεται από τις κοινοτικές διατάξεις.

Στηρίζει επίσης την προτροπή του ΣΕΤΕ για αύξηση της κατανάλωσης ροδάκινου στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια, καθώς και την ένταξη του προϊόντος στο καθημερινό σιτηρέσιο των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός Ξηράς, Αεροπορία, Ναυτικό), με απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, εντάσσεται η απόφαση των Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, να δηλώσουν ως τρέχουσα ανώτερη τιμή πώλησης των ροδάκινων στις Λαϊκές Αγορές της χώρας, στο 1ευρώ/κιλό.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε ότι: «σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία το Υπουργείο στηρίζει με κάθε τρόπο τα εθνικά αγροτικά προϊόντα όπως το ροδάκινο, με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές, ώστε και ή εσωτερική παραγωγή να εξαντληθεί αλλά και το καταναλωτικό κοινό να επιλέγει ελληνικά προϊόντα σε σωστή τιμή». 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69