tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση του νέου αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών και της Πρωτοβουλίας Αγροτών

Τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη επισκέφθηκαν, το πρωί της Δευτέρας 2 Ιουνίου, εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών και της Πρωτοβουλίας Αγροτών Ελλάδος, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα οξυμένα προβλήματα των συναδέλφων τους.

Στην συνάντηση επισημάνθηκε το ζήτημα των εργατών γης και η υλοποίηση, εκ μέρους του ΕΛΓΑ, του προγράμματος της προστασίας των καλλιεργειών από το χαλάζι. Παράλληλα, συζητήθηκε το μείζον θέμα των εξαγωγών και οι δυνατότητες-προοπτικές που υπάρχουν, προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τα αγροτικά προϊόντα της Περιφερειακής μας Ενότητας. Ο κ. Καλαϊτζίδης από την πλευρά του δεσμεύτηκε να είναι πάντα δίπλα στους αγρότες.

«Ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή, θα είμαστε αρωγοί σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι αγρότες της Ημαθίας, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες ανάπτυξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαϊτζίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69