tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζουν την απεργία οι αγρότες - Συμβολικοί αποκλεισμοί της Εγνατίας σε Κουλούρα, Νησέλι

agrotes k1

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα, μετά και την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Εργασίας, Γ.Κατρούγκαλο, που έληξε χωρίς να υπάρξει καμία συμφωνία. 

«Το μήνυμά μας προς τους αγρότες είναι: Αποφασίζουμε για εμάς και τα παιδιά μας» δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το Ασφαλιστικό, που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, από κοινού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β.Αποστόλου, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρ.Αλεξιάδη, υπό τον συντονισμό της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

Οι αγρότες, ωστόσο, δηλώνουν αποφασισμένοι να σκληρύνουν την στάση τους. Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι στην Ημαθία είχαμε συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας τόσο στην Κουλούρα όσο και στο Νησέλι.

Στο μπλόκο της Κουλούρας στο νομό Ημαθίας, επί της Εγνατίας οδού, έχουν παραταχθεί περισσότερα από 600 τρακτέρ, που έχουν καταφθάσει στο σημείο από Βελβεντό Κοζάνης, Νάουσα, Γρεβενά, Φλώρινα και Καστοριά αλλά και από μπλόκα που είχαν στηθεί σε διάφορα κομβικά σημεία του νομού, αλλά και των γειτονικών, της Πέλλας και της Πιερίας. 

Στο Νησέλι έχουν παραταχθεί αγρότες από τον δήμο Αλεξάνδρειας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69