tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επαφές στην Αθήνα είχε ο Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας

Διαδοχικές συναντήσεις με υπουργεία και φορείς είχαν τα μέλη του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας  Αναστάσιος Χαλκίδης και Γιάννης Βράνας το τελευταίο διήμερο 28και 29/1/2021 για τα ζητήματα που αφορούν τους Αγρότες του Νομού.

Κυριάχησε η συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο  με τον οποίο συμφωνήθηκε η ανάγκη για άμεσες ενισχύσεις στους πληγέντες από τις περσινές βροχοπτώσεις παραγωγούς . Συζητήθηκε επίσης η άμεση εξεύρεση λύσης για τους εργάτες γής αλλά και η νομική και  φορολογική  φόρμουλα για την αιτιολόγηση των εργοσήμων και της εργατικής αμοιβής.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Φάνη Παππά όπου αναλύθηκε η νέα πορεία του Οργανισμού αλλά και τα αιτήματα από την πλευρά των αγροτών για δικαιότερες κατανομές των επιδοτήσεων και εν όψει της νέας ΚΑΠ.

Στο πλαίσιο των επαφών υπήρξε και επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο  στον οποίο τέθηκαν τα ζητήματα των άμεσων αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ των καταστροφών της περυσινής περιόδου αλλά και ζητήματα που άπτονται της ανταπόκρισης του Οργανισμού σε θέματα ζημιών και καιρικών φαινομένων.

Αναμένουμε λοιπόν τις άμεσες ενέργειες των Υπουργείων και των Οργανισμών για την ανακούφιση των αγροτών.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως είμαστε  έτοιμοι να δεχθούμε τα καλά νέα , αλλά ειμαστε έτοιμοι και για ουσιαστικές  κινητοποιήσεις  σε περίπτωση που τα ζητήματα μας δεν επιλυθούν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69