tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεν θα συμμετάσχει στις μηχανοκίνητες διαμαρτυρίες ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας - Τι λέει για τις κινητοποιήσεις

Ο Αγροτικός Σύλλογος του δήμου Αλεξανδρείας δεν θα συμμετάσχει σε καμία κινητοποίηση με τρακτέρ ή σε κάποια μηχανοκίνητη πορεία ή σε συλλαλητήρια που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, θεωρεί την απόφαση λανθασμένη. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η απόφαση του συλλόγου "προκύπτει από διαδικτυακή γενική συνέλευση η οποία λειτουργεί εδώ και 2 μήνες, ενώ με όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν διαδικτυακά έγινε με τηλεφωνική επικοινωνία.

Η απόφαση αυτή δεν σημαίνει επ ουδενι ότι τα προβλήματα του κλάδου έχουν λυθεί ή μειωθεί.

Η απόφαση αυτή σχετίζεται με την πανδημία και θέλουμε να δείξουμε το σεβασμό στον συνάνθρωπο μας και στον διαρκή αγώνα που δίνει το υγειονομικό σύστημα,
τη συμπαράσταση μας στους ανθρώπους της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων που πέραν των άλλων, αντιμετωπίζουν και δυσκολίες στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση όσων διαμαρτύρονται αυτή τη στιγμή στους δρόμους καθώς οι στιγμές που ζούμε δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν τη δυναμική του. για όσους δεν θυμούνται ας ρωτήσουν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69