tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση της προϊσταμένης ΕΛΓΑ Βέροιας με τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και στελέχη του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας

Συνάντηση με την Προϊσταμένη του Τοπικού υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Βέροιας, Μαρία Παππά, είχαν χθες το μεσημέρι, 15 Φεβρουαρίου 2021, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, Ηλίας Τσιφλίδης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Αναστάσιος Χαλκίδης και Γιάννης Βράνας.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ υπηρεσιών και αγροτών επικεντρώθηκε στα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις συνθήκες παγετού που επικρατούν και επηρεάζουν τις δενδροκαλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή.

Η κ. Παππά ενημέρωσε αναφορικά με το στάδιο διαδικασίας αποζημιώσεων για τις καταστροφές από ισχυρές βροχοπτώσεις και ανεμοστρόβιλο της 10ης Ιουλίου 2019 και για τις αποζημιώσεις de minimis της 6ης Αυγούστου 2020.

Η Προϊσταμένη του Τοπικού Υποκαταστήματος υπογράμμισε πως η υπηρεσία του ΕΛΓΑ παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της κακοκαιρίας και το κατά πόσο αυτή επηρεάζει τις ανθισμένες δενδροκαλλιέργειες (ροδακινιές, βερυκοκιές κ.α), ώστε να γίνονται άμεσα γνωστές οι επιπτώσεις της στην παραγωγή. Η ίδια απηύθυνε έκκληση προς τους αγρότες να δηλώνουν τα προβλήματα που παρατηρούνται και σε καινούργιες ποικιλίες στον ΕΛΓΑ, στον Δήμο Βέροιας ή στον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας.

Ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται σε συνεννόηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να υπάρχει ανταπόκριση στα ζητήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας του παγετού σε μία από τις πιο σημαντικές περιόδους του έτους για τη δενδροκαλλιέργεια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69