tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγροτική κινητοποίηση στην Επισκοπή Νάουσας

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας « Μαρίνος Αντύπας» παραβρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν αγρότες , ακτινιδοπαραγωγοί της τοπικής κοινότητας Επισκοπής Νάουσας οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα απαράδεκτα ποσοστά των εκτιμήσεων που αφορούν την ανεμοθύελλα.

"Αυτό σημειώθηκε στις 4/5 του 2020, που σημαίνει στην ουσία ότι μένουν χωρίς αποζημίωση και κατά συνέπεια χωρίς εισόδημα μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις καλλιεργητικές φροντίδες αλλά και στην επιβίωση των οικογενειών τους.

Ο Αγροτικός Σύλλογος τόνισε από την πλευρά του ότι στέκεται συμπαραστάτης και αλληλέγγυος σε οποιαδήποτε μορφή αγώνα θα επιλέξουν οι συνάδελφοι μας. Επισήμανε την αναγκαιότητα αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ , ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς από όλους τους φυσικούς κινδύνους και τις νόσους. Επίσης επισημάνθηκε ότι εδώ και μια δεκαετία που ισχύει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ , παρά τις υποσχέσεις καμία κυβέρνηση δεν τον έχει αλλάξει.

Η πείρα έδειξε πως ότι κερδήθηκε ήταν αποτέλεσμα αγωνιστικών και δυναμικών κινητοποιήσεων . Ο Αγροτικός Σύλλογος κάλεσε τους αγρότες ακτινιδοπαραγωγούς και συνολικότερα τους παραγωγούς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων που αφορούν την επιβίωση τους , ιδιαίτερα τώρα που πάνω στα ήδη οξυμμένα προβλήματα έχει προστεθεί ο παγετός της 25-26ης Μάρτη που σε πολλές περιπτώσεις έχει προκαλέσει ολική καταστροφή στην αναμενόμενη παραγωγή" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69