tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: "Ο νέος παγετός αποτελείωσε ότι είχε απομείνει"

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η σημερινή  παγωνιά στην Ημαθία αλλά και σε άλλους νομούς,  ήρθε να αποτελειώσει ότι είχε απομείνει από τις προηγούμενες . Επί πλέον ήρθε να προσθέσει ζημίες και σε άλλες καλλιέργειες εκτός από τα ροδάκινα και τα βερύκκοκα, και σε κερασιές , μηλιές, αχλαδιές, δαμασκηνιές ακόμα και στα ακτινίδια.

Η καταστροφή θα γίνει ακόμη πιο μεγάλη για τον νομό μας γιατί όπως φαίνεται εκτός από τους αγρότες και την παραγωγή, πλήττονται και μια σειρά από εργαζόμενους, επαγγελματίες  που έχουν συνάφεια με τον αγροτικο χώρο, αλλά και εργαζόμενους στην μεταποιητική βιομηχανία καθώς και τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Τις προηγούμενες ημέρες διατρανώσαμε με κάθε τρόπο την διεκδίκησή μας για άμεσες και δίκαιες εκτιμήσεις αλλά και για γρήγορες αποζημιώσεις .

Ο σημερινός ολοκληρωτικός παγετός κάνει το ζητούμενο ακόμη πιο άμεσο  αναγκαίο και επιτακτικό.

Οι αγρότες και ο νομός Ημαθίας είναι πλέον  σε δεινή θέση.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ενεργήσουν άμεσα ώστε  να στηριχθούν αγρότες και  εργαζόμενοι του κλάδου αλλά  και οι φορείς τους , ώστε να αντέξουμε την δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά.

Καλούμε τον ΕΛΓΑ να στελεχώσει τις υπηρεσίες του με ικανό έμψυχο υλικό ώστε να διεξαχθεί ομαλά η διαδικασία της εκτίμησης.

Καλούμε την πολιτεία με κάθε μέσον και τρόπο να στηρίξει τις αγροτικές  οικογένειες  και το χαμένο εισόδημά τους, όσπου  νάρθει η αναγκαία και πολυπόθητη αποζημίωση.

Σε συντονισμό με τους άλλους αγροτικούς συλλόγους από Ημαθία, Πέλλα, Φλώρινα , Λάρισα και Κοζάνη,  και παρά την δύσκολη από πολλές απόψεις συγκυρία ,  θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69