tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΜΛ ΚΚΕ Ημαθίας: "Άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις στους αγρότες"

Από το ΜΛ ΚΚΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες του νομού μας εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν στις δενδροκαλλιέργειες από τους παγετούς στις 24-25 Μαρτίου και 9 Απριλίου.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες ήδη βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας της εφαρμοζόμενης, στο πλαίσιο της ΚΑΠ, κυβερνητικής πολιτικής (αυξημένο κόστος παραγωγής, εξευτελιστικές τιμές στα προϊόντα τους, φοροληστεία στα πενιχρά εισοδήματά τους, υπέρογκα ασφάλιστρα, διαρκής κίνδυνος κατάσχεσης - πλειστηριασμού των περιουσιών τους) και της πολιτικής της ΕΕ (π.χ. ρώσικο εμπάργκο).

Οι ζημιές αυτές τους φέρνουν αντιμέτωπους με τον εφιάλτη της περαιτέρω συρρίκνωσης του ήδη πενιχρού εισοδήματος τους .

Η Κομματική Οργάνωση Ημαθίας του ΜΛ ΚΚΕ στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των αγροτών και τους καλεί να οργανώσουν άμεσα τον αγώνα τους και αποφασιστικά να διεκδικήσουν

Άμεσα να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να γίνουν από τον ΕΛΓΑ άμεσα οι εκτιμήσεις και οι καταγραφές του συνόλου των ζημιών στις καλλιέργειες .

Να αποζημιωθούν δίκαια και έγκαιρα οι αγρότες για το 100% των ζημιών που υπέστησαν, με αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ και επαρκή χρηματοδότησή του από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Να ανασταλούν οι πληρωμές των υποχρεώσεων των πληγέντων δενδροκαλλιεργητών σε τράπεζες, ΔΕΚΟ, εφορία κλπ. μέχρι την καταβολή των αποζημιώσεων για τη χαμένη παραγωγή τους.

Η λύση στον μαζικό, διεκδικητικό αγώνα τον αγροτών". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69