tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Agrotica 2022: Ημερίδα για τη βιωσιμότητα στην αγροδιατροφική αλυσίδα

Εκδήλωση, στο πλαίσιο της 29ης Agrotica, με θέμα «Βιωσιμότητα και καινοτομία στην αγροδιατροφική αλυσίδα - Οι δράσεις για το μέλλον» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην Αίθουσα «Ολυμπιάς», στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης στις 12:00. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν τo Smart Agro Hub, το EIT Food, οι INDUSTRY DISRUPTORS GAME CHANGERS (ID-GC) και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και θα παρουσιάσουν λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της γεωργίας.

Μέσα από δυναμικές θεματικές θα αναδειχθούν οι βιώσιμες πρακτικές στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση, οι προκλήσεις για την αγροδιατροφική αλυσίδα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, τα τεχνολογικά εργαλεία βελτίωσης της αγροτικής παραγωγής και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στον χώρο της αγροκαλλιέργειας.

Μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν ενότητες για τις στρατηγικές βιωσιμότητας στη μόδα και για το πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα στον κλάδο, για τη βιωσιμότητα στη θαλάσσια παραγωγή και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η καινοτομία για το μέλλον της ζωικής παραγωγής.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γεώργιος Γεωργαντάς, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση εδώ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69