tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΕΛΓΑ: Ανακοίνωσε πορίσματα ζημιών παγετού Μαρτίου 2022 στην κοινότητα Μακροχωρίου

Ο δήμος Βέροιας έκανε γνωστό ότι το υποκατάστημα ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ, απέστειλε τον πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από ΠΑΓΕΤΟ της 21/3/2022 της Κοινότητας ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.

Τα πορίσματα είναι στην διάθεση των παραγωγών στην Κοινότητα ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ και το χρονικό διάστημα για υποβολή ενστάσεων είναι μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2023.

Προσοχή: Οι παραγωγοί που δηλώσανε ποικιλίες ΜΙΡΕΛΑ και ΜΑΡΛΕΝ και στους οποίους υπάρχει η παρατήρηση: ΖΗΜΙΑ ΜΗ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΑΛΛΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ πρέπει να υποβάλουν ένσταση εφόσον επιθυμούν την αποζημίωση τους σε περίπτωση που είχαν ζημιά από τον ΠΑΓΕΤΟ και όσοι από αυτούς κατέχουν συμβόλαιο Καλλιέργειας για ΜΙΡΕΛΑ και ΜΑΡΛΕΝ να το καταθέσουν με αίτηση στον ΕΛΓΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον Ανταποκριτή Μακροχωρίου στο τηλέφωνο 2331350528 και 2331351926.

Τα πορίσματα είναι διαθέσιμα στους παραγωγούς από την σελίδα του ΕΛΓΑ www.elga.gr/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ κωδικοί taxis net/ Πορίσματα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69