tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαμαρτυρία στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού στο Κιλκίς θα κάνουν αγρότες Ημαθίας και Πέλλας

Σε παράσταση διαμαρτυρίας με αγροτικά αυτοκίνητα στο κέντρο του Κιλκίς και το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά, προχωρούν αγρότες από την Ημαθία και Πέλλα, αύριο Τετάρτη 1 Μαρτίου στις 12 μ.μ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν δηλώνσουν ότι βρίσκοντια σε απόγνωση, καθώς όπως αναφέρουν βιώνουν τον απόλυτο εμπαιγμό , με υποσχέσεις για ενισχύσεις-αποζημιώσεις από τον περασμένο Σεπτέμβριο δια στόματος ΥπΑΑΤ από την Βέροια και την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου (Σκυλακάκης - Βεσυρόπουλος - Γεωργαντάς) και ενώ οι ζημιές στις παραγωγές ξεκίνησαν από τις αρχές Ιουνίου 2022.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνουν ακόμη:

"Οι παραγωγοί ροδάκινων, νεκταρινιών, δαμάσκηνων, βερικόκων, κερασιών κ.α. υπέστησαν μεγάλη απώλεια εισοδήματος , είτε λόγω της Ουκρανικής Κρίσης , είτε από τις καταστροφικές ζημιές που προκάλεσαν οι έντονες και άκαιρες βροχοπτώσεις, με συνέπεια να υφίσταται έλλειψη ρευστότητας , η οποία έχει αρνητικό αντίκτυπο και στις τοπικές οικονομίες των προαναφερθέντων νομών, με τον κίνδυνο της φτωχοποίησης να ελλοχεύει.

Οι αγρότες , με την συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, θα κατευθυνθούν με τα οχήματα τους (συμβολικό αριθμό) στο κέντρο της πόλης, όπου και θα καταθέσουν υπόμνημα στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας να δοθεί επιτέλους λύση και να λάβουν άμεσα δίκαιες αποζημιώσεις".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69