tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

xatzogloy

Στη Βέροια η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο Αιμίλιος που έφαγε ένα κομμάτι φεγγάρι»

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του βιβλίου και της φαντασίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 19:00, στην αυλή της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, με αφορμή την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου «Ο Αιμίλιος που έφαγε ένα κομμάτι φεγγάρι».

Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία μαγικού ρεαλισμού, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, όπου η φαντασία συναντά το όνειρο και όλα μοιάζουν πιθανά. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, οι μικροί αναγνώστες θα ακολουθήσουν τον Αιμίλιο σε ένα υπέροχο και μαγικό ταξίδι μέχρι το Φεγγάρι, γεμάτο εικόνες, συναισθήματα και ανακαλύψεις.

Με σύνθημα το ερώτημα «Άραγε το Φεγγάρι να είναι φτιαγμένο από τυρί;», οι διοργανωτές προσκαλούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή βιβλιοπαρουσίαση, όπου η φαντασία θα έχει τον πρώτο λόγο. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη συγγραφέα, να ακούσουν την ιστορία του μικρού ήρωα και να ταξιδέψουν μαζί του σε έναν κόσμο όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον φιλόξενο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας (Έλλης 8), σε συνεργασία με το Ηλιοτρόπιο και τις Εκδόσεις Ηράκλειτος, προσφέροντας ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα γεμάτο παραμύθι, δημιουργικότητα και παιδικά χαμόγελα.

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

sidiropoulos

studio 69