tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εργασίες ανακαίνισης στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες ανακαίνισης του 1ου ορόφου και του ημιωρόφου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας. Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αξιοποίησης του βραβείου «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ» που απέσπασε η βιβλιοθήκη το 2010 από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Για το λόγο αυτό, όλες τις υπηρεσίες του 1ου ορόφου μεταφέρονται στο ισόγειο και στον 2ο όροφο της βιβλιοθήκης και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες

Η βιβλιοθήκη θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της, με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό της (δανεισμό βιβλίων, περιοδικών, πατρόν, τουριστικών οδηγών, επιστημονικών άρθρων, ασύρματο δίκτυο, wifi, εκτυπώσεις, δωρεάν πρόσβαση και χρήση των υπολογιστών, παιδικό τμήμα, ημερήσιος τύπος κλπ).

Επίσης θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλα τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που γίνονται κάθε καλοκαίρι με σκοπό την προώθηση της φιλαναγνωσίας και της δημιουργικότητας (και το αγαπημένο σας Club Ρομποτικής).

Είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Ετοιμάζουμε για εσάς έναν σύγχρονο και ευέλικτο χώρο με νέες υπηρεσίες, πολλά βιβλία και νέες πηγές πληροφόρησης και τεχνολογίας, μουσικό στούντιο ηχογράφησης, συνεργατικούς χώρους εργασίας, makerspace με εκτυπωτή 3D και άλλα πολλά, πάντα με στόχο τη καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Σκοπεύουμε να ξεπεράσουμε την επιτυχία των Μαγικών Κουτιών και όλη η Βιβλιοθήκη να μετατραπεί σε μία μαγική εμπειρία. Ένα κέντρο ανάπτυξης, δημιουργικότητας, έρευνας και γνώσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69