tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μοναδική παρουσίαση παιδικού βιβλίου από τον Μορφωτικό Χορευτικό Σύλλογο Χαρίεσσας "Άγιο Δημήτριο"

Η κοτούλα η Μαριγώ, κάτοικος εκλεκτός στη ΦΑΡΜΑ ΧΑΡΜΑ, περιμένει πώς και πώς ένα μικρό αυγό, ένα τόσο δα μικρό αυγουλάκι! Θέλει πολύ να γίνει μητέρα, μα φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει... Κι εκεί που έχει πια απελπιστεί, ένα νέο φθάνει σαν αστραπή...

Μέσα από τις περιπέτειες μιας κοτούλας, η συγγραφέας Σοφία Τσιάμη, μεταφέρει τις προσπάθειες, τις αγωνίες, τις δυσκολίες και την απέραντη αγάπη και ευτυχία κάθε μαμάς. Ταυτόχρονα, δίνει το νόημα της προσφοράς και της ευαισθησίας πάνω στο θέμα της υιοθεσίας των παιδιών χωρίς οικογένεια. Ένα βιβλίο.... Μια παρουσίαση.... Μια γιορτή...... αφιερωμένα όλα στην ΜΑΝΑ.....

Και φυσικά, μια τέτοια παρουσίαση ήταν αδύνατον να μην γίνει στη Δεύτερη γιορτή της Μητέρας, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Χορευτικός Σύλλογος Χαρίεσσας “’Αγιος Δημήτριος” το περασμένο Σάββατο στο πάρκο του χωριού.

Παιδάκια κάθε ηλικίας είχαν την τύχη να απολαύσουν την συγγραφέα να αφηγείτε το παραμύθι της, ένα παραμύθι γεμάτο νόημα, συγκίνηση και μηνύματα ανθρωπιάς και αγάπης. Ένα τρυφερό παραμύθι με πολύχρωμες εικόνες, όπου η συγγραφέας παρουσίασε μια ιστορία για τις μανούλες που δίνουν την αγάπη τους στα παιδιά του κόσμου όλου, που παρουσίασε με μοναδικό τρόπο, όλους εκείνους τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε ακόμη περισσότερο τη μαμά μας.Ακολούθησαν πλούσιες δημουργικές δραστηριότητες, για τα παιδάκια που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του παραμυθιού, δίνοντας άλλη διάσταση στην εκδήλωση !!!!!

Αγροτόσπιτο με κοτέτσι, παιχνίδια με αυγά, δέντρο ευχών με καρτούλες για τις μανούλες που γράψανε τα παιδιά, δέντρο της μητέρας που φύτεψε ο πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Σιδηρόπουλος, face painting, χορός και διάφορα άλλα παιχνίδια, ήταν μερικές απο τις δραστηριότητες εκείνης της ημέρας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, τιμήθηκαν απο τον Σύλλογο “Άγιος Δημήτριος” η Γεωργία Λαφάρα και Κατερίνα Εξηντάρα, ενώ για τη λήξη της εκδήλωσης τα παιδιά πέταξαν φαναράκια στον ουρανό !!!!

Μέσα στο ιδιαίτερα διακοσμημένο και εναρμονισμένο με τον τίτλο του παραμυθιού, περιβάλλον, που επιμελήθηκε ο Γιάννης Κελεσίδης και φωτογράφισε ο Ιωάννης Παπαναστάσης, τα παιδιά χόρεψαν και διασκέδασαν παίζοντας και δημιουργώντας, κρατώντας υπέροχες αναμνήσεις απο την εκδήλωση, χάρη στην αξιαίπενη προσπάθεια του Μορφωτικού- Χορευτικού Συλλόγου Χαρίεσσας "Άγιος Δημήτριος".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69