tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η συγγραφέας Ανθούσα Κορτσίνογλου θα παρουσιάσει τα έργα της στην Βέροια

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30πμ, η Θεολόγος – Συγγραφέας Ανθούσα Κορτσίνογλου θα παρουσιάσει τα έργα της ''Η Λέξα και το Άνοιγμα του Νεραϊδόκοσμου'' και ''Το Μωβ Σκαντζοχοιράκι'', στον Πολιτιστικό Γυμναστικό Σύλλογο Βέροιας ''Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ'' (Ακροπόλεως 63).

Θα γίνει αφήγηση των βιβλίων από τη συγγραφέα Ανθούσα Κορτσίνογλου και τους φιλόλογους και ηθοποιούς Σοφία Γκότση και Άρη Ορφανίδη. 

Το παιδικό θεατρικό τμήμα του συλλόγου " Οι παράδοξοι " θα παρουσιάσει επίσης δραματοποιημένα αποσπάσματα του βιβλίου "το Mωβ Σκαντζοχοιράκι". 

Περιμένουμε όλους εσάς, και κυρίως τους μικρούς μας φίλους, να γνωρίσουμε από κοντά τη γλυκιά νεραϊδοπριγκίπισσα ''Λέξα'' και το μικρό μωβ σκαντζοχοιράκι, σε ένα ταξίδι μαγείας και φαντασίας!

Γνωρίστε τη γλυκιά νεραϊδοπριγκίπισσα ''Λέξα'' και το μικρό... μικρό μωβ σκαντζοχοιράκι και η αυθεντικότητα των ηρώων, η ''μαγεία'' τους, θα σας εκπλήξουν! Ελάτε τώρα, το μήνα που τα παραμύθια ζωντανεύουν και τα στολίδια περισσεύουν, να μιλήσουμε για αστερόσκονες, χρυσόσκονες και πούλιες! Εξάλλου, ποιος αρνείται στον εαυτό του, στιγμές βγαλμένες από παραμύθι;

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69