tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Βαγγέλης Τασιόπουλος παρουσίασε στη Νάουσα σε μαθητές το βιβλίο του "Γιατί απέναντι;"

eln tasio

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 ο συγγραφέας κ. Βαγγέλης Τασιόπουλος παρουσίασε στους μαθητές και τις μαθήτριες του 5ου, 7ου, 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας και του ΕΕΕΕΚ το βιβλίο του με τίτλο «Γιατί απέναντι;» .

Το βιβλίο πραγματεύεται το θέμα ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού που εκδηλώνεται στους χώρους του σχολείου. Ένα θέμα που δεν είναι μονάχα επίκαιρο αλλά αποτελεί κι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα που επηρεάζει τη σχολική κοινότητα στο σύνολό της.

Ο συγγραφέας διεξήγαγε συζήτηση με τους μαθητές και τις μαθήτριες στην οποία μέσα από τους ήρωες του βιβλίου τους ενημέρωσε για το συγκεκριμένο φαινόμενο που έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη προβολή τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και μέσα από το εύληπτο ύφος γραφής του βιβλίου του τους πληροφόρησε για τα χαρακτηριστικά των θυμάτων/των θυτών/ των παρατηρητών, τις επιπτώσεις της ενδοσχολικής βίας και μέτρα αντιμετώπισής της.

"Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς: Γιώργος Ζώγιος, Μαρία Κιούτη, Ματίνα Αντωνιάδου, Βίλια Κουτσογιάννη, Μαρία Τζίγκα Άννα Ασλανίδου, Σμαρώ Φραγκοπούλου, Όλγα Παυλίδου, Περσεφόνη Παπαδοπούλου, Σπύρος Τσιαούσης, Μαρία Σαρράκη που συμμετείχαν στην εκδήλωση" αναφέρει η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69