tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση βιβλίου «το happy της μαμάς» στη Νάουσα

Το Γραφείο Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Νάουσας – Τμήμα Βιβλιοθήκης, το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας  - ΚΔΑΠ και το ΑΜΚΕ «Mom In Action» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Αμανατίδου με τίτλο «το happy της μαμάς», στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας  (Πολυχώρος Πολιτισμού «Βέτλανς») την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 17.00μμ.

50+1 happy ιδέες για να μη βαρεθείτε ποτέ.

Το «Happy της μαμάς» δεν είναι ένα βιβλίο για το πως να μεγαλώσετε τα παιδιά σας. Ούτε ένα βιβλίο για το πως να γίνετε η τέλεια μαμά ή ο τέλειος μπαμπάς. Είναι ένα βιβλίο για να γίνετε φανταστική μαμά, περιπετειώδης μπαμπάς, σουπερκαταπληκτική θεία, θείος, νονά ….
Είναι ένα βιβλίο για να μη βαριέστε. Food for thought , όπως λένε στα χωριά μας. Η ευτυχία δεν είναι χάπι που το καταπίνεις και όλα αλλάζουν μαγικά. Η χαρά όμως είναι state of mind (τι τέλεια τα χωριάτικα αγγλικά). Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα , κουραστικά, στραβά υπάρχουν πράγματα να κάνετε ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας ή να αλλάξει ρότα μια δύσκολη μέρα. Τα χάπια της μαμάς περιέχουν πολλά συστατικά: ιδέες, κατασκευές, βόλτες, βιβλία, ιστορίες, δραστηριότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και υπερβολικά μεγάλη θετική διάθεση. Για να λειτουργήσουν όμως όλα αυτά τα συστατικά, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρείτε μέσα σας. Ελπίζω το βιβλίο να σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε. Τα σκίτσα του βιβλίου έκανε ο Τάσος Δήμου.

Κάθε HAPPY περιέχει:
Δραστικά συστατικά διασκέδασης!

Ενδείξεις:
Ανακούφιση από τα συμπτώματα βαρεμάρας.

Αντενδείξεις:
Κανείς δεν έπαθε τίποτα από το πολύ HAPPY!

Δοσολογία:
Εσείς καθορίζετε τη δοσολογία ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τρόπος διάθεσης:
Το «happy της μαμάς» δεν χορηγείται µε ιατρική συνταγή.

Συνθήκες φύλαξης:
Το «happy της μαμάς» μπορεί να φυλάσσεται οπουδήποτε
προστατευμένο από την υγρασία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69