tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καθαρή Δευτέρα με το «Μικρό Σπίτι της Νίνας» από το Ωδείο Φίλιππος

Καθαρή Δευτέρα με το «Μικρό Σπίτι της Νίνας» από το ωδείο Φίλιππος

Μουσικό παραμύθι από την Εύα Ιεροπούλου και τη Νεφέλη Μπραβάκη

Μια γιορτή για τα μικρά παιδιά, ένα μουσικό παραμύθι, θα μας χαρίσει την Καθαρή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα η ομάδα αφήγησης παραμυθιών του Ωδείου Φίλιππος.

Το μικρό σπίτι της Νίνας είναι το πρώτο βιβλίο της Εύας Ιεροπούλου. Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Επόμενος Σταθμός τον Ιούνιο του 2009 με εικονογράφηση της Ελίνας Στελετάρη.

Η ιστορία:

Ένα απόγευμα, ενώ πίνει το καφεδάκι της, η Νίνα βλέπει στο πάτωμα κάτω από το τραπέζι δυο μικρά μυρμηγκάκια. «Έξω γρήγορα και να μην ξαναπατήσετε ποτέ στο σπίτι μου» τους φωνάζει. Και τα δυο μυρμήκια φεύγουν γρήγορα και δεν ξαναγυρίζουν στο σπίτι της Νίνας. Αλλά το άλλο απόγευμα η Νίνα βρίσκει στο πάτωμα άλλα δυο μυρμήγκια και το άλλο απόγευμα άλλα δύο και το άλλο απόγευμα άλλα δύο... «Να φέρεις δυο μυρμηγκοφάγους» τη συμβουλεύει η φίλη της. Κι έτσι αρχίζει μια μεγάλη περιπέτεια με ζώα που πηγαινοέρχονται στο σπίτι της Νίνας. Μα πόσα ζώα μπορεί πια να χωρέσει ένα τόσο μικρό σπιτάκι;;;

Η απάντηση στις οθόνες σας στο κανάλι του Filippos Glee στο Youtube την Καθαρή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα.

Η παράσταση είναι μια προσφορά του Ωδείου Φίλιππος, που στα 32 χρόνια λειτουργίας του στη Βέροια έχει δώσει στους μικρούς, αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους του την ευκαιρία να  απολαύσουν εκατοντάδες συναυλίες και θεατρικές-μουσικές παραστάσεις.  

Η Εύα Ιεροπούλου μεγάλωσε στη Βέροια και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι μουσικοπαιδαγωγός, φιλόλογος και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών. Έχει συνθέσει τραγούδια, ιστορίες, παραμύθια και θεατρικά έργα για παιδιά, μουσική για θέατρικές παραστάσεις και παιδαγωγικά προγράμματα για μικρές ηλικίες. Έχει εκδόσει πέντε μουσικά CD για παιδιά, οκτώ ιστορίες στα ελληνικά και δύο ιστορίες μεταφρασμένες στα γερμανικά.

Με το σύντροφό της, Κώστα Μπραβάκη, ίδρυσαν το 1989 στη Βέροια το Ωδείο Φίλιππος, στο οποίο μεγάλωσαν γενιές μαθητών μουσικής με αγάπη και φροντίδα.

Τα βιβλία της:

Το μικρό σπίτι της Νίνας (εκδ Επόμενος Σταθμός)

Ο άλλος μου εαυτός (εκδ Άγκυρα)

Ένα παιδί παίζει με τα σύννεφα (εκδ. Μεταίχμιο)

Τι τρέχει με το τηλέφωνο (εκδ Άγκυρα)

Το παγκάκι που ήθελα να γίνει βάρκα (εκδ Μεταίχμιο)

Το Φουσκοχώρι (εκδ Μεταίχμιο)

Ο Ίκαρος Ποντίκαρος (εκδ Επόμενος Σταθμός)

Ο πόλεμος των Κάστρων (εκδ. Πυραμίδα Τζιαμπίρης)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69