tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άνοιξες τις πόρτες της στο κοινό η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Από σήμερα Δευτέρα 31.5.2021 οι πόρτες της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας θα είναι ανοιχτές, για την επιλογή, το δανεισμό και την επιστροφή  βιβλίων. Για βιβλία που είναι εκπρόθεσμα λόγω της πανδημίας, δε θα υπάρξουν χρεώσεις.

"Όλο αυτό το διάστημα, η συλλογή μας έχει εμπλουτιστεί σημαντικά, με νέους τίτλους από την ελληνική και ξένη βιβλιογραφία. Εκατοντάδες καινούργια βιβλία για παιδιά, μυθιστορήματα, βιβλία επιστημών και άλλα, καθώς επίσης και φωτογραφικές μηχανές, tablets, laptops είναι στη διάθεσή σας για να τα δανειστείτε.

Το προσωπικό της βιβλιοθήκης είναι  εδώ για να σας βοηθήσει σε ερευνητικές εργασίες, υποστήριξη σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες υπουργείων, εκτυπώσεις και σάρωση (σκανάρισμα) εγγράφων.

Τα αναγνωστήρια, ο χώρος έμπνευσης, οι υπολογιστές του κοινού, το στούντιο ηχογράφησης και η αίθουσα εκδηλώσεων προσωρινά δε θα λειτουργούν.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, η  χρήση μάσκας και η τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των αναγνωστών, είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης.

Το απογευματινό ωράριο λειτουργίας της βιβλιοθήκης θα ισχύει από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021. Μέχρι τότε, λειτουργούμε καθημερινά Δευτέρα – Σάββατο 08.00-15.00.

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα My Market Βέροιας, που ήταν στο πλευρό μας όλους αυτούς τους μήνες υποστηρίζοντας  την υπηρεσία «Δωρεάν Παράδοσης Βιβλίων κατ’οίκον». Περισσότερα από 10.000 βιβλία έφτασαν στα σπίτια σας από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα.

Σας περιμένουμε όλους στη βιβλιοθήκη" αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, Έλλης 8, 59132 Βέροια.

Τηλ. 2331024494      http://www.libver.gr  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69