tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Προμηθέας παρουσίασε το βιβλίο του Ε. Βαρλάμη "Ξαναγίνε Έλληνας"

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε στο σύλλογο του Προμηθέα το βιβλίο του γνωστού συντοπίτη μας καθηγητή και καλλιτέχνη κ. Ευθύμιου Βαρλάμη με τίτλο "Ξαναγίνε Έλληνας", παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτισμού και προέδρου της Κ.Ε.Π.Α κ. Σοφιανίδη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αποσπάσματα του βιβλίου που ανέγνωσε η φιλόλογος κ. Σοφία Γκότση, να δουν βιντεοσκοπημένο μήνυμά του και να παρακολουθήσουν βίντεο σχετικά με το μουσείο kunstmuseum Waldviertel που ίδρυσε και διευθύνει ο καθηγητής Ευθύμιος Βαρλάμης στο Schrems της Κάτω Αυστρίας. Τέλος ενημερώθηκαν για τα μελλοντικά σχέδια του από τους συνεργάτες του καθηγητή στα οποία συμπεριλαμβάνεται η ανάδειξη του Βήματος του Αποστόλου Παύλου.  

Μετά το τέλος της παρουσίασης, οι συνεργάτες του καθηγητή δώρισαν στο σύλλογο του Π.Γ.Σ. Προμηθέα αντίγραφο της εικόνας του Αγίου Σωσίπατρου καθώς και αντίτυπα του βιβλίου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του καθηγητή, αλλά και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69