tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση του βιβλίου «Βλέμμα Χαμηλά» της Νίκης Κελεσίδου στην Βέροια

Η συγγραφέας Νίκη Κελεσίδου θα παρουσιάσει το βιβλίο της "Βλέμμα Χαμηλά" στο κοινό της Βέροιας το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 6μμ, στον Πολυχώρο Sala Ελιάς.

Θα προλογίσουν η δημοσιογράφος Ζιάκα Έλενα και η ειδική παιδαγωγός Στεφανή Ιωάννα.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις, θα διατεθεί για τις ανάγκες του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Την περίοδο 1992-1995 χιλιάδες παιδιά σερβικής καταγωγής από την εμπόλεμη Γιουγκοσλαβία φιλοξενήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Παιδιά διάφορων ηλικιών βρήκαν καταφύγιο, έστω και για λίγες ημέρες, στην αγκαλιά που τόσο απλόχερα άνοιξαν οι ελληνικές οικογένειες.
Ένα από αυτά είναι ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου βιβλίου. Μέσα στις σελίδες του ξετυλίγονται οι εμπειρίες και τα συναισθήματα τόσο της οικογένειας που τον φιλοξένησε όσο και του ίδιου. Μια ιστορία που εξυμνεί το νόημα της αλληλεγγύης και της αγάπης. Μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Νίκη Κελεσίδου κατάγεται από ένα μικρό και ορεινό χωριό της Ημαθίας, το Ροδοχώρι. Τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στη Νάουσα με τον σύζυγο της.

Από μικρή ηλικία ο πατέρας της την ώθησε στην ανάγνωση βιβλίων και πολύ γρήγορα άρχισε να εκφράζεται μέσω του γραπτού λόγου. Μεγαλώνοντας, αυτός ο τρόπος έκφρασης εξελίχθηκε σε ένα είδος αρθρογραφίας.

Προβληματισμοί, ποιήματα και στίχοι αγαπημένων τραγουδιών, έγιναν κείμενα που λειτούργησαν σαν μια προσωπική ψυχοθεραπεία. Βήματα απλά και μικρά που την οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του βιβλίου.

Μια προσωπική ιστορία που πάντα θα την συγκινεί. Μια ιστορία αγάπης διαφορετική…

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69