tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Παρουσίαση του βιβλίου "Η ζωή είναι εύθραυστη, η αγάπη;" της Ρένας Τριανταφυλλίδου

Τo Γραφείο Πολιτισμού τού Δήμου Νάουσας παρουσιάζει την Τετάρτη 2 Ιουλίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου Πολιτισμού "Βέτλανς", το βιβλίο "Η ζωή είναι εύθραυστη, η αγάπη;" της Ρένας Τριανταφυλλίδου. Πρόκειται για μια ευαίσθητη, ρομαντική και συνάμα συγκλονιστική ιστορία, η οποία διαδραματίζεται σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας, και περιπλανάται, μαζί με τους ήρωες της, στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου, τη Θάσο και τη Μυτιλήνη, περνά από την πρωτεύουσα, την Αθήνα και φτάνει μέχρι το μαγευτικό θέρετρο της Βαλτικής το Βαρνεμούντε. Αναπάντεχες αποκαλύψεις, διανθισμένες με έντονα συναισθήματα, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη, μέχρι την τελευταία σελίδα του βιβλίου. Οι ήρωες του μυθιστορήματος, καλούνται να κάνουν την υπέρβαση. Να αποδεχτούν ότι η «ζωή είναι εύθραυστη» και να «πολεμήσουν» για την αγάπη. Να απαντήσουν στο ερώτημα, αν είναι η αγάπη εύθραυστη και να λυτρωθούν από τα καλά κρυμμένα μυστικά, που στοίχειωσαν τη ζωή τους. Το έργο μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια κοινωνική τραγωδία, όπου δρουν πρόσωπα καθημερινά, άνθρωποι που ζουν γύρω μας με προσόντα και αδυναμίες, με χαρίσματα και ελαττώματα, με πίστη αλλά και με αβεβαιότητα. Ώσπου, ξεδιπλώνεται ο μίτος και επέρχεται η κάθαρση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Ρένα Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε και κατοικεί στη Δράμα, όπου και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει δύο γιούς, τον Γιάννη και τον Σάκη. Εργάστηκε σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ως ρεπόρτερ και παρουσιάστρια ενημερωτικών εκπομπών. Συνεργάστηκε με περιοδικά και εφημερίδες τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ τα τελευταία 12 χρόνια είναι μέλος της συντακτικής ομάδας της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ψίθυροι press» και του διαδικτυακού τόπου: www.destanea.com. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.

Βραβεύτηκε από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, για την προσφορά της στην τοπική ενημέρωση, και από την Εταιρεία Δραμινών Μελετών, για την προσφορά της στα Ελληνικά Γράμματα και ιδιαίτερα στην τοπική πνευματική κίνηση. Το 2010 η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο: «Ιστορία Σμιλευμένη σε Μάρμαρο», το οποίο και έχει εξαντληθεί.
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69